Kızlar öncelikle hepinize günaydın.Benim 2,5 yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım şuan askerde.Ailelerimiz ilişkimizden haberdar benim ailem pek istemesede yaza askerden gelince isteme nişan olucak.Şimdiye kadar ailemin istediği şeyleri yapmaya çalıştım gönülleri razı olsun kırgın olmasın die onlarında rızası olsun die. Buarada erkek arkadaşımla normalde de ayrı şehirlerdeydik.Üniversite zamanında tanışmıştık.Yanıma gelip giderdi sürekli bende bulunduğu ilde akrabalarım vardı gidip gelirdim.İkimizde zor süreçler yaşadık ilişkimiz sırasında ailelerimizin yükleri. Bazı ailesel sorunlarımız ortaktı.Üniversite zamalarında yanımdayken bana baya destek oldu sınava hazırlanıyordum bana güveniyordu inanıyordu harçlığım yoktu para veriyordu.Sensin önemli sınav değil diyordu.İkimizde psikolojik olarak çok zor zamanlar geçirdik.Bu durumlar haliyle bizim ilişkimize yansıdı.İkimizde yapı olarak ve burç olarakta çok çabuk kızabilen ama sora pişmanlık duyan yapıya sahibiz.Kendimden örnek vereyim. Bi davranışta bulunsun bana kızıyorum tepki gösteriyorum moralim bozuluyor konuşmak istemiyorum.O haksızda olsa aradan 1 gün geçtikten sora pişman oluyorum öfkem geçiyor.Burda bizi en çok yıpratansa ayrılık gündeme geliyor benim tarafımdan.Hep ayrılalım diyorum.O bunu söylemiyor ben dile getiriyorum.Ben seni bırakmam diyor herseferinde. En son tartışmamızda çok kırıldım normalde o haksızdı ama sinirli halim agresif davranışım yüzünden bende haksız oldum.Ama o yaptığının farkındaydı özür diledi vs barıştık konuştuk güzel ama o olaydan sora biraz soğukluk oldu bende.Gelince gönlünü alıcam demişti.Normalde izne gelecekti izin ayarlayacaktı gelme dedim ben sana gel diyene kadar gelme dedim oda tamam dedi.Bi kaç gündür yaptığı davranışlar beni rahatsız ediyor moralimde bozuluyor soğukluk hissediyorum.Haliyle onada yansıtıyorum.Kafam karışık nie böyle oluyor artık tartışmak kavga etmek istemiyorumm
(