• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet doğru ama burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
Adamın evli olduğunu bilerek devam etmişsin. Adam karaktersiz şerefsiz. Karısı da affetmiş herkesin yapabileceği birşey değil.

Neden uzaklaştırma alan birine mesaj attın. Adam bitirmiş gitmiş. Ağlayacağına tedavi ol.

2. Kadının kafasını anlamış olduk aslında. Pişman da değilsin ve Gerçekten garip bir düşünce tarzın var.

Tamam biliyordun başladın ilişkiye, sonra eşi öğrendi siz neden hala parçalarında geziyorsunuz. Kadin boşanır ya da boşanmaz. Uzaklaştırma aldırmış sebep o ya da bu sizin tamamen telefonunuzu değiştirmeniz ,onlardan tüm bağı koparmaniz lazimken. Adama mesja atıyorsunuz vs. Bilemedim acaba siz mi saplantilisiniz.
Paçalarında gezmek mi ????
burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu

Sadece Adamın suçu dememişim ama kadının muhatabı adam,o ona söz verdi çünkü
Ve adamdan hesap sormak ayrılmak ya da cezalandırmak yerine konu sahibine saldırmış .konu sahibinin yaptığı yanlış diye eşinin yaptığına doğru diyemem
Karısı olan adamların üstüne atlamamak da bir seçenek. Sadakat sözü vermemiş olmak yetiyor mu? İnsan kendine de söz vermeli, evli erkekle olmak bana yakışmaz diyip kendi karakterine kişiliğine yaşam biçimine de sadakat göstermesi gerekir. Heriflere ne güzel alan açılıyor böyle. Evli oldukları için kendileriyle yatıp kalkacak kadın bulamasalar daha iyi değil mi?

kıcasından hamile kaldı diye bir de özür dilesin sizden? adam leşin teki ama sizin hakkınızfa söyledikleri de tamamen doğru. kendiniz de söyledinizz ilişki sizin zorunuzla devam etmiş. bir de ahtan bahsediyorsunuz. nasıl bir kafadasınız allah askına?

Zaten üçüncü kişilerin kişilerin sadakat sorumlulugu yok, o vicdan ve etik ahlak meselesi.
O yüzden eşinin size değil adama saldırması gerekiyordu bence de.
Zaten burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu

kıcasından hamile kaldı diye bir de özür dilesin sizden? adam leşin teki ama sizin hakkınızfa söyledikleri de tamamen doğru. kendiniz de söyledinizz ilişki sizin zorunuzla devam etmiş. bir de ahtan bahsediyorsunuz. nasıl bir kafadasınız allah askına?
İlişki benim zorumla devam etmedi adam beni kullanmış ben travma yaşamamak adına güzel bitirmeye çalıştım orada bahsettiğim oydu adamla buluşmaya çalışmadım durup durup kadının yatak odasından beni arayan da oydu. burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu

Evet biliyordum adamı seneler önceden tanıyordum güya sevgililerdi adam aldatıyordu kadın da koca yaz gelmiyordu adamın yanına, ben de açık ilişki sanıyordum hatta. Nitekim adamın bana yürümesi yazması da ilk çocuğu olduktan 2 gün sonraymış ve de çocuk 2 aylıkken başka şehirde benle kalıyordu adam kadınla küslerdi benim de boşluğuma geldi heralde ne bileyim sonundan bunların olacağını düşünmedim ki en fazla ilişki sürmez diye düşündüm ama adam beni resmen kullanmış zaten
Heee kullanmış adam sizi.

adam gidip boş boş tehdit şantaj diye şikayetçi olsaydı uzaklaştırma kararı alamazlardı ne anlatıyorsun sen bu ülkede ölüm tehlikesi olan kadınlar uzaklaştırma almak için savcılık kapısında yatıyor, hikaye yazarken kendi zekanı baz alma, gidip adamla güzel güzel yatmışsın karısına dönünce zoruna gitmiş, onların ilişkisi seni hiç ilgilendirmez sen kendi yediğin haltlara bakacaksın önce az bile yapmışlar sana arsız.

