sizce benimle yatmak istiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ugurbocem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
19
0
86
Eskişehir
merhaba arkadaşlar. sevgilimle ilişkimiz 6 ay kadar oluyor. birbirimizi çok seviyoruz. ciddi düşünüyoruz. birden durup dururken biz hiç sevişmicez tamam mı dedi(yani evliliğe kadar) neye uğradıgımı şaşırdım böyle birşey beklemiyordum. hep öpüşmek istiyor üstelik bazen bacaklarımı okşadığını hissediyorum. bazen seks konusu açıyor ben konuşmaya utanıyorum konuyu değiştiriyorum. sevişmicez diyor ama, (utanıyorum) bi kere benim elimi alıp şeyine götürmüştü o an ordan çekip gitmiştim. o da pişman oldugunu bidaha tekrarlanmayacagını söyledi sonra barıştık. benim sorum: sizce benimle yatmak istiyor mu? sevişmicez dedi bunu benim düşüncelerimi öğrenmek için söylemiş olabilir mi? ne yapmalıyım? yardım edin lütfen..

Kesinlikle istiyor bence dikkat et ağzını arıyo senin öyle niyeti olmayan insan konusunu bile açmaz ki e
Arkadasin baya da ileri gitmiş 6 ay çok erken bence ne kadar tanıyorsun ve ciddi olduğuna ne kadar inanıyorsun hayat bu kendini garantiye al madem niyeti yatmak değil o zaman konuşmasın da bence açıkça soyle ona

ben kırmak istemeden birşey söylemek istiyorum ama kızmayın lütfen. Bana kalırsa anlattığınız davranışlara göre biz hiç birlikte olmıcaz evliliğe kadar diye güven kazanıp birşeyleri elde etmek istiyor ve birlikte olmak istiyor (yatmak) :/ bana pek güven verici gelmedi hareketleri ve konuşmaları :/ yaşınız kaç ?

6 ay kısa bir süre bence böyle mahrem şeylerin konuşulması için çok kısa..
büyük ihtimal seni deniyor düşünceni öğrenmek istiyor ki zaten sende böyle anlamışsın..
kesinlikle izin verme ileri gitmesine tavrını koy..artık öyle bir toplum olduk ki maalesef evlenmeden herşeyi tüketiyoruz..

ben kırmak istemeden birşey söylemek istiyorum ama kızmayın lütfen. Bana kalırsa anlattığınız davranışlara göre biz hiç birlikte olmıcaz evliliğe kadar diye güven kazanıp birşeyleri elde etmek istiyor ve birlikte olmak istiyor (yatmak) :/ bana pek güven verici gelmedi hareketleri ve konuşmaları :/ yaşınız kaç ?

yok canım niye kızayım ben eleştirilere açığım ve haklısın yaşım 18

Canım bencede biraz ağzını arıyor gibime geldi, yani onun yaşında birinin böyle istekleri ve aklının orda olması çok normal ama senin de yaşın çok küçük, sakın ilerde pişman olacağın bişeyler yapma ve ileri gitme. 6 ay bence de çok erken. sen kendinden emin ol ve vicdan yaptırmasına izin verme sakın sana...

6 ay kısa bir süre bence böyle mahrem şeylerin konuşulması için çok kısa..
büyük ihtimal seni deniyor düşünceni öğrenmek istiyor ki zaten sende böyle anlamışsın..
kesinlikle izin verme ileri gitmesine tavrını koy..artık öyle bir toplum olduk ki maalesef evlenmeden herşeyi tüketiyoruz..

ben tavrımı koyuyorum canım, o da üzülüyor (tavır koydugum için degıl) böyle davrandıgı için. duruyor ben ne yaptım falan diyor. acaba kendini mi kontrol edemiyor?

19 yaşında canım

evlilik nezmn dusunuyorsunuz belirli bir tarih varmı benım dusuncemı sorarsan daha cok erken gez toz unıversıtenı oku bılmedıgın ulkelere gıt yenı ınsanlar tanı.. konuya gelınce

ben agzını aradıgını sanmıyorum belki ılk baslarda olabılır 1-2 kere sorar tepkını olcer ama 6 ay boyunca sureklı sorması ılgınc.. yanı cok erken bunlar ıcın oyuzden yasına verıyorum.. belkı bır cekıncesı olabılır cnm kendı ıle ılgılı erkeksel... gecıcı yada kalıcı bır rahatsızlık.. ama yasıda kucuk butarz oyunlara kendını farklı gosterme cabalarına gırısmesıde normal:34::34:

Son düzenleme:
Yatmak istiyorsa ne degisecek

6 ayda konuyu nasil oluyorda cinselige yetirebiliyorsunuz anlamiyorum

Nerden cesaret buluyorda elinizi seyine koyuyor

Sevgiliniz bir tuaf dikkatli olun

Canım bencede biraz ağzını arıyor gibime geldi, yani onun yaşında birinin böyle istekleri ve aklının orda olması çok normal ama senin de yaşın çok küçük, sakın ilerde pişman olacağın bişeyler yapma ve ileri gitme. 6 ay bence de çok erken. sen kendinden emin ol ve vicdan yaptırmasına izin verme sakın sana...

tamam canım cok dogru söylüyorsun.

ben tavrımı koyuyorum canım, o da üzülüyor (tavır koydugum için degıl) böyle davrandıgı için. duruyor ben ne yaptım falan diyor. acaba kendini mi kontrol edemiyor?

