- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
1 haftayı geçti canımne kadar oldu bu konusmayi yapali? Yani ne zamandir soguk?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 haftayı geçti canımne kadar oldu bu konusmayi yapali? Yani ne zamandir soguk?
aklına birileri girmiştir mi diyorsunYas farki agir basti demekki.birileri girmistir aklina daha kucuk cunku.senin icin daha iyi olus hatta.
Valla oyle dedim diyede kendini kandirma beni seviyor demekki birileri girdi aklina diye.aklına birileri girmiştir mi diyorsun![]()
onun bana üzülerek dönmesini çok isterdim..Valla oyle dedim diyede kendini kandirma beni seviyor demekki birileri girdi aklina diye.
eger gercekten cok sevseydi bi sekilde ikna ederdi herkesi.hayirlisi buymus de sevin bence.
Adamin sevgisi azalmis, olgunlasmis, avare laflar etmiyor ve senle sonunun muallakta oldugunu dusundugu icin boyke davraniyor bence. Iliskiyi sen bitir istiyorcanım gibi sevdiğim adama hatalar yaptım o çok alttan alıyordu ama en çok agresif davranıyordum.hiç ummadığım anda ayrılalım olmuyor dedi mahvoldum ağladım yalvardım yakardım tamam dedi deneyelim tekrar ama bir daha bu duruma düşersek kesinlikle ayrılırım.
ama hala soğuk davranıyor eski samimiyeti içtenliği yok ben yazmadan yazmıyor off ooofff.çok kötüyüm ne yapmalıyım
.......
27 mart 2016
ben güya onu yönlendirmişim yaşım ondan büyükmüş ya (ben 30 o 24)
ilk başlarda deli gibi seven evlenelim diyen adam gitti evliliğe hazır hissetmiyorum diyen adam geldi.
ilk başlarda ailemin ne dediği umrumda değil diyen adam gitti şimdi onların duasını almadan nasıl evlenirim diyen adam geldi.
ilk başlarda gelecem yaşadığın eve diyen ben gelme adım çıkar dedikçe yok gelicem çıkacaksa da benimle çıksın diyen adam gitti yerine şimdi gel dediğimde " ben o kadar yolu gelemem diyen ve evlenmeden gelmem artık oraya" diyen erkek geldi.
konuşuyorum mesajlaşıyoruz ama eskisi gibi değil içimde bişeylerin kırıldığını hissediyorum.yazık değil mi benim emeklerime .....
eskisi gibi olsun o çabalasın istiyorum o arasın sorsun ısrar etsin istiyorum.zor mu artık?