Sizce bir kadın kıskandığını belli etmeli mi?

Fazla belli etmemek gerek belli etmen onun hoşuna gider ama senin için iyi olmaz mesela seni kıskandırmak için saçma şakalar yapabilir ya da bi havalara girebilir o yüzden trip atıp kusmek yerine sadece bakışlarınla belli et. Keşke dediğim gibi yapabilsem kıskançligim beni öldürüyor

Soyle soyluyeyim erkkler kiskanilmktan hoslanir (bnm esimde ole die)esim tvde kadin gorse ne guzel dese filan e bak bak istersen sennle isterim kizi diyorum ulasacaksa tvdeki kiza ulassin bn cildiriyorum ámá lafimi vuruyrm kiskanmms gibi ypyrm anladin:7::29::35:

Anladımmmm ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fazla belli etmemek gerek belli etmen onun hoşuna gider ama senin için iyi olmaz mesela seni kıskandırmak için saçma şakalar yapabilir ya da bi havalara girebilir o yüzden trip atıp kusmek yerine sadece bakışlarınla belli et. Keşke dediğim gibi yapabilsem kıskançligim beni öldürüyor

:D :D ay evet eline koz vermemk gerek :D de bazı erkekler saf oluyo bakişlardan anlamazlarsaaa :D

Şakayla karışık laf sok :D ama anlamamazliktan gelir :D sana bunları söylüyorum ama ben kıskanınca kendime engel olamıyorum hep kavga ediyorum :D :D

Eder ben diorum ki hele bisi goruiim once o kizi doverim sonra seni doverim beni aldattiginozi belgelerim maddi manevi tazminat alir senide terkeder kendime estetik yaarim daha ii bi koca bulurum diorum esimde guluo :)

Eder ben diorum ki hele bisi goruiim once o kizi doverim sonra seni doverim beni aldattiginozi belgelerim maddi manevi tazminat alir senide terkeder kendime estetik yaarim daha ii bi koca bulurum diorum esimde guluo :)

Bshahaha :D

ilk tanıştığımız zamanlarda kıskandığımı çok belli ederdim ortalık 56ya dönüyordu resmen ama sonra sonra o bana güven verdikçe duruldum. Hala daha deli gibi kıskanıyorum hepte kıskanacağım ama öyle ortalığı birbirine katacak şekilde davranmıyorum bazen sesimi çıkarmıyorum daha sonradan tatlı dille uyarıyorum bazen yüzüm istemsiz asılıyo filan ama uzun sürmüyor.

belli etmek gerekir seven insan kıskanır arkadaş tabi adamı bunaltmamak şartıyla bide bu erkekler kıskanıldığını anlayınca şımarıyolar yahu:52::35:

Asla beli etmemeli tabikide sonra biyerleri oynuyo yok çok bunaltiyosmusum falan saçmalık kiskancinizdan ilsenizde beli etmeyin kacan kovalanir

Back
X