Takılmak sizin işiniz benim lügatimda öyle bir ifade yok. Ben sevdim oldum sen takılabilirsin
Kendinizle çelişiyorsunuz, karısını defalarca aldattığını bildiğiniz adamla niye yatıp kalktınız? Kadının parası pulu varsa onları yeriz mi dediniz? Ava giderken avlandınız mı?

burda kimse yazdıklarımı anlamadı zaten. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
O zaman konu açarken işin ah kısmına hiç girmeyecektiniz konuyu direkt hukiki boyutta anlatacaktınız nedir mesela,açık evliliği olan bir adamla birlikte oldum karısı ve kendisi açık ilişki yaşayan tiplerdi ama sonra adam birdenbire bana uzaklaştırma aldırdı hakaretler savurdu hapse attırıp beni şizofren olmakla suçladı maddi olarak ve statü olarak çok güçlüler beni harcadılar ben bu durumda bunlara ne yapabilirim?soru bu olacaktı kadın ve erkek bu evlilikte bu rahatlığı tercih etmişlerse eğer zaten kimse sizi neden suçlasın bizde size tavsiye verirken neden bulaştınız böyle tiplere derdik zaten evlilik birlikleri ahlaksızlık uzerineymiş kendinizi neden harcadınız sizdede hata var derdik,dava açın yada geri çekilin bilmiyorum artık yani ama hem eleştiri yapılırdı hem tavsiye verilirdi,konu açarken ayrıntı vermemek sonradan eklemek yanlış yorumlarada sebep oluyor,sorduğunuz sorunun cevabı ahlaki boyutuna birşey diyemem ama hukiki olarak size yapılan evet adaletsizlik özellikle kadın ve erkek olarak ikisininde açık bir ilişkisi varsa bile isteye saldırı,iftira,hapse attırma evet suç.

Takılmak sizin işiniz benim lügatimda öyle bir ifade yok. Ben sevdim oldum sen takılabilirsin
takıldık diye kendin yazmışsın bir yorumunda bu kelime sennden ama ben şimdi onca yorumunu tekrar okuyamayacağım.
bana bak seni küçük metres haddini bil. kimseyide kendinle karıştırma.

Cahilsin bari sus bu ne özgüven. Git karakola herhangi birinin ismini numarasını ver uzakalştırma aldırabiliyorsun bilmediğiniz konular hakkında ahkam kesmeyin. Ve evet burası Türkiye merde yaşadığının farkına var eli kolu uzun olan istediğini yaptırabiliyor neyin ne olduğunu ben biliyorum benim ifadem bile alınmadan ceza verildi bilmem anlatabildim mi… sen yine de anlamazsın boşver.

Metresi olarak size soracak değillerdi herhalde 2. çocuğu yaparken. Bakın adam sizi nasılda hemen kışkışlamış hem de mahkemeye vererek. Hiçbir şeyi değilsiniz yani, bir anlık hevesi olmuşsunuz sadece. Eşidir, doğru veya yanlış affetmiş işte size ne? İsterse açık ilişki yaşarlar evliliklerinde, isterse kadın affeder, isterse boşar. Nikahlı eşi değil mi sonuçta. Adam sizi istemiyor işte. Neden sülük gibi yapıştınız adama nezarette yatacak kadar? Adam uzaklaştırma almış hala ne diye mesaj attınız? Hiç mi gururunuz yok? Yok daha önce ilişkisi olmamışta, ilki oymuşta her insanın başına gelebilirmişte, kullanılmışta! Sizin aklınız yok muydu? 27 yaşındasınız yahu, ne kandırılması. Girmeyin aynı yatağa, sevişmeyin. Kanmayın koskoca kadın. Gelmez kimsenin de başına istemeden böyle bir durum! Karakterli insanların başına gelmez. Düzgün karakterli, gururlu, öz saygısı olan hiçbir kadın evli adamla birlikte olup ona yapışmaz, yalandan bahaneler bulmayın kendinize. Aaa yeter yahu! Metres olup da bu kadar da arsızlaşmayın artık.
Sizin hiçbir ahınız tutmaz. Ama o kadının ahı eşine de size de tutar.
Ceza alacaksam da alayım umurumda değil. Dayanamıyorum sizin gibilere ve o herif gibilere artık!

Evet yetmemiş eşini ödüllendirip ikinci çocuğu yapmış. Ya belki kadın da aldattı ve aralarında çözdüler ama buradaki insanlar nedense büyük resme bakıp yorum yapmıyorlar bana saldırıyorlar. Ben burda başka bir şeyden bahsederken hala adamın boşanıp senle evlenmesini mi bekliyordun tarzı yorumlar var
Kadın kendi kocasından çocuk yaparken size mi soracaktı? Siz kocasıyla ilişki yaşarken kadına sordunuz mu? Vay arkadaş hiç mi utanmaniz yok kendi ilişkinizi asıl görüyorsunuz evlilikte yaşananları suçluyorsunuz. Utanmasaniz karısı bizi ayırdı diye yaygara koparacaksiniz

Kadın kendi kocasından çocuk yaparken size mi soracaktı? Siz kocasıyla ilişki yaşarken kadına sordunuz mu? Vay arkadaş hiç mi utanmaniz yok kendi ilişkinizi asıl görüyorsunuz evlilikte yaşananları suçluyorsunuz. Utanmasaniz karısı bizi ayırdı diye yaygara koparacaksiniz
Hahahahahahha ya Allah aşkına biraz kitap okuyun ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X