• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Bir Kadın Erkeği Değişirebilir mi?

erkekler çocuk gibidirler eğer doğru bir şkeilde hareket edersek değiştirebiliriz tabiiki. ama huy değişmez o kadındada erkektede geçerli bir durumdur. benim eşim alkol her akşam alırdı arkadaşlarıyla evlendik söz verdi bıcak gibi kesti arada tatillerde içti şimdi hiç tatillerde bile içmiyor şükürler olsun rabbime. sonra eli çok açıktı herkese dağıtır cebinde kalmazdı birde para harcamayı severdi. buna tutumlu olmamız gerekliliğini aşıladım resmen irazda mecbur kaldım çünküğ borç çoktu. şimdi bende şunu bunu isterim en pahalı alınsıngüzeli olsun demiş olsaydım hala düğün borcu ödüyorduk ama ben yapmadım evimizi arabamızı aldık.
evde dişilik meselesi çok saçma seksi kıyafetlerle dişilik olmaz. erkeğinizi baştan çıkartmak mutlu etmenin bir çok yolu vardır. bazı günler erkekler bebk gibi sadece sarılmayı şefkati isterler. ilk önce erkeğimizi tanımamız gerekiyor sanırım. valla ben her güne ayrı ibir şerbet uyguluyorum günü gününe uymaz.

Evet bence bir kadin erkegi degistirebilir en canli örnegi esim diyebilirim.

Evlendigimizde kaba,anlayissiz,siddet yanlisi,öfkesini kontrol edemeyen asiri kiskanc biriydi.

Su zamanda kibar,sevgidolu,anlayisli Kedi gibi biri oldu:8:

Tabi arada bir özüne dönüyor ama silkeleyip kendine getiriyorum:1:

Birde degistirmeye degecekmi o var eger sevgisi yoksa parmagini kimildatmaya degmez sizin arkadasinizin esi gibi mesela adam kumar oynuyorsa karsisina Pamela Anderson gibi ciksan ne fayda gözü bisey görmez.:8:

Son düzenleme:
kadınlar evlenince cam kavanoza girmiş birer kelebek oluyorlar ve açık havada yaşadıklarını sansalar da hapsolmuş vaziyette bir şeyleri değiştirdiklerini sanarak yaşamaya devam ediyorlar. değişen sadece kendileri oluyor...

bencede değişenin doğasında değişim vardır.. yoksa can çıkıyo huy çıkmıyor.. misal ben ne taktikler denedim ama tık yok...

asla değişmez ama değişmiş gibi görünebilir, en ufak kriz anında yine özüne dönecektir,

arkadaşınıza gelince evde pespaye dolaşıyomuş da kocası nasılmış acaba evde,
her daim smokinle mi oturuyor,

karısı pespaye olunca cinsellik te sıfır olunca aradığını kumarda bulmuş adamcağız:6:

Paspallıkla kumarın ne iligisi var ki:26:
Bir kadın bir erkeği değiştirebilir ama kumaran oynayan bir erkeği değiştirebilir mi bilmem

kimse kimseyi değiştiremez ancak kendine uydurabilir ama herkes özünde neyse o dur. arkadaşının evde paspal gezmesi eşinin kumar oynamasını haklı cıkarmaz. adamın içinde varsa her halde o kumarı oynayacaktır bana göre. sonucta bin türlü tepki var neden kumarı secmiş dersin.? çünkü onu yapmaktan zevk alıyor. eşi bakımlı olsa bile mutlaka başka bahaneler bulur kendisine, kumar oynayacaksada oynar.

kadının kendine bakmaması erkeği soğutur.ama erkeğin hata yapmasına engel olmaz.erkek yine yapar yapacağını kadın melek olsada

canım değişseydi benimki değişirdi, tabi bu adamın karakteriyle ilgili tamamen
aklımı kullandım, kadınlığımı kullandım, onun zayıf yönlerini ince noktalarını yakaladım, olmadı mı olmuyor bacım, değişmeyen adam değişmiyor....
SONUÇ: hamile iken ayrıldım ve 1,5 yıldır boşanmak için uğraşıyorum...

Kadın erkeği değiştiremez sadece eve kendine daha bağlı yapabilir ve dişiliyle, aklıyla istediklerini aldırabilir, erkeğe yaptırabilir yani adamı belki kandırabilir ama kumar gibi pis bir bağımlılık bunlarla halledilmez profesyonel yardım almak lazım...

çok doğru arkadaşa katılıyorum

Bencede kumar çok farklı bi durum ama normal alışkanlıklardan kadın vazgecirebilir.. Örnek sigara benim bi arkadaşım vazgeçirdi sevgilisini sigaradan . Buda biraz dişilikle alakalı erkek için cinsel yaşam ne kadar önemli herkez biliyo.. Biz kadın olduğumuz için adama suç buluyoruz ama karısıda çaba göztermeli bence göstermeliki adam heycanı dışarda değilde karısında arasın (:

Back
X