• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden hala bu aileyi takiptesiniz ki???
size ne 2. -çocuktan size ne karısının onu affetmesinden bunların hiç biri sizi ilgilendiren şeyler değil ki. Siz kendinizden sorumlusunuz. Nasıl mantıklı olarak 3. kişilerden sadakat sözü alınmıyor diyorsunuz 3. kişilerden çocuk yapıp yapmama affedip affetmeme gibi fikirler de alınmıyor haberiniz olsun

Sadakatsizlik değil ama ahlaksızlık.
bu diğer kadınlarla yada sadakatle alakalı değil.
Ömrüm boyunca sevgilisi olan adamla bile görüşmedim. Bu kendime saygımdan, onurumdan, aklımdan, ahlak anlayışımdan.
Kadının da ahlaksız olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Yazdığım şeyi uzatıp aynısını, kendinizi de överek yazmışsınız 🤷🏻‍♀️

Evet biliyordum adamı seneler önceden tanıyordum güya sevgililerdi adam aldatıyordu kadın da koca yaz gelmiyordu adamın yanına, ben de açık ilişki sanıyordum hatta. Nitekim adamın bana yürümesi yazması da ilk çocuğu olduktan 2 gün sonraymış ve de çocuk 2 aylıkken başka şehirde benle kalıyordu adam kadınla küslerdi benim de boşluğuma geldi heralde ne bileyim sonundan bunların olacağını düşünmedim ki en fazla ilişki sürmez diye düşündüm ama adam beni resmen kullanmış zaten
Bekaret konusu doğru mu ? Evli adamın sizden ne beklentisi olacak cinsellik dışında.

Aynı şeyi yazmamış yalnız. Siz çok farklı şeyler yazdınız
Alıntılı mesajı okudunuzmu?
Sadakat sorumlulugu yok ,vicdan etik ve ahlak meselesi demişim.
Yazan kişi gibi ben çok ahlaklıyım onurluyum diye de uzatmam mı lazımdı?

Bekaret konusu doğru mu ? Evli adamın sizden ne beklentisi olacak cinsellik dışında.
Evet doğru ama burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu

Evet överim ahlaksız değilsek övünelim bir zahmet. Kalkıp da ama ne olacak canım adamın suçu tek başına diyemem. Ahlaksıza ahlaksız diyorum ben
Sadece Adamın suçu dememişim ama kadının muhatabı adam,o ona söz verdi çünkü
Ve adamdan hesap sormak ayrılmak ya da cezalandırmak yerine konu sahibine saldırmış .konu sahibinin yaptığı yanlış diye eşinin yaptığına doğru diyemem

30 yasina gelmis kadinsin kullandilar beni diyosun cok komik. Az bile olmus size . Hala neyin tatavasini yapiyosun ki ? Bu adam bile istememis sizi iste oyle kalmissiniz ortada digerleri de rezil insanlar onlar birbirini bulmus size yer kalmais . Rezil iliskiler .

Tabi ki değmez.
Buraya aldatılan kadınlar konu açtığında kimse affet, iyiki affetmişsin yazmıyor zaten.
Ama yani evli bir adamla birlikte olan kadınla da empati kurup, sana haksızlık yapılmış falan diye de yazamam kendi adıma. Bu konudaki yazılanlar gerçekse adam tam bir pislik. Konu sahibi yıllardır tanıyormuş. Böyle bir adamı kendi midesi alıyorsa karısına laf söylemek de en son kendisine düşer. Hatta karısını en iyi kendisi anlamadı lazım. Midesizlik ne demek çok biliyor çünkü.
Ben şu durumda eş kişisini daha çok kınadım,diğerleri zaten benim düşünüp anlam verebileceğim karakterler değil,hiç aldatmadım yada evli biriyle birlikte olmadım ama kendimi aldatılan bir kadının yerine koyunca affetmek bana korkunc boyutlarda karaktersizlik gibi geliyor,yani nasıl yaaa adam gidip başka bir kadınla yatmış,ilgi duymuş ve sen sorun değil ıııı pis seni sakın bidaha yapma deyip affediyorsun bu mantık dışı geliyor bana,aldatanın her zaman bir açıklması var da aldatılanın hiçbir açıklaması bana affedilecek derecede mantıklı gelmiyor,o yüzden bu konu aslında aldatan erkeğin sevgilisininde kendinde söz hakkı bulduğu sadece bir obje değil bir insan olduğu sizi başka bir insanla aldattığı gerçeğini gösteriyor,hep kafamızda şöyle bir senaryo var yattı kalktı bitti ama hayır işte öyle değil,aralarında yakınlaşmalar oldu sohbetler oldu vaatler oldu birliktelik oldu yenildi içildi gezildi bir anlık hata değil bir ilişki kuruldu,affederken bunu hesaba katmak gerekiyor.

