Sizce Benmi Abartıyorum ?...

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.543
10.806
498
.....................................

Son düzenleme:

detaylarda neler yaşadığınızı bilemiyoruz tabi ama herkes üniversite okuyup erkek arkadaşı olabiliyor. elbette bu süreçte destek oluyorlar birbirine maddi ve manevi. bu kısım detaylarda bir şey gizli değilse abartılmış gibi geldi bana.kişiliğinizden kaynaklanan durumlar için de öfke kontrolü yapmanız lazım.yani ortada belli başlı somut bir sorun yok galiba demi?

O sürede ben üniversite okumuyordum sadece kendisi okuyordu ben kpss'ye hazırlanıyordum çok şükür atandım şuan çalışıyorum.Bana destek olması o şekilde değil ben sonuçta ailemin yanında kalıyordum zor zamanlar geçirdim oda bu süreçte yanımda oldu destek oldu bana.Ama ikimiz içinde büyük sorunlar sorumluluklar atlattık ailevi olarak.Bunlar bizi yıprattı.Haliyle en yakınımızda birbirimiz olduğumuz için hırsını öfkesini stresini birbirimizden çıkarıyorduk.Tartışmalarımız çok oluyordu ama devam ediyordu birşekilde. En sonki tartışmamızda kırıldım baya ve şuan soğuk hissediyorum.Ben ona bişeyden kızsam kendisini hep haklı görüyor istiyorki ona hiç kızmayayım.Onu o şekilde kabul edeyim bende edemiyorum benim yapım böyle diyor seni seviyorum diyor ama olmuyor işte tadında gitmiyor bişeyler

buraya konu açmam saçmaydı

bence izin alınca gelsin konuşun yüzyüze..sorunlarını sıkıntılarını söyle bu şekilde devam ederse çok üzülürsün

bence izin alınca gelsin konuşun yüzyüze..sorunlarını sıkıntılarını söyle bu şekilde devam ederse çok üzülürsün

Aynen bu şekilde devam ediyor daha da kötü oldu 1 haftayı bulmuyorki tartışıyoruz en son yine tartıştık ve yine bitsin dedim beni aramamasını vs söyledim. 3 gündür kendisiyle görüşmüyorum.Yanıma gelmesinide istemiyorum

Canim kahin gibi konuşmak istemem ama bu ilişki biter ve sonunda da sen bittikten sonra kendini suçlamaya başlarsın. Soğuk davrandığını hatta bazen sevmediğini düşündüğün adam birden bulunmaz hint kumaşı olur bitince çünkü artık donmeyecektir. Şuan ilişkide baskın taraf siz gibi gorunuyorsunuz ki bu kadar çok bitsin diyebiliyorsunuz. Kesin kararliysaniz bitirin vr dönmeyin ama ikide bir bitsib deyip donerseniz o bi gün öyle bir bitsin der ve bir reset çeker size feleginizi sasarsiniz. Uzun ilişkilerin çocuğu alışkanlık yüzünden bitirilemiyor zaten

Bende öyle olucak diye düşünüyorumdur belkide bilmiyorum aklım çok karışık içimde ve aklımda bastırılmış duygular biryandan da ben onu bırakmasam nasılsa bir gün o beni bırakacak bir gün sevgisi bitecek vs gibi düşünceler.Ben ona karşı ilgisiz davranmadım hiç aksine sevgimi herseferinde çokça gösterdim özelliklede buyüzden benim ona gösterdiğim sevgiyi bana gösteremiyor seviyor anlıyorum ama yetmiyor işte yetmiyor kahretsinki. Benim dünyamda şuan birtek o var yani vardı.Sevgimdede herşeyimde de bir tek o vardı zaten buyüzden de başarılı olamıyorum ilişkide off herşey karman çorman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…