sizce böyle bi kombin nasıl olur ?

Bence bu modeli göstermek için üstüne giydiğin bluzu yada gömleği pant. içine sokarak kullanmalısın bunun için bel kısmı dar olan bluz veya gömlekler tercih etmelisin. :61:

Bence bu modeli göstermek için üstüne giydiğin bluzu yada gömleği pant. içine sokarak kullanmalısın bunun için bel kısmı dar olan bluz veya gömlekler tercih etmelisin. :61:

düşünmedim değil canım. ama annem dediğin gibi bi kız gördü ve sakın böyle giyinme dedi:1: sence ceket olur mu? ben olmaz diyorum ama bi arkadas güzel olur diyo:51:

herkese ykşmıyor annene o konuda hak verebilirim :D ceket Olur tatlımm ben denedim hoş oldu yalnız boyu kısa ceketler tercih etmelisin

benimde böyle bi pantolonum var gri renkte. 2 türlü kombin yapıyorum bende :) spoer yada klasik:)
spor giyinceksem beyaz sade bi atlet giyiyorum altına babet. klasik giyinceksem dar bi gömlek giyip içine sokuyorum altınada topuklu ayakkabı giyiyorum. çok hoş oluyo dene bence :82:

benimde böyle bi pantolonum var gri renkte. 2 türlü kombin yapıyorum bende :) spoer yada klasik:)
spor giyinceksem beyaz sade bi atlet giyiyorum altına babet. klasik giyinceksem dar bi gömlek giyip içine sokuyorum altınada topuklu ayakkabı giyiyorum. çok hoş oluyo dene bence :82:

sanırım bana uysa uysa spor uyar çünkü yaşım küçük :D peki atleti içeri sokuyo musun pantolonun modelini göstermek için ?:6:

Giydiğin body'i içine sokman şart. Ceket ise kısa olmalı ve beline tam oturmalı. Yine de emin değilim modelin havasını boğabilir ceket, giyince anlarsın zaten. Ama bu pantalonun üstüne bişey salman mümkün değil anneciğini ikna etmen gerekecek =)

beyaz dökümlü pantolonun içine sokulmuş tshirt taba rengi çanta ve ayakkabı blazer ceket uzun iç içe geçmiş kolyeler hafif dalgalı saçlar:) pantolon süper beğendim

bende tam böyle dicektim .pantolonun çok güsel güle güle giyin beyaz dar bi badyle çok güsel olur.Bence en güsel kombin arkadaşın dediği gibi....
ceket boğar sankim :((((

anladım canım bi kaç resim baktım ama şunlu buldum .rengi bence pantolonunun bir kaç ton açık rengi olsa çok iyi olur kollarının katlamalı kısmı beyaz içinden giyindiğin badin de beyaz oldu mu süper olur. ki ceketinin ön düğmelerini iliklemesen daha güsel durur.kısa modeli bence daha iyi vücüdunu da sarmalı bol kalırsa pantolonuna yakışmaz . bir kaç mağaza dolaş eminim rastlarsın

Eki Görüntüle 244624

Back
X