erkekler çocuk gibidirler eğer doğru bir şkeilde hareket edersek değiştirebiliriz tabiiki. ama huy değişmez o kadındada erkektede geçerli bir durumdur. benim eşim alkol her akşam alırdı arkadaşlarıyla evlendik söz verdi bıcak gibi kesti arada tatillerde içti şimdi hiç tatillerde bile içmiyor şükürler olsun rabbime. sonra eli çok açıktı herkese dağıtır cebinde kalmazdı birde para harcamayı severdi. buna tutumlu olmamız gerekliliğini aşıladım resmen irazda mecbur kaldım çünküğ borç çoktu. şimdi bende şunu bunu isterim en pahalı alınsıngüzeli olsun demiş olsaydım hala düğün borcu ödüyorduk ama ben yapmadım evimizi arabamızı aldık.
evde dişilik meselesi çok saçma seksi kıyafetlerle dişilik olmaz. erkeğinizi baştan çıkartmak mutlu etmenin bir çok yolu vardır. bazı günler erkekler bebk gibi sadece sarılmayı şefkati isterler. ilk önce erkeğimizi tanımamız gerekiyor sanırım. valla ben her güne ayrı ibir şerbet uyguluyorum günü gününe uymaz.
evde dişilik meselesi çok saçma seksi kıyafetlerle dişilik olmaz. erkeğinizi baştan çıkartmak mutlu etmenin bir çok yolu vardır. bazı günler erkekler bebk gibi sadece sarılmayı şefkati isterler. ilk önce erkeğimizi tanımamız gerekiyor sanırım. valla ben her güne ayrı ibir şerbet uyguluyorum günü gününe uymaz.