Sizce bir erkeği zonta olarak nitelemek için ne yapmalı

flocke

topiclerin güzin ablası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
6.333
827
113
Diğer
türlü türlü insanlar var ve bunların arasında kendi türünü oluşturanlar;bizim zonta,hıyar,odun ya da kıro olarak tanımladığımız cinsten.soru gayet basit arkadaşlar;karşı cinsin bu sıfata layık görülmesi için size hangi hareketi/sözü yapması/söylemesi lazım? benim bir numaralı favorim: aynalı gözlük takması!hemen akabindekiiiii: tanışabilir miyiz sözü! sıra sizde paylaşımlarınızı bekliyorum

Bana da hep hani sivri burun ayakkabılar var ya onları giyen erkekler zonta gelir :86:

evet bi eğlenceli konu daha güme gitti.burda biraz geyik çevirebilmek için mutlaka hamile olmak lazım demek.

yoldan geçen kadınlara laf atanlar
yılan derisi ayakkabı kısa çizme giyen adamlar
kafalarını ve sakallarını acayip şekle sokanlar düşük bel pantolon giyip donunu gösteren erkekler(sanki biz çok meraklıyız onun dnunu görmeye pntolonun belini yukarı çekesim geliyor)
kısa boylu olup aşırı bady çalışıp üstüne beyaz atlet giyip gerine gerine yürüyen erkekler
saçına sarı röfle yapan adamlar
yere tükürenler
sokakta otobüs durağında tombala çeken adamlar(kabaca şeyini kaşıyan adamlar)

hepsine katılıyorum süper bi analiz!yanlız yere tükürenler biraz kibar gibi bunun ilerlemiş versyonunda bir de hepten olaya konsantre olup burun deliklerini genişleterek derin bi nefes alıp hepsini genzinde toplayıp kaldırım taşına nokta vuruşla şaheser yaratanlar var.onlar nirvanaya ulaşmış kişiler bence

ayakkabının üzerine basması,tesbih çekmesi omuzlarına ceketini koyması...

düğünde roman havası yada oryantel oynaması...

bir bayanla abijim yaa diye konuşması

her bayana ablacım diye hitap etmesi..

ve varoş edebiyatı yapmasıı

birde yüksek sesli müzik dinleyip,hız yapanlar..

artist tavırlılıara, eğer kalabalık varsa kavga edicem ayağı yapanlara

Son düzenleme:

hepsi doğru tespit
maganda dolmuş şoförleri gözleri yoldan başka bayanlara ait herşeyde olan
kendilerini şekilden şekle sokan cool karizma gibi tabirleri kendini yakıştıran şebelekler
evli barklı olduğu halde yoldan geçen bayanları yiyecek gibi bakan .....
yolda izde bağırara espiriler yapmaya ona buna sataşmaya çalışıp ilgi odağı olmak isteyen ama itici iğrençolan tipler

istanbul gibi bir yerde sahilde giyilebilecek türden parmak arası terlik giyenler

takım elbisenin içine turuncu veya yeşil renkte gömlek giyenler

otobüslerde babasının koltuğundaymış gibi yayılıp malum yerlerini sergilemeye çalışan öküzlerrr

güldüm ya sabah sabah
en önemli seyler söylenmis zaten..

benimde aklima gelenler: esinden iki adim önden yürügenler
herkesin icinde sevgilisine, nisanlisina, esine erkeklik taslayanlar

bide bizim bi akraba var, yemegini yer karnini doyurur ve sonrada daha herkes masadayken illaki bi bahane bulur.. tuzlu olmus der, az pismis der vs. özelikle esinin yemeklerine

ha bide, bi akrabamiz daha var bi yerde oturuyoruz misal, bebek olsa bile yakar sigarasini icer. git öbür tarafta ic, kücük bebek var diyen olursa anasi cikarsin disari der

Sahte marka giyenlere özellikle bayiliyorum. O kadar belliki sahte oldugu ama hava atacak ya....
Birde öyle kocaman yaziyla yazilmistirki o markanin ismi...istesende gözlerini alamazsin o yazilardan.

bkz.Ankara Sincan
Parlak kumaş takım elbise içine giyilen Yanardöner renklerde gömlek. Gömleğin yakadan açık 3 düğmesi..
sivriburun ayakkabılar.. kirli sakal.. ve serçe parmağa takılmış iri bir yüzük..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…