Sizce benı kullanırmı?

Yakismis kiiiizz😂😂pro olunca ne oluuor hic Banlanmiyor musunuz :)) 😂😂kendimi prolarin oldugu bir yerde ezik gibi hiissediyorun
ezikkk ezikkkk :KK70: zuahahah

olur mu tam tersi pro olunca daha cok banlaniyorsun :KK70: haddim hesabim yoktur o konudada :KK70: takiliyiorum tabii..

yok ya bazi avantajlari var sitede..mesela iki msj arka arkaya yazacaksan beklemen gerekmiyor vs. sanirim bi yerde yaziyordu pro uye olmanin faydalari bak istersen

ezikkk ezikkkk :KK70: zuahahah

olur mu tam tersi pro olunca daha cok banlaniyorsun :KK70: haddim hesabim yoktu o konudada :KK70:

yok ya bazi avantajlari var sitede..mesela iki msj arka arkaya yazacaksan beklemen gerekmiyor vs. sanirim bi yerde yaziyordu pro uye olmanin faydalari bak istersen
Aman 15 sn. Beklerim sankide neeeee 😂😂😂

Selam arkadaşlar sıze bir konuda fıkır danışmak ıstıyorum İnstagram üzerinden bana bır kişi mesaj attı futbolla ılgısı olan yada kocası nişanlısı abısı izleyen bırı varsa muhtemelen bu kişiyi tanıyordur. Fazla 400 500 bın takıpcısı olan aşırı ünlü bıri degıl yanlış anlamayın ama milli maçlarda oynuyor ole soyleyım suan benı sureklı kendı yaşadığı ve karıyerını sürdürdüğü yere çağırıyor tanışmak ıstıyormus elının altında 40 tane ıstese olur ama ısrarla görüşmek ıstıyor sızce benı kullanıp atacakmı ? Napmalıyım gelmemı istedıgı yer uçakla 3 saatlık bır yer herseyını ben karşılamaya hazırım dıyor bıde napım sızce akıl verın lütfen artı çocuk benden 3 yaş küçük ben 25 o 22 yasında
o yastaki erkek hele futbolcu.. anca gonul eglendirir birakir. kullanildiginizla kalirsiniz.. hic bulasmayin.

Back
X