Sizce benmi yanlisim?

Almanyada da çok normal bir durum
bende yaşadım kaç kez
Ama o onların kültürü
Biz misafirperverliğimiz ile, paylaşmayı sevmemiz ile, komşumuz açken tok yatmamamız gereken bir kültürde yetiştiğimiz için bize uygun değil.
Evimize gelen bir miaafire gerekise kendimiz yemeyiz ama misafirin önüne koyayarız
Ben öyle gördüm öyle büyüdüğüm o yüzden sen otur bekle ben yemek yiyip gelecem diyemezdim.

Konu içindeki yorumlarınız birbiriyle çelişiyor. Hangi görüşü veya durumu savunduğunuz anlaşılmıyor.

Gercekten cok zor birini yemek yemeye cikarsam digerleri cikmiyor.bu arada hicmi cisleri gelmiyor demis biri yanimda ped sise tasiyorum digerleri bezli zaten.saatlerce oynasalar bikmazlar enerjileri bitmiyor bende peslerinde gercekten akil verenler ne mantikla bu kadar acimasiz olabiliyor.benim bu komsum biraz bencildir cogu konuda.ben mecbur kaldim boyle soylemekle

Site bahçesinde , ortak alanda çocuğunuzun çişini pet şişeye yaptırmanız normal bir durum değil.

Herhangi bir tuvalete ulaşılamayacak bir noktada , çaresizlikten pet sişeyle çözüm bulmuş değilsiniz ; aksine bunu rutine dönüştürmüşsünüz.

Site bahçesinde çocuğunu sişeye işeten insanların olması da normal değil , hijyen kaygısı duymadan üstüne birbiriyle yiyecek paylaşması da.

Konu içindeki yorumlarınız birbiriyle çelişiyor. Hangi görüşü veya durumu savunduğunuz anlaşılmıyor.
1) çeliştiğimi düşündüğünüz yorumlarımı tekrar okuyun, nerde çeliştiğimin raporunu çıkarın
2)siz benim yorumlarımı takip mi ediyorsunuz?
3)benim yorumlarımdan size ne? Size hesapmı vereceğim?

1) çeliştiğimi düşündüğünüz yorumlarımı tekrar okuyun, nerde çeliştiğimin raporunu çıkarın
2)siz benim yorumlarımu takip ediyorsunuz?
3)benim yorumlarımdan size ne? Size hesapmı vereceğim?

Size hesap sormuyorum.Herkes gibi konuyu okuyorum. Yanılmıyorsam uzun süredir yurt dışında yaşıyorsunuz. Bazı yorumlarınız birbirine anlam olarak zıtlar.
O yüzden sizi ve yorumlarınızı daha doğru bir şekilde anlayabilmek için sordum.

Normalde istemem ama çocuğum ağlayıp istediyse ve mecburen rica edip alabilir miyim diye sorduğumda " al ama bitmesin, benim çocuklara da kalsın" diye cevap verilseydi asla almaz ve çok üzülürdüm. Çocuk bu, göz hakkı denen birşey var. Ki küçük çocuklar herşeyi istiyorlar... Demek siz ortaya koymuşsunuz ki al ama bitmesin demişsiniz. Onun yerine çantanızda kalsaydı, çıkarıp verirdiniz çocuğunuz istediği zaman yada birine ikram edeceğiniz zaman kontrol sizde olurdu . Biter diye bir korkunuz olmazdı.
O kadın size vermeyebilir ama o vermedi yada teklif etmedi diye siz de aynısını yapmak zorunda değilsiniz.

Size hesap sormuyorum.Herkes gibi konuyu okuyorum. Yanılmıyorsam uzun süredir yurt dışında yaşıyorsunuz. Bazı yorumlarınız birbirine anlam olarak zıtlar.
O yüzden sizi ve yorumlarınızı daha doğru bir şekilde anlayabilmek için sordum.
Neden beni anlamak istiyorsunuz?
Ben mesela sizin yorumlarınızı artık pek okumuyorum
Çok uzun ve alakasız yazıyorsunuz

Neden beni anlamak istiyorsunuz?
Ben mesela sizin yorumlarınızı artık pek okumuyorum
Çok uzun ve alakasız yazıyorsunuz

Arka arkaya yaptığınız yorumlarda farklı düşünceleri savunduğunuz için sormuştum.

Birden fazla dille ( yurtdışında yaşadığınız için) yazıp konuştuğunuz için anlam kayması yaşanıyor ve belki ben sizi yanlış anlıyor olabilirim diye sormuştum.

Sizin yorumlarınız da pek kısa değiller. Yorumlar 160 karakterle sınırlı değiller , siz de yazabilirsiniz.

Olaya dair örnek vermek, size göre alakasız yazmak anlamına geliyor sanırım. Yalnız, siz de yorumlarınızda örneklemeler yapıyor ve örnek veriyorsunuz.