yaşlarınızı yazmışsın şimdi okudum büyük ihtimalle yaşın verdiği kontrol edilemez duygu..ama normal olarak karşılamıyorm yine de sende karşılama..pişman oalcağınız şeyler yaşamanızı istemem..

evlilik nezmn dusunuyorsunuz belirli bir tarih varmı benım dusuncemı sorarsan daha cok erken gez toz unıversıtenı oku bılmedıgın ulkelere gıt yenı ınsanlar tanı.. konuya gelınce

ben agzını aradıgını sanmıyorum belki ılk baslarda olabılır 1-2 kere sorar tepkını olcer ama 6 ay boyunca sureklı sorması ılgınc.. yanı cok erken bunlar ıcın oyuzden yasına verıyorum.. belkı bır cekıncesı olabılır cnm kendı ıle ılgılı erkeksel... gecıcı yada kalıcı bır rahatsızlık.. ama yasıda kucuk butarz oyunlara kendını farklı gosterme cabalarına gırısmesıde normal:34::34:

canım onu çok seviyorum ve onunda sevdiğine inanıyorum sevgisini hissettiriyor. 2 aydır almanyada. görüşemedik ve buna ragmen ayrılmadık herkes ayrılırsınız demişti.. ama ben buna inanmadım. her dakika facebooktan konusuyoruz baska çaremiz yok çünkü.. çok teşekkür ederim canım yorumun için

yaşlarınızı yazmışsın şimdi okudum büyük ihtimalle yaşın verdiği kontrol edilemez duygu..ama normal olarak karşılamıyorm yine de sende karşılama..pişman oalcağınız şeyler yaşamanızı istemem..

evet canım bende karşılamadım daha dogrusu karsılayamadım. daha 6 ay oldu. bunları yapması çok sacma ve kırıcı. bunlarıda ona söyledim. ve o günden beri böyle şeyler olmucak artık falan dedi. ama yinede oluyor onu ben itiyorum

İlkinde böyle birşeyi denemiş,ve çekip gitmişsiniz..
Bu hareketinizden sonra ''sevişelim,sevişeceğiz yada seninle yatmak istiyorum '' gibi sözler beklemek veya böyle sizinle birşeyler yaşamak istemediğini düşünmek saçma geliyor bana..

Tepkinizden korkmuş anlaşılan..
Sizin tarafınızdan yanlış anlaşılacağını düşündüğünden ve sizi kaybememek için böyle söylemiş olabilir gibi geldi bana..

Hiç birşey için acele etmeyin..
Önünüzde birbirinizi yakından tanımak için bolca vaktiniz var.. :34:

merhaba arkadaşlar. sevgilimle ilişkimiz 6 ay kadar oluyor. birbirimizi çok seviyoruz. ciddi düşünüyoruz. birden durup dururken biz hiç sevişmicez tamam mı dedi(yani evliliğe kadar) neye uğradıgımı şaşırdım böyle birşey beklemiyordum. hep öpüşmek istiyor üstelik bazen bacaklarımı okşadığını hissediyorum. bazen seks konusu açıyor ben konuşmaya utanıyorum konuyu değiştiriyorum. sevişmicez diyor ama, (utanıyorum) bi kere benim elimi alıp şeyine götürmüştü o an ordan çekip gitmiştim. o da pişman oldugunu bidaha tekrarlanmayacagını söyledi sonra barıştık. benim sorum: sizce benimle yatmak istiyor mu? sevişmicez dedi bunu benim düşüncelerimi öğrenmek için söylemiş olabilir mi? ne yapmalıyım? yardım edin lütfen..

19 yaşında canım

o 19 yaşında sende en fazla 19sun, 6 aydır birliktesiniz ve ciddisiniz, pardon bu yaşta hangi konuda ciddisiniz, 6 ayda bu ne yılışıklık ki adam elini p.nisine götürüyo, gençlik harbiden bu hale mi geldi yaa, bizde o yaşlardan geçtik 6 ayda daha elini omzuma atabilmişti eşim yani o zamanki sevgilim
soruna gelince, alenen seninle seks yapmak istiyor bu konudaki düşüncelerini öğrenmek istiyor seni tartıyor

Canım aklını başına al siz daha çocuksunuz. Test falan çözün siz birlikte hem senin burada ne işin var bak çok kızıyorum ben böyle tiplere !!!:20:

yeni gelen gençliğin aklı fikri seks,cinsellik olmuş erkekler için önceliğin sevgim saygı olması gerekirken maşallh çok hızlılar bide önceden bakmaya kıyamazdım derlerledi şimdi aleni her şey bide bu kadar yeni bi ilişkide yaşınız o kadar genç ki sen bi genç kız olarak bunlara izin vermemelisin...

Ayrıca hiç bi erkek için kendinden ödün verme bi çizgin olmalı kararların olmalı ama daha çok gençsinz baksana daha 6 ay olmuş neler yapmış he barışmıssınız ama bu yapmıcağı anlamına gelir mi snden bi ışık görse diyelim tekrarlayabilir yada daha ileriye gidebilir üzülen sen olma kendi doğrularını belirle ve istemediğin şeyleri aman üzülmesin bnden ayrılır gibi saçma düşüncelere kapılma ...

Bunları belki bi 6-7 sene sonra bu sayfaları okuduğunda kendine hak verirsin eğer seninde belli bi çizgin ve doğruların varsa...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X