Sizce benı kullanırmı?

Bekar olsam 38 yasıma geldigimde yine senin gibi düsünemem galibe bana ters 1yas olsun büyük olsun🤪🤣🤣

olabilir herkes ayni degil :D

esimde benden 1 yas kucuk, erkek kucukse zengin olursunuz derlerde bizde o da olmadi..ne yapalim bi dahaki olursa yas farki buyuk olsunki belki zengin oluruz :D hahaha

ya bende sen gibi dusunurdum cok eskiden..ama insanin yasi gectikce olayin yas olmadigini anliyorsun. anlasmak daha onemli inan bana.

ha ben simdi yasimi gostermiyorum o ayri, ama bi 10 yil sonra benden genc avratlara bakar mi diye dusunurdum yani yalan yok :D

olabilir herkes ayni degil :KK70:

esimde benden 1 yas kucuk, erkek kucukse zengin olursunuz derlerde bizde o da olmadi..ne yapalim bi dahaki olursa yas farki buyuk olsunki belki zengin oluruz :KK70: hahaha

ya bende sen gibi dusunurdum cok eskiden..ama insanin yasi gectikce olayin yas olmadigini anliyorsun. anlasmak daha onemli inan bana.

ha ben simdi yasimi gostermiyorum o ayri, ama bi 10 yil sonra benden genc avratlara bakar mi diye dusunurdum yani yalan yok :KK70:
En temizi o psikolojiyi kendine yasatmamak barbie bebek gibi sevilmek🥰🥰 :KK70:

Bu futbolcular gelene geçene yazıyor mu nedir, rastgele ağ mı atıyorlar ben de anlamadım. Bana da bir yabancı futbolcu DM atmıştı, kusura bakmasın hiiiçç tipim olmadığından sallamamıştım ehehe. Gerçi tipim olsa da sallamazdım, nişanlım var :)

Back
X