Sizce benim neyim var ?

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.566
498
Merhaba KK'nın güzel hanımları.Öncelikle Emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun 1 gün değerli değil de her gün değerli olduğumuzu düşünmeleri temennisi ile ..

Sorunum ne eşim ne de işim.Bir dönem fazlasıyla online olduğum için arkadaşlarımızın bazıları bilir yeni evliyim.
Evliliğim çok şükür gayet yolunda gidiyor.
( Ev işleri , Bir takım monotonluklar dışında :) ) Ama son 2 aydır uykumda düzenimde alt üst olmuş durumda.
Hergün en geç 12 de yatan ben artık 3 de yatağa giriyorum.

Ve 1 aydır rüyamda sürekli bebeğim olduğunu ve koşturmaca içerisinde olduğumu görüyorum.Uyandığımda ise sürekli ter içerisindeyim.En fazla 1 gün görmemişdir onu da hatırlamamış olabilirim diye düşünüyorum.

Bilinç altıma yerleşmiş durumda.Çevremde daha önceden bebek beklentisi vardı ama artık o da yok yani düşünebileceğim hiç bir ortamım yok ama sürekli rüyalarımda görüyorum..

Bu bir hastalıkmıdır ? Bir uzman görüşü almalımıyım ? Hiç başına böyle birşey gelen oldu mu ?

tam olarak bunları yaşamasam da evlendikten bir süre sonra toplum tarafından bebek bebek diye bi baskı altına giriyoruz..
sonra aslında bizde istediğimizi farkediyoruz sonra kafamızda kuruyoruz adet gecikiyor vs vs..

daha yeni konu açtım bununla ilgili..

yani arkadaşım evet kadınlar olarak bu bebek olayını büyütüyoruz ve kendi kendimize eziyet ediyoruz..
inan bana sabahtan beri hiç bir iş yapmadım.
sürekli buradayım.

Hastalık olduğunu sanmıyorum. Evlilik belli sorumluluklar getirmiş, ee sırada ne var bebek.
Buda içten içe sizi korkutuyor olabilir. Ev işi yemek gibi değil sonuçta minik bir insanın sorumluluğu..
Biraz daha rahat olmaya farklı aktivitelerde bulunmaya çalışın..
Neşeli kitaplar okuyun yatmadan önce.. Umarım daha iyiolursunuz.

İnanın yıllar boyunca çocuk yapmasam neden diye sormam.O kadar fazla dert etmiyorum bile.Belki çocuğumda olmaz bilmiyorum ama son zamanlarda sürekli bebeğim olmuş görüyorum kayınvalidem beynimi ele geçirmiş durumda sanki

istemeden takmışsın. kafanı dağıtacak her türlü aktivite iyi gelir. o da işe yaramazsa yatmadan önce farklı konularda filmler diziler videolar izlersen rüyana onlar girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…