Sizce boşanan erkek psikolojisi nasıldır?

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Başlıktada belirttiğim gibi arkadaşar merak ediyorum yakın çevrenizde boşanmış erkeklerin hal hareketi acı durumu nasıl oluyor,tabiki asla bayanlarınkiyle kıyaslanamaz ama merak ettim işte yani onlarada bizim kadar zor geliyormu acaba duygusal tramvalarını bizim kadar derindenmmi yaşıyorlar??

Eğer boşanma nedenleri aldatmaları ise gayet mutludurlar diye düşünüyorum
Öyle yerle yeksan olacaklarını zannetmiyorum.
Zira mutsuz olacaklarını bile bile aldatmazlardı.

Eğer boşanma nedenleri anneleri ise bir süre gene etkilenmezler.
Ama sonraki evliliklerinde aynı sorunlar yaşanmaya başlanınca dank eder kafalarına ama iş işten çoktaan geçmiş olur

Eğer boşanma nedenleri kadının aldatması ise elbette üzülürler.
Sonuçta onlar da insan.Onlar da kalp taşıyorlar
Aldatılmak nasıl bir kadına koyuyorsa erkeğe de koyar elbet.İçlerine taş oturmuş gibi olur

Eğer evliliklerinde sevgi saygı yoksa hiç mi koymaz.
Nasıl olsa sevgi yoktu diye düşünürler.Mutsuzduk derler geçerler.

Bu erkeğin kişiliğine karakterine yaşanmışlıklarına bağlıdır ve de evliliğin bitiş nedenine

boşanan erkek psikolojisini genel olarak bilemem ama benim eski kocama bakılacak olarak hiçde psikolojisi falan bozulmuş değil..

adam gayet rahat ve yine bildiği türden hayatına devam ediyor....

erkekten herşey beklenir.....

Her ne kadar ruhsuz duygusuz gibi görünseler de psikolojileri kadınlardan beter oluyor

Biz kadınlar yeni bir sayfa açmaya, yeniden başlayabileceğimize, aşık olabileceğimize inanacak kıvama geliyoruz zamanla ama onlar gelemiyor. Yeniden evlenip bir hayat kurmak konusunda haddinden fazla güvensiz oluyorlar. Yeniden sevmek konusunda tereddütlü oluyorlar,hep yeniden olmazsa korkusu içindeler. Yaşadığım bir durum olduğum için biliyorum, hele bir de çocuğu varsa işler hepten zorlanıyor, küçücük şeylerden nem kapıyorlar ve kadınlar kadar zorlanıyorlar. Kadınlar gibi ağlayıp sızlanamıyorlar, duygularını açık açık yaşayamıyorlar toplumun sen erkeksin baskıları bu konuda da enselerinde yani. Boşanıp tamamen hayatlarına da dönemiyorlar çünkü nafaka gibi, çocuklar gibi sürekli bağlılıkları var, ayrıldıkları kadının sorumluluklarını sürekli taşıyorlar. Her kadın boşandım tamam deyip çıkmıyor erkeğin hayatından, madem boşandın ömür boyu çekeceksin kahrımı modunda insanlar var. Hal böyle olunca yeni ilişkilerde zorlanıyorlar, çünkü yeni gelen eş ya da sevgili de eskiyle olan bağı kaldıramıyor, dengeleri kurmak çok zor.yani boşansalar da özgürlük yok erkeklere.

Tabi insanlar çeşit çeşit boşanıp oh kurtuldum diyen kadında var erkekte var, arlısı var arsızı var ama insanlık sıfatı taşıyanlarda durum hep aynı, boşanmak ya da çok uzun ilişkileri noktalamak yıkıcı bir şey. Yeni bir hayat kurmak çok zor, boşanmış bir adamla birlikte olan kadının çok sabırlı, ufku geniş, empati yapabilen biri olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…