• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trol değil gerçek bizzat yaşıyorum bunu. Ayrıca toplumun ne düşündüğü umrumda değil siz taraflı bakıyor ve kendi kompleksinizle yorum yapıyorsunuz. Karşı tarafın evliliğine bakın sizce normal mi de bana laf ediyorsunuz pes
Karşı tarafın evliliği onları ilgilendirir. Kadın ister affeder ister boşar ister 5.çocuğu yapar. Çünkü kocası. NİKAHLI eşi. Sen bile aranızda herhangi bir bağ bulunmadığı halde adama yapışmışken kadının çocuklarının babasını affetmesine laf edemezsin.

Bekar biriyle ilişki yaşarken ne bekliyorsan evli birinden de onu bekliyorsun, kınamayın derim ben hayatında flört dahi etmemiş biriydim lütfen insan bazen başına gelenle başbaşa kalabiliyor ben zaten kendime pişmanlık duyuyorum yaşadığım ilişki bile değildi kullanılmaktı diyorum size. Ve konu burada adamın boşanmaması benimle evlenmemesi değil ki, bütün bunlar hiçbir evli ilişkisinde bile yaşanmıyor ben normal normal yaşamadım
Kınamayın yazmasanız olmazdi di mi
Kınamayın ayiplamayin yargılamayın sanki kanser gibi bir şey de sizin de başınıza gelir diyeceksiniz yahu bile isteye ilişkiye girmişsiniz evli adamla
Karşı tarafı dusunmemissiniz o kadına yazık dememissiniz ondan sonra Kınamayın
Olur madalya takalım

Yani size söylemek istediklerimi söylesem ben ban yerim. O yüzden susuyorum. Ne ahından bahsediyorsunuz? Bile bile yapmışsınız her şeyi. Kadının kabul etmemesi bazı şeyleri başka bir konu. Size edilen ahlar tutmasın ona bakın siz.
Bana edilen ah mı 😂😂 kadın sorun etmemiş aldatılmayı üstüne de adama ödül olarak çocuk vermiş sen ne anlatıyorsun ya. Birlik olup benle uğraştılar siz neyin kafasındasınız

evli adamla ilişki yaşamayı kabul etmek , bunun bi adı var toplumda biz metres diyoruz.
adamın karısının ahı önce o ş*refsiz kocasını bulsun sonra seni

ahlaksızlar.
ar damarınız patlamış

birde benim ahım tutar mı yazmışsın , neye ah edeceksin evli adamla yatıp kalktın diye mi ?
aklınızı yemişsiniz

Kadının ahı mı ? Kadın aldatılmayı umursamış mı sence ? Senelerdir aldatılıyor ve adamdan bunun üzerine bile çocuk yapmış adamı ödüllendirmiş siz gelmiş kadına mağdur edebiyatı yapıyorsunuz. Tarafsız bakmaya çalışın kendinize aldatılma empatisi yapıp konuyu saptırıyorsunuz
Kadın aldatılmış oturmuş düşünmüş böyle karar vermiş. Siz aldatılan taraf bile olmadığınız ilişki için sızlanmaya devam edin, elinizden anca bu gelir.

Karşı tarafın evliliği onları ilgilendirir. Kadın ister affeder ister boşar ister 5.çocuğu yapar. Çünkü kocası. NİKAHLI eşi. Sen bile aranızda herhangi bir bağ bulunmadığı halde adama yapışmışken kadının çocuklarının babasını affetmesine laf edemezsin.
NE 😂😂 yapışmak mı. Keşke önce okuduğunuzu anlayacak seviyeye gelseniz şaka gibi

Evli olduğunu bile bile gurursuzca adamın peşinden dusmemissin ne ahi ya, dua ette kadının ahi sana tutmasın. Koca onun kocası boşanmak istemiyorsa sana ne, kendine uygun biri mi yok ki hala mesaj atıyorsun, o engellememismis, sen engelle her yerden ama yookk eminim en çok seni seviyordur, hatta o çocuğu da seni düşünerek yapmıştır 😊

Evli bir erkek benimle oldu, 27 yaşındaydım ilk ve sadece onunla oldum biliyordu bekaretimi de aldı, ama ben zaten ilişkiden bir şey anlamamıştım zevk almadım beni bedenimi kullanmış yani aslında. Bir süre devam etti bu ilişki benim ittirmemle ama fiziksel de değil

