Sizce bir erkeğin böyle davranma sebebi nedir?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Merhabalar sizlere bir şey sormak istiyorum. İlişkim vardı sorunlardan sonra ayrıldık ben ayrıldım sonra erkek arkadaşımın sosyal medya hesapları kapalıydı ayrıldıktan hemen sonra kendine yeni instagram falan açtı bir sürü kişi eklemeye başladı sürekli resimler paylaştı aradan iki ay geçti geri döndü barıştık. Sonra yine sorun yaşadık ayrılmam gerekti ayrıldım ama bu defa sosyal medyadan hiçbir şey paylaşmıyor çok nadir giriyor pek kimseyi eklemiyor resimler paylaşmıyor sizce bu defa neden uzak duruyor sosyal medyadan bir ay oldu ayrılalı?

Belki o hesapları ifşa oldu diye başka hesaba geçiş yapmıştır.
Belki bunalımdadır(siz herhalde bu cevabı duymak istiyorsunuz)
Belki ilgilenmiyordur, vakti yoktur.
Belki..
Belki...
Belki....

Her ilişki ve psikoloji değişimlerinde sosyal medyaya sarılanlar büyüyememiş insanlardır.
Büyümüştür bu arada, olgunlaşmıştır.

yok o hesabı kimse bilmiyor .. ayrıca ilk ayrılığımızda ben uzaklaşmıştım açmamaıştım hiçbir şey bu defa da ben açtım heapları eklemeleri ben yaptım o durdu

yok o hesabı kimse bilmiyor .. ayrıca ilk ayrılığımızda ben uzaklaşmıştım açmamaıştım hiçbir şey bu defa da ben açtım heapları eklemeleri ben yaptım o durdu
Siz meraklanın diye yapıyordur o zaman, bakın meraklanmışsınız zaten amaca ulaşılmış

Sürekli ayrıldığınız bir adamın ne yaptığı neden önemli? Demekki işe yaramaz biri ki ayrılıyorsunuz ama neden geri barışıyorsunuz? İşte ben de bunu anlamıyorum!

Siz meraklanın diye yapıyordur o zaman, bakın meraklanmışsınız zaten amaca ulaşılmış
ilk ayrılığımızda ben uzaklaşmıştım açmamaıştım hiçbir şey bu defa da ben açtım heapları eklemeleri ben yaptım o durdu

Siz merak edin diye paylasmiyor olabilir
Neden takip ediyorsunuz ki?

Geri mi döneceksin? Dönmeyeceksen ne diye merak ediyorsun? Belki gezmekten oraya zaman ayıramıyordur. Belki başkası vardır vs vs

Madem adama bu kadar merakliydin terk etmeseydin. Ayrildiktan sonra sosyal medyada onu yapti bunu yapti takip etmede ben bir anlam goremiyorum.

Merhabalar sizlere bir şey sormak istiyorum. İlişkim vardı sorunlardan sonra ayrıldık ben ayrıldım sonra erkek arkadaşımın sosyal medya hesapları kapalıydı ayrıldıktan hemen sonra kendine yeni instagram falan açtı bir sürü kişi eklemeye başladı sürekli resimler paylaştı aradan iki ay geçti geri döndü barıştık. Sonra yine sorun yaşadık ayrılmam gerekti ayrıldım ama bu defa sosyal medyadan hiçbir şey paylaşmıyor çok nadir giriyor pek kimseyi eklemiyor resimler paylaşmıyor sizce bu defa neden uzak duruyor sosyal medyadan bir ay oldu ayrılalı?

"Ben ayrildim" cumlesine bu kadar vurgu yapan birinin duymak istedigi sey su: Bu adam bu ayriligi hazmedemedigi ve sizi hala unutamadigi icin kabuguna cekilmis, sosyal medya falan hak getire.

Ama bunu kimse soylemeyecektir size. Yani, egonuzun yukselmesi sansi yok.

Back
X