Site bahçesinde , ortak alanda çocuğunuzun çişini pet şişeye yaptırmanız normal bir durum değil.

Herhangi bir tuvalete ulaşılamayacak bir noktada , çaresizlikten pet sişeyle çözüm bulmuş değilsiniz ; aksine bunu rutine dönüştürmüşsünüz.

Site bahçesinde çocuğunu sişeye işeten insanların olması da normal değil , hijyen kaygısı duymadan üstüne birbiriyle yiyecek paylaşması da.
Peki nereye yaptiralim isteseniz gul agacinin dibine yaptiralim siz snairim anliyamiyorsunuz ne kadar zalimce dusunuyorsunuz ben cocuguma anca bu kadar cozum bulabiliyorum bunuda milletin icinde yapmiyorum merak etmeyin anca bos bos yapiyorsunuz sizde nasil bir dusunce tarzi var ne kadar vicdansiz bir insansiniz

Kizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?
Haklı olan sizsiniz

Arka arkaya yaptığınız yorumlarda farklı düşünceleri savunduğunuz için sormuştum.

Birden fazla dille ( yurtdışında yaşadığınız için) yazıp konuştuğunuz için anlam kayması yaşanıyor ve belki ben sizi yanlış anlıyor olabilirim diye sormuştum.

Sizin yorumlarınız da pek kısa değiller. Yorumlar 160 karakterle sınırlı değiller , siz de yazabilirsiniz.

Olaya dair örnek vermek, size göre alakasız yazmak anlamına geliyor sanırım. Yalnız, siz de yorumlarınızda örneklemeler yapıyor ve örnek veriyorsunuz.
Mot anka bosver bunlar kendini mantik abidesi saniyor sen ne kadar yazarsan yaz bu hala anlamiyor

Senin 3 cocugun olsa zor durumda kalsan ne yapardin acaba seyyar tuvaletmi tasirdin ben cocugum cisi geldiginde aman rezil olmayimda icinde tutsun diye gezinem ortada ne enteresan bir insansin dicem ama insan olamazsin sen hadsiz

Peki nereye yaptiralim isteseniz gul agacinin dibine yaptiralim siz snairim anliyamiyorsunuz ne kadar zalimce dusunuyorsunuz ben cocuguma anca bu kadar cozum bulabiliyorum bunuda milletin icinde yapmiyorum merak etmeyin anca bos bos yapiyorsunuz sizde nasil bir dusunce tarzi var ne kadar vicdansiz bir insansiniz
Kusura bakmayında site bahçesinde pet şişesine çiş yaptırmak ne yani? Arkadaşın her yorumuna katılmıyor olabilirim ama orda doğru söylemiş. 5 yaşjndaki çocuk pet şişesine neden yapsın çişini hemde evin bahçesinde.
Eskiden uzun yolda benzinci bulamazlarmışta pet
Şişesine çiş yaptırtlarmış çocukları
Kız olsa mecbur o dediğiniz gülün dibinede yaptırırsınız siz
Sonra el yıkmayı nasıl yapiyorsunuz mesela?
Ay yok ya sizin yaptığınız poğaçada yenmez

Kusura bakmayında site bahçesinde pet şişesine çiş yaptırmak ne yani? Arkadaşın her yorumuna katılmıyor olabilirim ama orda doğru söylemiş. 5 yaşjndaki çocuk pet şişesine neden yapsın çişini hemde evin bahçesinde.
Eskiden uzun yolda benzinci bulamazlarmışta pet
Şişesine çiş yaptırtlarmış çocukları
Kız olsa mecbur o dediğiniz gülün dibinede yaptırırsınız siz
Sonra el yıkmayı nasıl yapiyorsunuz mesela?
Ay yok ya sizin yaptığınız poğaçada yenmez
Kurban ol sen benim yaptigim pogacalara gerzek ya

Bosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir diye buraya boyle bir konu acmakla hata yapmisim gercekten .kucucuk cocuklarimin tuvalet yeme icme ihtiyacina kdar kotu cirkin yorumlar yapildi ayip gercekten bilmis hadsiz terbiyesiz anlayissiz insanlar tanidim burda.bundan sonraki yorumlari okumicam.beni anlayabilen ya da davranisimi olumsuz bulan bunu acimasizca elestirmeyen tum yorumculara tesekkur ederim

Bosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir diye buraya boyle bir konu acmakla hata yapmisim gercekten .kucucuk cocuklarimin tuvalet yeme icme ihtiyacina kdar kotu cirkin yorumlar yapildi ayip gercekten bilmis hadsiz terbiyesiz anlayissiz insanlar tanidim burda.bundan sonraki yorumlari okumicam.beni anlayabilen ya da davranisimi olumsuz bulan bunu acimasizca elestirmeyen tum yorumculara tesekkur ederim
Kınadığınızı yaşamadan ölmeyini unutmayın lütfen 😂😂😂

Back
X