Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Metres bile olamamış kiKarısını boşayıp seni mi alacaktı? Ne mide bulandırıcı birisiniz. Adamı suçlamak yerine kadın biliyordu diyorsunuz. Ayrıca sizi kulanmamış siz her şeyi bile bile metres olmayı kabul etmişsiniz.
Karısı aldatan kocasıyla aynı yatağa girip çocuk yapıyor normal benim adamla olmuş olmam mı anormalGünahın evli adamla beraber olacak kadar akılsız ve gurursuz olman.
Evet adam da ahlaksız adam iyi yapmış diyen tok. Adam sadakatsiz ahlaksız bir adam.
Ama siz de başkasıyla aynı evde aynı yatakta yatan adamla beraber olacak kadar midesizsiniz. Normal hiç bir insan kendine bu durumu yakıştırmaz.
Daha ne günahınız olacak.
Hırsızın e alarm yoktu dükkanda canım çekti benim ne günahım var demesi gibi bir şey.
O nasıl hırsızsa günahsa bu da günah
Doğru sjsjsjjsMetres bile olamamış ki♀
E sen demişsin işte sonuçta adam senin peşinde koşmamış hatta uzaklaştırma almış.Hahahahahahh yav he he
Evet burası Kemal’im yapmaz diyen beş çayına giden güncü ablalarla doluymuş bilsem yazmazdım zatenEvli olduğunu bilmeden yaşasaydın bunları o zaman farklı yorumlar alırdın. Ama bu durumda burada kimse sana hak vermez yanlış yerdesin.
Kuyruk acısıyla millete saldırıp duracağını aklını başına al yoksa daha çok içeri girip çıkarsın senKarısı aldatan kocasıyla aynı yatağa girip çocuk yapıyor normal benim adamla olmuş olmam mı anormaladamın benimle beraber olduğu evde yatakta yatıyor kadın hala.. kadın sorun etmemiş sana ne oluyor tam olarak ? Kendinizi nasıl da hazırlıyorsunuz aldatılınca elalemi günah keçisi seçmeye vay vay
Hahahahahhaha hala boşanma evlenme kafasında. Kimse senin gibi evlilik meraklısı değil sümeyyegül senin kafa hala boşanıp evlenmede okuduğunu anlayacak seviyeye gelirsen haber edersinKarısını boşayıp seni mi alacaktı? Ne mide bulandırıcı birisiniz. Adamı suçlamak yerine kadın biliyordu diyorsunuz. Ayrıca sizi kulanmamış siz her şeyi bile bile metres olmayı kabul etmişsiniz.
Kimse benim kocam yapmaz diye bi iddiada bulunmadı kiEvet burası Kemal’im yapmaz diyen beş çayına giden güncü ablalarla doluymuş bilsem yazmazdım zaten
O o kadının sorunu. Kadın konu açsa boşa bu ahlaksızı da derdim. Kadının ahlaki bir sorunu yok burada, mağdur olan o. Kendi için boşanmasını söylerim.Karısı aldatan kocasıyla aynı yatağa girip çocuk yapıyor normal benim adamla olmuş olmam mı anormaladamın benimle beraber olduğu evde yatakta yatıyor kadın hala.. kadın sorun etmemiş sana ne oluyor tam olarak ? Kendinizi nasıl da hazırlıyorsunuz aldatılınca elalemi günah keçisi seçmeye vay vay
Ben senin gibi evli erkeklerle birlikte olmam merak etmeTamam darısı başına
Yok gayet biliyordun ne yazılacağını.Evet burası Kemal’im yapmaz diyen beş çayına giden güncü ablalarla doluymuş bilsem yazmazdım zaten
HahahahahahahhahahaKuyruk acısıyla millete saldırıp duracağını aklını başına al yoksa daha çok içeri girip çıkarsın sen
ay kafalara bak allahımBak adı üstünde KOCASI.
Resmen, hukuken onun soyadını taşıyan kadın.
Sen ise bir yabancı.
