Sizce bizim tedavimiz riske mi atılıyor, ne yapmamız lazım?

mfyelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
34
1
86
İstanbul
Arkadaşlar uzun emekler ve dualar sonucu ikinci denememizde 1 tane yumurtamız döllendi. ve yarın için transfere çağırıldık. Fakat şu var. Transfer için verilen gün ve saat yumurta toplama saatinden itibaren 48 saatten bile önce. Sanırım Dr. bey yurtdışına gidecekmiş. Nereye baksam emriyo transferi 48 - 72 saat hatta çoğu yerde 4.5.6. günlerde yapılıyormuş. Sizce bizim tedavimiz riske mi atılıyor? Ne yapmamız lazım.

selam...içinizi ferah tutun...bazı durumlarda ikinci gün embriyosu transfer edilebiliyor...hayırlısıyla tutunsun...sevgiler.

selam...içinizi ferah tutun...bazı durumlarda ikinci gün embriyosu transfer edilebiliyor...hayırlısıyla tutunsun...sevgiler.

BEn nacizane derim ki, boyle seylere hic takilma, ben okuyup godugum kadariyla 5. Gun embriyosunun da garantisi yok, bu isler biraz da kismet nasip isi. Allah "ol" desin yeter, hicbir mazereti olamaz. Tabii ki bu isler zor isler ve insanin icinde hep bir acaba kaliyor. Yine de sen hic kalbini bozma. İnsaallah olacak, olmamasi icin hicbir sebep yok, dikkatli ol, umutlu ol, rahat ol, bebegin sana tutunsun insaallah hadi guzel haberlerini de bekliyorum ben sahsen inssssaaalllaahh!!!!

Arkadaşlar uzun emekler ve dualar sonucu ikinci denememizde 1 tane yumurtamız döllendi. ve yarın için transfere çağırıldık. Fakat şu var. Transfer için verilen gün ve saat yumurta toplama saatinden itibaren 48 saatten bile önce. Sanırım Dr. bey yurtdışına gidecekmiş. Nereye baksam emriyo transferi 48 - 72 saat hatta çoğu yerde 4.5.6. günlerde yapılıyormuş. Sizce bizim tedavimiz riske mi atılıyor? Ne yapmamız lazım.

canim benim de bir tane 48 saatlik bir tane 25 saatlik embriyo koydular.nedenini bilmiyorum.aslinda cok kizginim doktoruma.
ama bide söyle düsünüyorum embriyo nasil olursa olsun isterse en kalitelisi olsun son söz KADERiN.Allahin takdiri neyse o oluyor.hic sikma canini vardir bir hayir.o iki günlük embriyo bi bakmissin bebegin olacak senin.

Back
X