Sonra geçen yıl ağustosta kadın mesajdan yakalamış onun yanında beni aradı kadın kafada bitirmiş gibiydi benden yardım istiyordu mesajları istiyordu adam sen sus bir kere omurgan olsun falan demişti, ilk defa yakalamıyor zaten ki adamın geçmişini de biliyorum senelerdir aldatıyordu bekarken de ve kadın da aslında göz yumuyor çünkü adam instagramda bile açıkça yapıyordu bunu. Bu arada kadın gerçekten zengin varlıklı bir ailenin eğitimli bir kızı. Adama muhtaç değil mecbur değil yani

Yakalanmadan sonra adam 180 derece dönüp benimle uğraşmaya başladı en başta kadına söylemeyeyim diye uzaklaştırmalar aldırdı gitti beni şikayet etti ilişki yok o benim peşimde vs diyerek… bu süreçte kadın onu zaten affetmiş ki 2 ay sonra adamla gece kulübünde eğleniyordu… bu süreçte ben adamın telefonunda engelli bile değildim hatta gariptir ki.

Bana yapılmayan kalmadı bir yıldır uzaklaştırma aldırılıyor ya neden yapıyorsun diye mesaj attığımda bile ihbar etmiş ben mart ayında 3 gün hapis bile yattım düşünebiliyor musunuz uzlaştırmayı ihlal edip mesaj attım diye. Hapis kâğıdı gelince sanki 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp bir de bir saat boyunca hakaret etti aşağıladı adam beni, ilişki yaşanmadı sen şizofrensin sen böceksin sen bizim hayatımızda sokaktan geçen bir köpeksin metres bile olamadın vs diyerek

Ben bütün bunları yaşarken adam hatta o dönem gece gündüz beni stalklarken kadın 2. Çocuğa hamile kalmış !!

Resmen aldatıldığını yakaladıktan tam 5-6 ay sonra kadın ikinci çocuğa hamile kalmış ya ?! Bütün bunlar bana neden yaşatıldı o zaman ? Ya nasıl bir şey bu nasıl bir evlilik nasıl bir ilişki nasıl insanlar bunlar ?
Adamınki evlilik değilki yuva yıktın diyelim,karısında gurur vs yokki yazık olmuş kadına diyelim,siz zaten evli bir adamla olmuşsunuz bile isteye kandırılmamışsınizki yazık diyelim,adam zaten karısı da denmez ama evde duran kadını diyelim sürekli aldatmış ne mal olduğu belliymişki ne bekliyordunuz da şaşırdık diyelim,üçünüzde diğerinden farklı değilsiniz gibi ve en enteresanı tamam adam hayatınızdan çıktı evdeki gurursuz kadın tekrardan kabul etti e siz ne diye hala msj atıyorsunuz niye uzaklaştırma aldırdın diye soruyorsunuz aldırmışsa aldırmış tamam öğrendiniz işte karı koca iğrenç tipler siz daha ne diye msj atıyorsunuz bıraksanıza,sizde uğraşmısınız onlarda bana kalırsa ki herkes öyle düşünüyordur eminim üçünüzünde yaptıkları etik değil tamamen aykırı şeyler.

Kadın aldatılmış oturmuş düşünmüş böyle karar vermiş. Siz aldatılan taraf bile olmadığınız ilişki için sızlanmaya devam edin, elinizden anca bu gelir.
Aldatılan taraf bile olmadığınız ilişki mi 😂 aldatılmanın bir mertebe olduğunu bilmiyorduk sağol dkdkkffk

Evli bir erkek benimle oldu, 27 yaşındaydım ilk ve sadece onunla oldum biliyordu bekaretimi de aldı, ama ben zaten ilişkiden bir şey anlamamıştım zevk almadım beni bedenimi kullanmış yani aslında. Bir süre devam etti bu ilişki benim ittirmemle ama fiziksel de değil

Sonra geçen yıl ağustosta kadın mesajdan yakalamış onun yanında beni aradı kadın kafada bitirmiş gibiydi benden yardım istiyordu mesajları istiyordu adam sen sus bir kere omurgan olsun falan demişti, ilk defa yakalamıyor zaten ki adamın geçmişini de biliyorum senelerdir aldatıyordu bekarken de ve kadın da aslında göz yumuyor çünkü adam instagramda bile açıkça yapıyordu bunu. Bu arada kadın gerçekten zengin varlıklı bir ailenin eğitimli bir kızı. Adama muhtaç değil mecbur değil yani

Yakalanmadan sonra adam 180 derece dönüp benimle uğraşmaya başladı en başta kadına söylemeyeyim diye uzaklaştırmalar aldırdı gitti beni şikayet etti ilişki yok o benim peşimde vs diyerek… bu süreçte kadın onu zaten affetmiş ki 2 ay sonra adamla gece kulübünde eğleniyordu… bu süreçte ben adamın telefonunda engelli bile değildim hatta gariptir ki.

