Sizce bir kadın kıskandığını belli etmeli mi?

sarangee

Güvenme kimseye...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
633
36
53
Sadece meraktan soruyorum bayanlar; sizce bir kadın kıskandığını belli etmeli mi ve neden ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıskandığını belli ettikçe , karşındaki kalkmasın .. :51:

Yani ama kesin bişi diyin :D

Belli edilmeli ama çok değil.

Ben sevince fazlaca yapiyorum o isi elimde olmadan..ama belli edilmemesi taraftariyimm

iki kelime söylerim bırakırım.

zaten o benim değil mi?

küsmem kızmam ...

Ben sevince fazlaca yapiyorum o isi elimde olmadan..ama belli edilmemesi taraftariyimm

Ama cidden elinde olmadan belli edilir ya :D mesela kIzın biri bakçak bizde hiC bişi olmamIş gibi davrancaz ??

Benim yüzüm hemen düşer. Ve öyle kavga falan da çıkarıp kendimi yormam. direkt, hiçbi şey söylemeden evin yolunu tutarım. O da çekiştirir kolumdan bi dinle diye ve gerçek ispatlanır :D masum çıkar :D öyle yok kıza baksın yok kız buna baksın hiiiiç uğraşmam. Kıskanmamı gerektircek bişey yapıyosa sonucuna katlanır. Gerçi şimdiye kadar olmadı allaha şükür. Olanda da masum çıktı.

Ama felaket kıskanırım sevdiğimi yani ne yalan söyliym. Yüzüne de söyledim ablan kardeşin kuzenin neyin olursa olsun ben varken yanına benden başkası oturamaz falan diye. Tabii ki art niyetten değil paylaşamamaktan. Ben kıskanırım. Seven kıskanır hatta.

Canim sevdgini herkes kiskanir ámá ayarini tuttur durduk yere belli ettirtme

Ayarı ne mesela :D bir kIskandığın anı belli et diğerini etme sonra yine et falan mı :1:1

Ayarı ne mesela :D bir kIskandığın anı belli et diğerini etme sonra yine et falan mı :1:

Ayarı ne mesela :D bir kIskandığın anı belli et diğerini etme sonra yine et falan mı :1:

Benim yüzüm hemen düşer. Ve öyle kavga falan da çıkarıp kendimi yormam. direkt, hiçbi şey söylemeden evin yolunu tutarım. O da çekiştirir kolumdan bi dinle diye ve gerçek ispatlanır :D masum çıkar :D öyle yok kıza baksın yok kız buna baksın hiiiiç uğraşmam. Kıskanmamı gerektircek bişey yapıyosa sonucuna katlanır. Gerçi şimdiye kadar olmadı allaha şükür. Olanda da masum çıktı.

Ama felaket kıskanırım sevdiğimi yani ne yalan söyliym. Yüzüne de söyledim ablan kardeşin kuzenin neyin olursa olsun ben varken yanına benden başkası oturamaz falan diye. Tabii ki art niyetten değil paylaşamamaktan. Ben kıskanırım. Seven kıskanır hatta.

Valla bende kıskanırım :D ama baxı erkeklerde ters tepiyomuş :((

Soyle soyluyeyim erkkler kiskanilmktan hoslanir (bnm esimde ole die)esim tvde kadin gorse ne guzel dese filan e bak bak istersen sennle isterim kizi diyorum ulasacaksa tvdeki kiza ulassin bn cildiriyorum ámá lafimi vuruyrm kiskanmms gibi ypyrm anladin:7::29::35:

Back
X