Sizce benmi yanlisim?

Bunu bi şekilde biri başlatıyor ve sen düzene ayak uyduruyorsun. Bizde de var. Bi çocuğu olan da çocuk sayısını bilir diğerlerini hesaplar ona göre 3 pogaça değil de 10 pogaça indirir mesela. Ben de bunu yapsam komşum da hep beleşe konmak gibi davransa vermek istemeyip aynı şekilde al ama kalsın benimkilere de derim. Haa nezaketen de sorulmuşsa bile kadın sormuş neticede evet ve hayır yanıtlarına razı olmayı göze alarak. Hayır bile denebilir bence.
Beni anlayabilen tek yorumcu siz oldunuz.yani mecburen bende indiriyorum.

Ben derim. Kibar bi insan değilim. Yüzlü biri olsa bence o da ikramlık düşünür. Ama bu noktada alınabildiğine göre belki konu sahibinin ses tonu filan da benim tahminimden sert olmuştur.
Bence de
Belki bugün de birşey yapmayayım demiştir çocuk da toktur da görünce istemiştir annesi de rica etmiştir sonuçta alıp kendi de yemediyse
Çocuk tekrar istese tamam yeterli eve çıkınca yaparım ben sana diyebilirdi komşu da
Konudan çıkardığım sonuç disiplin yok
Sadece hamur yoğruluyor

Olabilir.Ben bozkırın ortasında sosyal bilgiler dersinde yazları kurak ve sıcak diye anlatılan Ankaradayım da. :KK45:
Ay ben de Ankara’da yaşamıştım bir süre sonra Antalya ya taşındım 😂 sizi anlıyorum . Antalya ya gelince çok garipsemiştim çünkü herkes çok renkliydi 😂

Çocuklar her parka indiğinde piknik ortamı mı oluyor?
Fazla yorucu değil mi?
Karınlarını doyurup indirin en fazla su alın yanınıza. Her gün nasıl baş ediyorsunuz? Bende de 3 çocuk var, her gün poğaça börek yapıp parka götüremem açıkcası.
Hem de tüm çocuklara.
Ben çocuğuma dışarıda çubuk kraker bile veriyorken yakınımızda başka çocuk olmamasına dikkat ederim ya da ikram ederim.
Ortamınız can sıkıcı.
Olaya gelince bir poğaça ikram etseydiniz. Devamını isterse o cümleyi kurardınız. Ayıp olmuş.
Fakat onun davranışı da gereksiz.
Aa 3 cocuklular da cocuklarini yonetebiliyomus konu sahibi. Sanirim sorun benimle alakali degil. Sevgili pinhan evlatlarini da seni de operim seninle hic alakali degil ama 3 cocugum var deyince dayanamadim🙈

Poğaça bitti çocuklarım başkalarının yiyeceklerine baktı demiş bir üstte.

Çok tuhaf.

Başkasının yiyeceğinr saldıran çocuklar, kendi poğaçası bitincr başkasınınkine göz kesen çocuklar.

Nasıl çocuk bunlar anlamadım.
Benim daha 10 yaşındayken obez olan kuzenim böyleydi. Gözlerini dört açar bizim tabağımızdaki yemeklere dikerdi kendi önünde olduğu halde. AKLIMA O geldi.
Anneler kusura bakmasın ama şimdiki cocuklar herşeyi yediği halde bi arsız aç gözlüler ya niye öyle bende anlamiyorum önceden biz anlıyormuyduk ki saldırmiyorduk hiç biryere bilemedim

Eskiden biz dışarda birşey pek yiyemezdik annem izin vermezdi başka cocuğun canı çeker diye simdi masallah poğacalar havada uçuşuyor 😁 neyse şimdi zaten herkeSin herşeyi varda gözleri kalmıyordur
Konu sahibinin oturdugu yerde kural buymus sanirim surekli mecbur indiriyorum diyor 🙄

Zaten hamileyim canım poğaça istedi konudan ayrılıyorum. Aşırı duyar kasmayın kadın bi günde dememiş bunu, düzenli olarak böyle davranışları varmış patlamış.

Bence de
Belki bugün de birşey yapmayayım demiştir çocuk da toktur da görünce istemiştir annesi de rica etmiştir sonuçta alıp kendi de yemediyse
Çocuk tekrar istese tamam yeterli eve çıkınca yaparım ben sana diyebilirdi komşu da
Konudan çıkardığım sonuç disiplin yok
Sadece hamur yoğruluyor
Son cümle cokzel. 🤣
Ben de bizimkilerin yaptıklarına 2 kez denk geldim kendileri de inmisti. Inmeseler de indiriyolar çocuklara. Ilkinde haberim olsaydı ben de yapardım filan dedim. Ikincide bu hic olmadi yine ben hazıra kondum filan dedim. Ki benim bebe daha çok küçük kimse en ufak bi imada bulunmadı bile bebek arabasıyla on dk. Gezdirip çıkarıyorum sanslıysam yarım saat bi saat oluyo. Neyse 3.ye niyetim yok valla buzluga börek atayım da inerlerse hemen pişirip inerim planları yapıyorum mesela. Falan filan...

Son cümle cokzel. 🤣
Ben de bizimkilerin yaptıklarına 2 kez denk geldim kendileri de inmisti. Inmeseler de indiriyolar çocuklara. Ilkinde haberim olsaydı ben de yapardım filan dedim. Ikincide bu hic olmadi yine ben hazıra kondum filan dedim. Ki benim bebe daha çok küçük kimse en ufak bi imada bulunmadı bile bebek arabasıyla on dk. Gezdirip çıkarıyorum sanslıysam yarım saat bi saat oluyo. Neyse 3.ye niyetim yok valla buzluga börek atayım da inerlerse hemen pişirip inerim planları yapıyorum mesela. Falan filan...
Bu 3 oldu ama dördüncüde bi börek patlatırım bende diyerek bi tur daha atabilirdin aslında 🤣

Back
X