Sizce bi umut var mı

Evet kısa sayılır 6 gün geçti daha doğrusu 1 haziranda olmalıydım
Anladım canım benim de kısa periyodum 25-26 gün filan aynı şekilde demekki benim gibisin :KK19: normalde bizim 11-12.günde çatlamamız oluyo demekki senin bu sefer 17-18 günlerde olmuş daha yeni tutunuyo bebeğin hiç korkma gayet normal bişey bu.. Moral bozma hiç lütfen.. Sen sağlık ocağında test yaptır gün aşırı için de rahatlar böylece :dua:

Anladım canım benim de kısa periyodum 25-26 gün filan aynı şekilde demekki benim gibisin :KK19: normalde bizim 11-12.günde çatlamamız oluyo demekki senin bu sefer 17-18 günlerde olmuş daha yeni tutunuyo bebeğin hiç korkma gayet normal bişey bu.. Moral bozma hiç lütfen.. Sen sağlık ocağında test yaptır gün aşırı için de rahatlar böylece :dua:
Ben bide 4 gün oluyorum 24 gün yani adet döngüm öle düşün

Aksine
Dış gebelikte değer genellikle aşırı yüksek çıkar ve artış da hızlı olur bence tedirgin edici yorum yapmayalım bilip bilmeden. zaten bi kaybı varmış gereksiz yere endişelendirmek doğru değil.
Aksine dış gebelikte az artar,ama inş geç dollenmedir arkadaşın

Kızlar bundan 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi tekrar hamileyim durumu anlatayım sebep kan pıhtılaşması çıktı doktorum hemen iğneye başlattı adetim 3 gün geçti değer 20 çıktı 2 gün sonra 32 çıktı yani bugün doktorum çok ümitsiz konuşmadı kanamam hiç Yok bu arada sizce bebeğim Yaşar mı var mı aranızda böle bişey yaşayan
Daha çok yeni birkaç gün bekle ve Dr una sorarak progestan da kullan bence inşallah bu sefer tutunur bevisin

Kızlar bundan 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi tekrar hamileyim durumu anlatayım sebep kan pıhtılaşması çıktı doktorum hemen iğneye başlattı adetim 3 gün geçti değer 20 çıktı 2 gün sonra 32 çıktı yani bugün doktorum çok ümitsiz konuşmadı kanamam hiç Yok bu arada sizce bebeğim Yaşar mı var mı aranızda böle bişey yaşayan

Şuan hiç kimse net durum şudur diyemez.

Eğer ki gün aşırı ölçümlerde değer en az 2 ye katlayarak yükseliyorsa sorun yoktur.

Eğer azar azar yükseliyorsa ve günaşırı ölçümlerde bu böyle devam ediyorsa dış gebelik şüphesi uyandırır. Bu değer çok az az yükselir.

Eğer ki değer Günaşırı ölçümlerde katlayarak yükselmiş , yada az yükselmiş ve sonrasında değer düşmeye başlamışsa bu kanda görülen kimyasal gebeliktir.

Bunları gözlemlemeyen hiç bir Dr net yorum yapamaz. Takip edeceğiz der

Back
X