Ki bak adamda NİKAHLI KARISINI tercih etmiş seni değil
Kimse sana adamın suçu yok demedi kemalim yapmaz ne alaka? Ayrıca herkes kendinden sorumludur sen en bastan yanlış yapmışsın simdi sus ve kabullen hatanı daha fazla küçük düşürme kendini onlar da ne yaparlarsa yapsınlar ilgilenme çünkü cidden sana ne yaniEvet burası Kemal’im yapmaz diyen beş çayına giden güncü ablalarla doluymuş bilsem yazmazdım zaten
Aynen aynenBen
Ben senin gibi evli erkeklerle birlikte olmam merak etme
Evli adamla yatınca ne olacak sandınız??? Aldatmalara doymayan adamın hanesine yazılan bir skorsunuz sadece fazlası değil.Kadın affeder, bebek yapar doğru yanlış sizi ilgilendirmez.Siz kendinizden sorumlusunuz...Evli bir erkek benimle oldu, 27 yaşındaydım ilk ve sadece onunla oldum biliyordu bekaretimi de aldı, ama ben zaten ilişkiden bir şey anlamamıştım zevk almadım beni bedenimi kullanmış yani aslında. Bir süre devam etti bu ilişki benim ittirmemle ama fiziksel de değil
Sonra geçen yıl ağustosta kadın mesajdan yakalamış onun yanında beni aradı kadın kafada bitirmiş gibiydi benden yardım istiyordu mesajları istiyordu adam sen sus bir kere omurgan olsun falan demişti, ilk defa yakalamıyor zaten ki adamın geçmişini de biliyorum senelerdir aldatıyordu bekarken de ve kadın da aslında göz yumuyor çünkü adam instagramda bile açıkça yapıyordu bunu. Bu arada kadın gerçekten zengin varlıklı bir ailenin eğitimli bir kızı. Adama muhtaç değil mecbur değil yani
Yakalanmadan sonra adam 180 derece dönüp benimle uğraşmaya başladı en başta kadına söylemeyeyim diye uzaklaştırmalar aldırdı gitti beni şikayet etti ilişki yok o benim peşimde vs diyerek… bu süreçte kadın onu zaten affetmiş ki 2 ay sonra adamla gece kulübünde eğleniyordu… bu süreçte ben adamın telefonunda engelli bile değildim hatta gariptir ki.
Bana yapılmayan kalmadı bir yıldır uzaklaştırma aldırılıyor ya neden yapıyorsun diye mesaj attığımda bile ihbar etmiş ben mart ayında 3 gün hapis bile yattım düşünebiliyor musunuz uzlaştırmayı ihlal edip mesaj attım diye. Hapis kâğıdı gelince sanki 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp bir de bir saat boyunca hakaret etti aşağıladı adam beni, ilişki yaşanmadı sen şizofrensin sen böceksin sen bizim hayatımızda sokaktan geçen bir köpeksin metres bile olamadın vs diyerek
Ben bütün bunları yaşarken adam hatta o dönem gece gündüz beni stalklarken kadın 2. Çocuğa hamile kalmış !!
Resmen aldatıldığını yakaladıktan tam 5-6 ay sonra kadın ikinci çocuğa hamile kalmış ya ?! Bütün bunlar bana neden yaşatıldı o zaman ? Ya nasıl bir şey bu nasıl bir evlilik nasıl bir ilişki nasıl insanlar bunlar ?
Tamam benim yaptığımdan SANANE kanka ?!Kimse sana adamın suçu yok demedi kemalim yapmaz ne alaka? Ayrıca herkes kendinden sorumludur sen en bastan yanlış yapmışsın simdi sus ve kabullen hatanı daha fazla küçük düşürme kendini onlar da ne yaparlarsa yapsınlar ilgilenme çünkü cidden sana ne yani
Tamam menekşe sen de öyle yaparsınEvli adamla yatınca ne olacak sandınız??? Aldatmalara doymayan adamın hanesine yazılan bir skorsunuz sadece fazlası değil.Kadın affeder, bebek yapar doğru yanlış sizi ilgilendirmez.Siz kendinizden sorumlusunuz...
Tabi tabi senin gibi olamamAynen aynen
Forumda konu açıp gelen yorumlara sana ne demek?? Şimdi anlaşıldı idrak sorununTamam benim yaptığımdan SANANE kanka ?!