Bana yapılmayan kalmadı bir yıldır uzaklaştırma aldırılıyor ya neden yapıyorsun diye mesaj attığımda bile ihbar etmiş ben mart ayında 3 gün hapis bile yattım düşünebiliyor musunuz uzlaştırmayı ihlal edip mesaj attım diye. Hapis kâğıdı gelince sanki 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp bir de bir saat boyunca hakaret etti aşağıladı adam beni, ilişki yaşanmadı sen şizofrensin sen böceksin sen bizim hayatımızda sokaktan geçen bir köpeksin metres bile olamadın vs diyerek

Ben bütün bunları yaşarken adam hatta o dönem gece gündüz beni stalklarken kadın 2. Çocuğa hamile kalmış !!

Resmen aldatıldığını yakaladıktan tam 5-6 ay sonra kadın ikinci çocuğa hamile kalmış ya ?! Bütün bunlar bana neden yaşatıldı o zaman ? Ya nasıl bir şey bu nasıl bir evlilik nasıl bir ilişki nasıl insanlar bunlar ?
Sanane nasılsa nasıl adamın haklı olduğu tek konu metres bile olamamışsın sümük gibi yapışmışsın iyi kötü kadın evli adam it gibi her gün o eve dönüyo hadi onun anlamasak onaylamasak da bir motivasyonu var ya sen ? Her gece karısının koynuda uyuyan adamdan ne bekledin de bir de kadının adamın insanlığı sorguluyorsun ?

Bekar biriyle ilişki yaşarken ne bekliyorsan evli birinden de onu bekliyorsun, kınamayın derim ben hayatında flört dahi etmemiş biriydim lütfen insan bazen başına gelenle başbaşa kalabiliyor ben zaten kendime pişmanlık duyuyorum yaşadığım ilişki bile değildi kullanılmaktı diyorum size. Ve konu burada adamın boşanmaması benimle evlenmemesi değil ki, bütün bunlar hiçbir evli ilişkisinde bile yaşanmıyor ben normal normal yaşamadım
sizin idrak sorununuz var.
ne kınayacağım ben sizi.. o kıstasta değilsiniz.
evli adamla evli olduğunu BİLE BİLE birlikte olmuşsunuz. devam etmişsiniz.
ben sonrasını okumadım bile çünkü gerek yok.
bunu bile bile yaptıysanız herşey mustehak.

Son düzenleme:
Aynı hatayı sürekli yapıp nasıl farklı bir sonuç beklediniz ki yani eden bulur kusura bakmayın ama yanı sizde az değilsiniz adam zaten çöp olan eşine olmuş ona üzüldüm asıl onun bedduasından sakının

Adamınki evlilik değilki yuva yıktın diyelim,karısında gurur vs yokki yazık olmuş kadına diyelim,siz zaten evli bir adamla olmuşsunuz bile isteye kandırılmamışsınizki yazık diyelim,adam zaten karısı da denmez ama evde duran kadını diyelim sürekli aldatmış ne mal olduğu belliymişki ne bekliyordunuz da şaşırdık diyelim,üçünüzde diğerinden farklı değilsiniz gibi ve en enteresanı tamam adam hayatınızdan çıktı evdeki gurursuz kadın tekrardan kabul etti e siz ne diye hala msj atıyorsunuz niye uzaklaştırma aldırdın diye soruyorsunuz aldırmışsa aldırmış tamam öğrendiniz işte karı koca iğrenç tipler siz daha ne diye msj atıyorsunuz bıraksanıza,sizde uğraşmısınız onlarda bana kalırsa ki herkes öyle düşünüyordur eminim üçünüzünde yaptıkları etik değil tamamen aykırı şeyler.
Hanımefendi ben uğraşmadım diyorum. Ben kadın yakaladıktan sonra hiçbir şey yapmadım ki adam gidip beni şikayet etti tehdit şanyaj cnsel taciz diye “ilişki yaşanmadı o benim peşimde vs” diyerek neyi anlamıyorsunuz. Ben evimde oturuyordum mesaj atma yok. Anca 4-5 ay sonra hala devam ettirdiği için ve barıştıklarını gördüğüm için “benle niye uğraşıyorsun” tarzında yazdım. Bana ilişki yaşanmadı sen şizofrensin diyen birinden bahsediyoruz. Yaşanmış bitmiş orası boşanmamış sorun bile etmemiş eeeee bana oynanan oyun ne ? Kadınla birlik olup yaptılar bunu bir çok anlatmadığım detay da var. Üşütme çocuk bile yapılmış bana niye psikolojik şiddet yapıldı adam zaten beni kullandı ben bunu bile yeni anlayabiliyorum yaşadıklarımın üstüne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X