Kadının ahı mı ? Kadın aldatılmayı umursamış mı sence ? Senelerdir aldatılıyor ve adamdan bunun üzerine bile çocuk yapmış adamı ödüllendirmiş siz gelmiş kadına mağdur edebiyatı yapıyorsunuz. Tarafsız bakmaya çalışın kendinize aldatılma empatisi yapıp konuyu saptırıyorsunuz
Bundan sana ne nikahlı kocası ister kabul eder ister etmez seni ilgilendirmez adamında dediği gibi sen hiç birşeyi değilsin

Sadece Adamın suçu dememişim ama kadının muhatabı adam,o ona söz verdi çünkü
Ve adamdan hesap sormak ayrılmak ya da cezalandırmak yerine konu sahibine saldırmış .konu sahibinin yaptığı yanlış diye eşinin yaptığına doğru diyemem
Evet yetmemiş eşini ödüllendirip ikinci çocuğu yapmış. Ya belki kadın da aldattı ve aralarında çözdüler ama buradaki insanlar nedense büyük resme bakıp yorum yapmıyorlar bana saldırıyorlar. Ben burda başka bir şeyden bahsederken hala adamın boşanıp senle evlenmesini mi bekliyordun tarzı yorumlar var

Sürekli derken ahahahahaha bunu sürekli aldatılıp sürekli affeden karısı için yazdın herhalde…
Karısını sürekli aldatan adamla niye muhatap oldunuz? Devam ettiklerini görünce mesaj attım falan eziklikte daha dibi var mıdır bunun acaba? Adamın diğer ilişkilerini nasıl niye biliyorsunuz? Ya trollsünüz ya uzanamadığı ciğere mundar diyen eziksiniz ya da senaryo yazıyorsunuz. Bekaretimi verdim yazan siz ama cahil olan biziz öyle mi? Çözümü var, diktirip başkasında deneyin.

Ben şu durumda eş kişisini daha çok kınadım,diğerleri zaten benim düşünüp anlam verebileceğim karakterler değil,hiç aldatmadım yada evli biriyle birlikte olmadım ama kendimi aldatılan bir kadının yerine koyunca affetmek bana korkunc boyutlarda karaktersizlik gibi geliyor,yani nasıl yaaa adam gidip başka bir kadınla yatmış,ilgi duymuş ve sen sorun değil ıııı pis seni sakın bidaha yapma deyip affediyorsun bu mantık dışı geliyor bana,aldatanın her zaman bir açıklması var da aldatılanın hiçbir açıklaması bana affedilecek derecede mantıklı gelmiyor,o yüzden bu konu aslında aldatan erkeğin sevgilisininde kendinde söz hakkı bulduğu sadece bir obje değil bir insan olduğu sizi başka bir insanla aldattığı gerçeğini gösteriyor,hep kafamızda şöyle bir senaryo var yattı kalktı bitti ama hayır işte öyle değil,aralarında yakınlaşmalar oldu sohbetler oldu vaatler oldu birliktelik oldu yenildi içildi gezildi bir anlık hata değil bir ilişki kuruldu,affederken bunu hesaba katmak gerekiyor.
burda kimse yazdıklarımı anlamadı zaten. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu

Evet yetmemiş eşini ödüllendirip ikinci çocuğu yapmış. Ya belki kadın da aldattı ve aralarında çözdüler ama buradaki insanlar nedense büyük resme bakıp yorum yapmıyorlar bana saldırıyorlar. Ben burda başka bir şeyden bahsederken hala adamın boşanıp senle evlenmesini mi bekliyordun tarzı yorumlar var

adamın karısı isterse 5 tane yapar ?

Neyi sorguluyorsun tam olarak? Bulduğun kişi karısına sadakati olmayan biri, sana niye olsun?
Üstelik Kadının malı mülkü de var diyorsun sende ne var?
nikah, çocuk, para pul hepsi karşı tarafta. Muhtemelen ahı tutan da sen değilsin.

Sizin gibiler yüzünden ocaklar sönüyor işte şimdi onların ne haldedir kim bilir

söz almayı geçin, kendi onurunuz ve başkasına ait olan birşeye gözdikmişliğinizden bahsedelim
tamam adam karakter yoksunu yiyor bir bk.
ama siz kendi onurunuz ve iradenizle bunu yapmamalısınız
Başkasına ait olan mı ? Adam eminim aldatmaya devam ediyordur da boşver sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X