Sizce bir erkeği zonta olarak nitelemek için ne yapmalı

Takım elbise alıp marka etiketini kolunun üzerinde bırakan görmüştüm:-) o öyle giyiliyor sanıyordu herhalde:-) :-)

Elindeki telefonun sesini açıp dolaşan,
Saçlarını saçma sapan şekiller veren,
Sokak ortasında küfrede küfrede konuşan,
....

Bu tip erkeklerden hiç hoşlanmıyorum.

bir de yanından hoş bir hatun geçtiğinde anında yanık bir türkü seslendirip,5 saniyeliğine bile olsa kendince doğaçlama bir klip çeviren hıyarlar var....enteresandır,memleketin her yerinde bakımlı hatuna aynı tepkiyi veriyorlar :9:
tam hayvanat belgeseline uygun,national geographic bunları kameraya alıp incemeli bence....

Saat ve alyans dışında her türlü takıyı takan
Sivri burun ayakkabı giyen
Beyaz çorap giyen
İspanyol paça pantalon giyen
Yerli yersiz her yere takım elbise giyerek giden
Altın rengi saat takan
Küfürlü ve argo konuşan:57:
Ter kokan ,tütün kolanyası kokan ucuz parfüm esans kokan:37:
Terlik yada sandaletin içine çorap giyen:60:
Denizde yada havuzda slip mayo ile giren
Elinde tespih sallayan
Ağzında kürdan çeviren
Yabancı dil bilmemesine rağmen bildiği bir iki kelimeyi bir araya getirip kendini çok iyi konuşuyorum sanan
Kadınlara laf atan
Yanından bir kadın geçerken türkü arabesk şarkı mırıldanan
Bu özelliklere sahip olan bunları yapan bir erkek benim için zontadır kırodur:27::27::27::27:

Son düzenleme:
kemerin üzerinden göbeği sarkan :-)
zayıf görünmek için 1-2 beden küçük giyinip komik görünen...

tişört ve kot pantalon altına kundura giyen,
yere tüküren,
kolye takan,
yanından bi bayan geçince arabesk türkü çığıran,
sandalet içine çorap giyen erkek kronun önde gidenidir:27:

bir de yanından hoş bir hatun geçtiğinde anında yanık bir türkü seslendirip,5 saniyeliğine bile olsa kendince doğaçlama bir klip çeviren hıyarlar var....enteresandır,memleketin her yerinde bakımlı hatuna aynı tepkiyi veriyorlar :9:
tam hayvanat belgeseline uygun,national geographic bunları kameraya alıp incemeli bence....

alemsiniz yaa :60::60: belgesel fikri çok hoş olmuş :9::9::60:

magazadan cikarken posetleri bayanin üstüne yikan karizmayi cizdirmeyelim ulen nidalariyla dolasan erkek:19:

göbeğini kas zannedip kendini seksi zannedip garip şeyler giyen erkek :-)

otobüste bacaklarını açarak oturanlar, serçe parmaklarına yüzük takanlar ve en sinir olduğum aylardır kesilmemiş rengi değişmiş parmaklarını göstere göstere parmak arası terlik giyenler

Back
X