- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
arkadaşlar sizce ne zaman boşanma kararı verilmeli ? nereye kadar dayanılmalı acaba ? etrafa çok küçük gelen birşey bir kadının canını çok acıtıyorsa kendini nasıl onarmalı acaba ? ve bir kadın severek gidebiliyormu ailesi olmadan tek başına hayata karşı durabiliyormu
arkadaşlar sizce ne zaman boşanma kararı verilmeli ? nereye kadar dayanılmalı acaba ? etrafa çok küçük gelen birşey bir kadının canını çok acıtıyorsa kendini nasıl onarmalı acaba ? ve bir kadın severek gidebiliyormu ailesi olmadan tek başına hayata karşı durabiliyormu
Sorun gorumcen mi canim?
Bana gore bosanmak icin illa da aldatma, siddet vs olmasi gerekmiyor ...
Eger esim bana deger vermiyorsa, umursamiyorsa,
bana hakaret ediyorsa asagiliyorsa, sahsima kufur ediyorsa,
benim istemedigim davranislari inadina yapiyorsa
bunlar benim icin bosanma sebepleridir...
Sen de görümcenden dertliydin diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt lütfen..
Ama seninki daha ağır bir durumdu olayını hatırlıyorum çok ilginç bulmuştum çünkü...
Ahhhhh şu evlilik..
Bir evlenen pişman bir evlenmeyen zaten...
Evlilik için güzel ya da çirkin bir şey diyemiyorum o yüzden.
Ben güzel bulmadım malesef.
Bir evlilikte ben elimden gelen her şeyi yaptım, artık düzeleceğine inancım yok deme noktasına gelindiğinde
uzatmanın anlamı yok bana göre..
Gençlik gider geri gelmez..Eş kıymet bilmiyorsa yol vermeli, kıymet bilenlere şans vermeli..
Hakkında hayırlısı olsun acele karar verme,iyi düşün..
Hatta önemli detayları paylaş istersen, belki bir faydamız olur.
Göremediğini gösteren bir tecrübe olur
hayır tatlım görümcem degil o acıma süngeri çektim kocam için kalktım genc yasımda herkesten olgun davrandım onunla arkadaş olmaya calıstım çözdük gibi görümcem bazen hala incitiyor beni ama hoş görmeye calısıyorum kul hakkı yemek istemem sanırım iyi niyetimi anladı umarım yani Allahım biliyor enazından
tatlım şöyle iyi birine iyi dersin kötü birine kötü bilirsin dimi. ortası olunca cok sıkıntı oluyo bi bakıyosun melek bi bakıyosun sinirlenince şeytan o çok arada bir durum oluyo. bi yoki Allahım ben ne iyilik yaptım da bana bu melegi verdinbana bi diyoki lanet olsun seni tanıdıgım güne
Ahhhh Ahhhh çok iyi anlıyorum..
Benim eşim başka bir kadını çok mutlu edebilir öyle tam aile babası olcak tiptir.
Ama iki huyu beni delirtmeye yetiyor.
Benim beklentilerimi karşılayamıyor işte.
Benim eşimi bazen içime sokasım gelir öyle aşk duyarım.
Bazen sanki canavar boğasım gelir anlatamamm..
Ruh halim dengesiz.
Ne istediğimi bilemez olurum.
Mutlu musun bu evlilikte sorsalar..
Bazen evet mutluyum bazen mutsuzluktan ölüyorum.
Ve bu duygu değişimim gün içinde oluyor şaşıyorum kendime.
Görümce sorununu aştıysan çok iyi valla ben aşamıyorum.
Sorun ne o zaman nasıl davranıyor mesela sana?:26:
Benim için öyle büyük şeyler olması gerekmez. Bana asla kırıcı konuşamaz, hakaret edemez, aşağılayamaz, en ufak bir değersizlik dahi gösteremez. Bunlar olursa ne yapayım evliliği ben?
maaşallah diyelim ozaman ne güzel hiç kırıcı konuşmayan adam pek duymamıstım Allah daim etsin
görümce sorunumu içimden cokmu astın dersem tam degil ama eskisi gibi de degil çabalıyorum son derece büyük bi gayretle klolay olmuyor ama mecburen işte.
bende aynı senin gibi anlatabilirim duygumu bazen içime sokmak bazen nefretle bagırmak. cunku dengesizligi yüzünden ne hissedecegimi bilmyorum
Benim eşim çok sevdiğini söyler ama nadir hissettirir.
Ailesi söz konusu olduğunda kendimi arka planda hissederim sebep yine eşim.
Kızdı bana diyelim inadından 15 gün aramaz.
Ayrılalım yapamıyoruz dediğimde ise ayrılmaya yanaşmaz.
Huzurumuz yok desem huzuru bozan sensin der.
Çok gezmeme laf eder. Arkadaşlarımı kıskanır.
Ve arkadaşlarıma ondan daha çok değer verdiğimi düşünüp kavga eder.
Ben asıl sen ailen için beni üzüyorsun desem umrunda olmaz.
İstediğini duyar istemediğini duymaz.
Beklentilerime o an cevap vermez.
Kırıldım derim açık açık özür beklerim.
Canı istemiyor mu ben yatıyorum der yatar umursamaz.
2 gün soğuk konuşuruz ben artık bu evliliği,duygularımı sorgulamaya başlarım.
O zaman gönlümü alır.
Ama artık bir anlamı kalmaz ki..
Benim eşim de çok dengesizce davranır. Seviyor mu diye şüpheye düşerim.
Ama biz ayrıyız evimiz yok evliliğimizi yaşayamıyoruz..
Benim elim kolum ondan bağlı.
İkimizin de psikolojisi iyi değil.
Ona da bazen çok kızıyorum bazen o da iyi değil ki bu ayrılık onu da etkiliyordur diyorum.
Bilmiyorummm.. Ne olacak sonumuz bilmiyorum..
onlar haklı yaratıklar biz kadınlar ne biliriz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?