• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı hatayı sürekli yapıp nasıl farklı bir sonuç beklediniz ki yani eden bulur kusura bakmayın ama yanı sizde az değilsiniz adam zaten çöp olan eşine olmuş ona üzüldüm asıl onun bedduasından sakının
Sürekli derken ahahahahaha bunu sürekli aldatılıp sürekli affeden karısı için yazdın herhalde…

Hahahahahhaha hala boşanma evlenme kafasında. Kimse senin gibi evlilik meraklısı değil sümeyyegül senin kafa hala boşanıp evlenmede okuduğunu anlayacak seviyeye gelirsen haber edersin
Bekaretini vererek adamı kafalamaya çalışan birine göre çok iddalı konuşmalar bunlar. Ben okuduğumu anlıyorumda sen evli adamlardan uzak durmayı anlayamamışsın 😘

Karısı aldatan kocasıyla aynı yatağa girip çocuk yapıyor normal benim adamla olmuş olmam mı anormal 😂😂 adamın benimle beraber olduğu evde yatakta yatıyor kadın hala.. kadın sorun etmemiş sana ne oluyor tam olarak ? Kendinizi nasıl da hazırlıyorsunuz aldatılınca elalemi günah keçisi seçmeye vay vay
Senin idrak sorunun var. Kadın nikahlı kocasını ister boşar, ister çocuk yapar. Burda seni ilgilen kısım neresi? Adam seni kullanmış atmış, sen derdine yan. Üç kuruş aklınızla cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsunuz

Tamam biliyordun başladın ilişkiye, sonra eşi öğrendi siz neden hala parçalarında geziyorsunuz. Kadin boşanır ya da boşanmaz. Uzaklaştırma aldırmış sebep o ya da bu sizin tamamen telefonunuzu değiştirmeniz ,onlardan tüm bağı koparmaniz lazimken. Adama mesja atıyorsunuz vs. Bilemedim acaba siz mi saplantilisiniz.

Tamam menekşe sen de öyle yaparsın
Ahınız tutmaz cevabı aldınız işte
Merak etmeyin hakaret ettiğiniz çocuklardan da çıkmaz çünkü ah edecek durumunuz yok .
Adamla hem de adamın evinde birliktelik yaşamışsınız herkes istediğine kavuşmuş.
Mağdur falan da değilsiniz başınıza gelen her şeyi hak etmişsiniz

Yalnız karı koca aldatma olayında bu kadar rahatken adamın senden nefret eder gibi uzaklaştırma çabaları falan, nasıl itici geldiysen artık sonrasında. 🤣 Bu kadar zoruna gitmesi de normal. Adam istese siz üçlü olarak hayatınıza devam edermişsiniz gayet. Neyse artık bir dahakine artık. 🥲

Normal insan uzaklaşır hata yaptığını kabul eder siz 3 gün hapis bile yatmışsiniz.
Allah bilir ne olaylar çıkarmıştır, burda sadece msj attım diye yazıyor 🤣 evlerden ırak vallahi böylesi. Hala ben nerede salaklık yaptım demiyorda kadın şöyle yaptı, kadın çocuk yaptı.

NE 😂 olan eşine mi olmuş. Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz galiba.. kadın senelerdir aldatılıyor ve biliyor üstüne şimdi ikinci çocuğu da yapıyor bu kadın muhtaç veya aciz de değil asla. Bence siz bir şeyleri işinize geldiği gibi yorumlamayın.. kadın aldatılmayı sorun etmemiş adama ödül bile vermiş Allah Allah neden acaba…
senelerdir aldatılıyor diye birde benle mı aldatsın eşi dediniz. Yo olanı söylüyorum ben nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize metres olmayı gelip ne diye ağlıyorsunuz burada enteresan ağlanacak halinize gülüyorsunuz

O o kadının sorunu. Kadın konu açsa boşa bu ahlaksızı da derdim. Kadının ahlaki bir sorunu yok burada, mağdur olan o. Kendi için boşanmasını söylerim.
Ama sizinki düz ahlaksızlık. Siz mağdur değil suçlusunuz.
Tekrar söylüyorum kapısı açık, satıcının olmadığı bir dükkanda gidip canım çekti diye ekmek yemek falan çalıyor ve kimse yoktu bana ne onlarda başında dursaydı diyorsunuz ve bu durumda ben hırsız değilim ne günahım var diyorsunuz, durum birebir aynı.
Sizin de yaptığınız günah suç.
Ya aslında bu konu aldatılan kadınlara kocalarını affedince neyle karşı karşıya olduklarını gösterecek bir konu,her aldatılan kadının açıp burayı okumasını isterdim,o kocalarını affedip eve tekrar alıyorlarda adamların yediği haltlar hayatlarına aldıkları insanlar bunu yapıyor işte,koçam koçam diye delirirken adam işte ne haltlar yiyor kadını suçlamak kolay kimse eşine toz kondurmuyor ama bak arkalarındanda neler söyleniyormuş hiç tahmin edermiydiniz,mesela aldatılan bir kadın affedince hep neder bir şans daha verdim,kadın aklına girdi,ben ilgisizdim ondan yaptı,bana sinirliydi vs vs ama adamın hayatındaki kadınlar çevre neler söylüyormuş,adam ne yüzler verip evliliğini ne güzel harcıyormuş sıkılıncada düzenine dönüyormuş,evdekide tamam sıkıntın geçtiyse gel diyormuş,ben o yüzden aldatılıp affeden kadınlara çok sinirleniyorum cidden çok yükseliyorum onlara,değermi bir adam için.

Evli bir adam benimle oldu denmez, ben evli bir adamla birlikte oldum denir. Bile isteye ilişki yasamissiniz alnınıza silah dayanmamiş ya?

Ne bekliyordunuz? Karısından ayrılıp sizin peşinizde koşmasını mı?

Onların evliliğini bu nasıl evlilik diye sorgulayana kadar kendi iliskinizi sorgulayın. Kadın evkiyken aldatilmiş. Affedip affetmemek ona kalmış bir şey. Siz doğrudan evli adamla birlikte olmuşsunuz bu çok mu normal? Siz nasıl evli olduğuna aldirmadiysaniz kadın da aldatildigina aldirmayabilir size ne? Siz onu sorgulayacak konumda misiniz? Rezil bir durumdasınız.

Siz o kadından daha gurursuzsunuz çünkü bile isteye 3 kişilik bir iliskiye başladınız.

Sizin gibi 2.kadınlarin sorunu ne biliyor musunuz? Bu adamlar sadece karısını aldatıyor sanıyorsunuz. Adam hem karısını hem sizi idare ediyor yani sizi de aldatıyor ama siz bunu bilerek başladığınız için adamın gözünde 5 paralık değeriniz yok. O yüzden karısına kendini affettirmek için sizi kolayca harcıyor. Ne bekliyordunuz ki?

Ayrica neyin ahı tutacak? Adam sizi kandirmamiş bile. Hani ona bile tenezzül etmemiş o kadar kolay elde ediliyorsunuz ve o kadar da kolay vazgeçiliyorsunuz. Bunu kabul edin rahatlayın.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X