Sizce bir kıskançlık mı söz konusu?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Ben de her aklıma takılanı buraya yazmaya iyi alıştım :KK49:Benim su an konustugum cocukla yakın sayılabileceğim bir kız arkadaşım (kızla bu sene tanıştım 2 aydır falan yakınız)aynı sınıftalarmış hazırlıkta.ama yakın değiller öyle cocuk fotoğramızı görmüştü aa ben onu tanıyorum galiba demişti sadece.Ben kız arkadaşıma bundan bahsetmemistim hic iste geçen gün sordum tanıyomusun nasıl biri falan diye önce tanımadı sonra ha evet tanıyorum dedi yüzünü ekşitti "ayy saçmalama sinir oluyorum ben o çocuga falan dedi" işte böyle sürekli çocugu kötüledi diyor o senden kısa cidden yanına yakışabilcek biri değil.cok asosyal kimseyle konuşmazdı sınıfta ben sinir oluyodum hatta kendini gösterme peşinde hep falan filan baya böyle saydı ben çok şaşırdım çünkü kimse hakkında böyle konuştugunu görmedim. Daha önce konustuklarımı da anlatmıştım meselaEvet benden kısa ama değişik bir havası var nasıl desem cool duruyor. Ki arkadaşıma göre kısa sayılcak bi çocuk asla değil arkadaşımdan 10 cm falan uzundur benden kısa.İşte bu kız arkadaşıma bahsettim bana şey diyor "sınıftaki erkeklerden hepsinden kısaydı ben istemezdim sen kendinden kısayla mutlu olcak mısın halam nişanlısından bu yuzden ayrıldı halam 10 cm uzundu adamı terk etti sırf boyu yuzunden yapamadı" gibi örnekler verdi.Evet çocukla ilk dönem benim de dersim vardı görüyodum cidden böyle nasıl desem kendi halinde takılan sert görünümlü bi çocuk ama bana çekici gelmişti açıkçası onun anlattığı gibi "ezik" bi tip durmuyor. Ama çocugu kötülüyor bana sürekli konusunu açınca. İşte onu bırak boşver salağın teki vs diyor. Başka bir arkadaşıma anlattım, sen ona güvenme bence belki de o geçen sene cocuktan hoşlanmış çocuk da yüz vermemiştir ya da bakışmışlardır vs ondan öyle yapıyodur diyor. Ben de şaşırdım kaldım açıkçası. Sizce de öyle mi? O kadar arkadaş kazığı yedim ki artık kimseye güvenemiyorum:KK20:

çocuk hem çok asosyal hemde kendini göstermeye çalışıyor he?
:KK14:

boyu kaç bu çocuğun bu kadar kısa kısa bin defa kısa demiş gıyabında

Okulun gruplarında eskiden yorum vs yazıyormuş da asosyal kendini özgüvenli göstermeye çalışıyor falan dedi.:stop:
Çocuk 173-174 civarı galiba ama emin değilim tam, ben de 177 bunu diyen arkadaşım da 163:KK12:

Bir insan hem asosyal olup hem nasıl kendini göstermeye çalışsın diye sorsaydın ya

Haklısınız dedim zaten öyle bi çocuk gibi gelmedi bana falan diye. Bu kadar ısrar edince ben de arkadaşımın dediği gibi geçmişte hoşlanmış mı acaba dedim. Nasıl desem çocuk biraz zor bi çocuk,sinirli sert görünüyor kızların kolaylıkla yaklaşcağı biri değil.

Okulun gruplarında eskiden yorum vs yazıyormuş da asosyal kendini özgüvenli göstermeye çalışıyor falan dedi.:stop:
Çocuk 173-174 civarı galiba ama emin değilim tam, ben de 177 bunu diyen arkadaşım da 163:KK12:
e sende fesatsın ama kendini arkadaş olarak göstermeye çalışıyorsun diyebilirsin uygun bi zamanda.

aslında çocuğun boyu arkadaşına göre kısa değilmiş. içinde kalmış sanırım.

Bence kimseyi kimseden öğrenmeye çalışma kendin tanıyarak gör. Bir daha onun hakkında yorum yaparsada bundan hoşlanmadığını söyle. Zaten yeni tanıdığın birisiymiş.

Diğer arkadaşın haklı olabilir belki sorduğun kişi ondan hoşlanmış olabilir. Ayrıca halasıyla ilgili verdiği örnek çok saçma ki zaten o kadar kısa değil. Ben de eşimden 1-2 cm uzunum ama boşanma sebebi mi tabiki hayır? Ayrıca hoşlandıysan istediğinle çıkarsın kime ne? Sen mutlu ol da dışardan nasıl gözüktüğünün bi önemi yok. Ayrıca Türkiyede erkeklerin çoğu 170 civarında diye biliyorum. Neyse saçmaladan nokta koyuyorum.

e sende fesatsın ama kendini arkadaş olarak göstermeye çalışıyorsun diyebilirsin uygun bi zamanda.

aslında çocuğun boyu arkadaşına göre kısa değilmiş. içinde kalmış sanırım.

Yani ona göre kısa değil tabiki ona göre o yüzden şaşırdım zaten böyle abartmasına

Bence kimseyi kimseden öğrenmeye çalışma kendin tanıyarak gör. Bir daha onun hakkında yorum yaparsada bundan hoşlanmadığını söyle. Zaten yeni tanıdığın birisiymiş.

Evet ben şans vericem :KK51:
Diğer arkadaşın haklı olabilir belki sorduğun kişi ondan hoşlanmış olabilir. Ayrıca halasıyla ilgili verdiği örnek çok saçma ki zaten o kadar kısa değil. Ben de eşimden 1-2 cm uzunum ama boşanma sebebi mi tabiki hayır? Ayrıca hoşlandıysan istediğinle çıkarsın kime ne? Sen mutlu ol da dışardan nasıl gözüktüğünün bi önemi yok. Ayrıca Türkiyede erkeklerin çoğu 170 civarında diye biliyorum. Neyse saçmaladan nokta koyuyorum.

Yani iyice tanımadan boya takılmak istemiyorum ben de ki bana öyle saçma sapan bir tip gibi gelmedi hatta gayet iyi anlaştık falan Hoppa

X