- 2 Şubat 2025
- 1.063
- 3.282
- 48
- 27
Hanımefendi kendi başına mı yapmış çocuğuBana edilen ah mıkadın sorun etmemiş aldatılmayı üstüne de adama ödül olarak çocuk vermiş sen ne anlatıyorsun ya. Birlik olup benle uğraştılar siz neyin kafasındasınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımefendi kendi başına mı yapmış çocuğuBana edilen ah mıkadın sorun etmemiş aldatılmayı üstüne de adama ödül olarak çocuk vermiş sen ne anlatıyorsun ya. Birlik olup benle uğraştılar siz neyin kafasındasınız
“Bunu bile yeni anlıyorsanız” bu zekayla bu yaşa iyi gelmişsiniz zatenHanımefendi ben uğraşmadım diyorum. Ben kadın yakaladıktan sonra hiçbir şey yapmadım ki adam gidip beni şikayet etti tehdit şanyaj cnsel taciz diye “ilişki yaşanmadı o benim peşimde vs” diyerek neyi anlamıyorsunuz. Ben evimde oturuyordum mesaj atma yok. Anca 4-5 ay sonra hala devam ettirdiği için ve barıştıklarını gördüğüm için “benle niye uğraşıyorsun” tarzında yazdım. Bana ilişki yaşanmadı sen şizofrensin diyen birinden bahsediyoruz. Yaşanmış bitmiş orası boşanmamış sorun bile etmemiş eeeee bana oynanan oyun ne ? Kadınla birlik olup yaptılar bunu bir çok anlatmadığım detay da var. Üşütme çocuk bile yapılmış bana niye psikolojik şiddet yapıldı adam zaten beni kullandı ben bunu bile yeni anlayabiliyorum yaşadıklarımın üstüne
Bu da sizin psikolojik olarak aldatılınca diğer kadını günah keçisi seçmek için aşağılık kompleksinizin takındığı tavır.. Kemal’iniz yapmaz merak etmeyinYazık bu da bekaretle adamı boşatacağını sanmış
Adam aman Allah bakire mi diye basacaktı nikahı, resmen ölü yatırım yapmış![]()
Ben kınıyorum yaptığınız ahlaksızlık.Bekar biriyle ilişki yaşarken ne bekliyorsan evli birinden de onu bekliyorsun, kınamayın derim ben hayatında flört dahi etmemiş biriydim lütfen insan bazen başına gelenle başbaşa kalabiliyor ben zaten kendime pişmanlık duyuyorum yaşadığım ilişki bile değildi kullanılmaktı diyorum size. Ve konu burada adamın boşanmaması benimle evlenmemesi değil ki, bütün bunlar hiçbir evli ilişkisinde bile yaşanmıyor ben normal normal yaşamadım
Sem neden bile bile bu adamla oldun ne bekledin çok mu çirkinsin ya da bi anormallik olmasın adam bulmuş heyecan 1 gecede pişman olmuş ne yaşattınHanımefendi ben uğraşmadım diyorum. Ben kadın yakaladıktan sonra hiçbir şey yapmadım ki adam gidip beni şikayet etti tehdit şanyaj cnsel taciz diye “ilişki yaşanmadı o benim peşimde vs” diyerek neyi anlamıyorsunuz. Ben evimde oturuyordum mesaj atma yok. Anca 4-5 ay sonra hala devam ettirdiği için ve barıştıklarını gördüğüm için “benle niye uğraşıyorsun” tarzında yazdım. Bana ilişki yaşanmadı sen şizofrensin diyen birinden bahsediyoruz. Yaşanmış bitmiş orası boşanmamış sorun bile etmemiş eeeee bana oynanan oyun ne ? Kadınla birlik olup yaptılar bunu bir çok anlatmadığım detay da var. Üşütme çocuk bile yapılmış bana niye psikolojik şiddet yapıldı adam zaten beni kullandı ben bunu bile yeni anlayabiliyorum yaşadıklarımın üstüne
Hani aldatılan o ya… çocuk yapmaya temkinli olurya kadın ondan bahsediyoruz ama anlamak işinize gelmiyor belliki… ayrıca bence bu insanları bu kadat savunmayın çocuğun o adamdan olmama ihtimali bile olabilir o derece iğrenç bir hikaye anlatıyorum ve sizler toplumun genel evlilik anlayışı üzerinden günah çıkarmaya çalışıyorsunuz neyse..Hanımefendi kendi başına mı yapmış çocuğuNe kadar anlamsız konuşuyorsun ya?
Merak etmeyin aldatılmadım ama aldatılsam da boşanır yine değer göreceğim, ikinci insan olmayacağım bir ilişki yaşarım yaşayacaksam.Bu da sizin psikolojik olarak aldatılınca diğer kadını günah keçisi seçmek için aşağılık kompleksinizin takındığı tavır.. Kemal’iniz yapmaz merak etmeyin
Bekar biriyle ilişki yaşarken ne bekliyorsan evli birinden de onu bekliyorsun, kınamayın derim ben hayatında flört dahi etmemiş biriydim lütfen insan bazen başına gelenle başbaşa kalabiliyor ben zaten kendime pişmanlık duyuyorum yaşadığım ilişki bile değildi kullanılmaktı diyorum size. Ve konu burada adamın boşanmaması benimle evlenmemesi değil ki, bütün bunlar hiçbir evli ilişkisinde bile yaşanmıyor ben normal normal yaşamadım
Ay güzel olsa 27 yaşında ilk ilişkisini evli adamla mı yaşarAdam karısını boşayıp seninle evlenir sandın tam tersi olunca şok oldun tabii. Ahın tutar tabii hiç kuşkun olmasın güzel kız...
Eğer kadınsan senin gibi hemcinslerim olduğu için utanıyorum.Hani aldatılan o ya… çocuk yapmaya temkinli olurya kadın ondan bahsediyoruz ama anlamak işinize gelmiyor belliki… ayrıca bence bu insanları bu kadat savunmayın çocuğun o adamdan olmama ihtimali bile olabilir o derece iğrenç bir hikaye anlatıyorum ve sizler toplumun genel evlilik anlayışı üzerinden günah çıkarmaya çalışıyorsunuz neyse..
NEAynı hatayı sürekli yapıp nasıl farklı bir sonuç beklediniz ki yani eden bulur kusura bakmayın ama yanı sizde az değilsiniz adam zaten çöp olan eşine olmuş ona üzüldüm asıl onun bedduasından sakının
Bi de bi kerede bırakmış adam o derece kötü bi tecrübeAy güzel olsa 27 yaşında ilk ilişkisini evli adamla mı yaşar27 yaşına kadar bulup bulabileceği bu olmuş yazık
Tamam aldatılıp 6. ay ikinci çocuğa hamile kalan hemcinslerinden ol.Eğer kadınsan senin gibi hemcinslerim olduğu için utanıyorum.
Karısı bunu sorun etmiyor sen edebilirsinEvli olduğunu biliyordum cümlesinden sonra bende olay bitti !
Adamı kafalayacağım diye bekaretimi verdim diye ağlayan bir metres olmaktan iyidirTamam aldatılıp 6. ay ikinci çocuğa hamile kalan hemcinslerinden ol.
Ağlama, git yalvar boşanması için belki evlenir seninleTamam aldatılıp 6. ay ikinci çocuğa hamile kalan hemcinslerinden ol.
İnan ki metres olmaktan daha iyidir. En azından soyadını taşıdığı adamdan yapmışTamam aldatılıp 6. ay ikinci çocuğa hamile kalan hemcinslerinden ol.