Sizce böyle bir arkadasi kaybettigime üzülmelimiyim???

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Merhaba arkadaslar uzun zamandir beni üzen, kafama çok taktigim vede fikir almak istedigim bir konu var...Bu konuda sizlerin degerli düsüncelerine ihtiyacim var....
Benim evlendigim ilk aylardan beri tanidigim ayni semtte oturdugum bir arkadasim var (10 senelik nerdeyse), ayni semtteyiz ama yakin sayilmayiz fazla ona gidebilmem için 1 tramway, 1 otobuse biniyorum vede 15 dakika kadar yuruyorum....Bu arkadasim çok guleryüzlü evine gittigimde yedirmeyi ,içirmeyi seven hos sohbet bir insan...Ama gelgelelimki hiçbirimiz birbirimize yemeye içmeye gitmiyoruz...ve hersey karsilikli , kendisi beni ne zaman çagirsa giderim ama o oturdugu sokakta çok turk arkadasi var onlarla daha samimi onlarla daha sik gorusur ve ne zaman onlarla tartissa yalniz kalsa beni arar gel oturalim diye , bazen giderdim bazen sen gel derdim ama ne zaman sen gel desem bir bahane uydurur gelmezdi...sadece yalniz kaldigi zaman beni arar çagirir onun disinda aramaz gelip gitmezdi yani...
Birgun de benim canim SIKILDI evde ben telefon açtim gel oturalim diye be bana telefonda "kaynanam ameliyet olacak gorumcelerim gelecek bana kusura bakma da onlari salipta sana gelemem dedi" ....soyleyis tarzi beni çok incitmisti ..."aa oylemi bilmiyordum tamam o zaman kusura bakma dedim kapattim....ama o kadar uzuldumki anlatamam davetimi reddedebilirdi her zamanki gibi ....ama bu seferki agrasif bir sekilde ve yuksek sesle soylenmisti...Arkadasim kusura bakma bugun musait degilim, ama musait oldugumda mutlaka gelirim yada ararim seni demesini beklerdim, cunku ben oyle derim musait olmadigimda...sonrada telafi ederim mutlaka....neyse bende kirildigim için 3 ay aramadim...3 ay sonra bir mesaj gonderdi bana "arkadas beni unuttun "seklinde....(bu arada samimi oldugu bazi arkadaslariyla küsmüs) bende "kirdin beni " yazdim ardindan "ben seni kiracak bisey yazdigimi sanmiyorum, sen bilirsin o zaman "falan yazmis...bende dogal olarak sinirlendim ve yolun açik olsun o zaman dedim....(beni her yalniz kaldiginda yalnizligini gidermek için kullanan ,onun disinda arayip sormayan bir arkadassizda yapabilirim diye dusunerekten) o da "eyvallah " diye karsilik vermis...ardindan da "senin arkadaslarini dostlarini bu kadar çabuk silebildigini bilmiyordum, seninde yolun açik olsun" yazmis...ben cevap yazmadim ve o gunden beri 7 aydir gorusmuyoruz....
Benim size sormak istedigim sizce ben bu konuda haksizmiyim?Siz olsaydiniz arkadasliginizi devam ettirirmiydiniz yoksa benim gibi bitirirmiydiniz????

aradan 7 ay geçmiş zaten :) ama hala unutamamıssın tabi üzgün olduğun için... Bence sen çOk hakLısın... ßenimde en sinir olduğum konulardan biri bu söleme tarzı ve çıkar işin içine girince deliriyorum böyle dost olup hergün kırılcağına hiç olmasın daha iyi

evet canim unutamadim çünkü çok sever , deger verirdim asla kirmadim onu onunda o özveriyle yaklasmasini beklerdim ama oyle olmadi....
beni su hayatta en çok sevdigim insanlarin yaptiklari kirar zaten sevmediklerim yada az sevdiklerime kolay kolay kirilipta kusmem ben...onemsemem onlari....
tesekkur ederim cevabin için....

zaten genelde değer verdiğimiz insanlardan darbe alırız gerçek dost yok denilcek kadar az hatta bununla ilgili bende bir konu açmıştım..
boşver sen düşünme bile ... benim evime gelmicekse , arayınca yanımda olmıcaksa , aylarca aramadığı olacaksa zaten hiç olmasın

haklisin canim kafaya takmaya deymez sanirim..ben acaba ona haksizlikmi ettim diye kendimi paralarken o hayatina gule eglene devam ediyor...kimseye hakettiginden fazla deger vermemek lazim su hayatta zaten ben bunu anladim...çok deger verince sonu uzulmeyle bitiyor...
senin konun neydi link verirmisin merak ettim..

aynen öyle benmde 15 senelik arkdasım beni dinlemeden sildi attı :) olabiliyor artık ben üzülmüyorum kimseye çok fazla güvenmezsek değr vermezsek sorun olmuyor

http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/583929-gercek-dost-yokmu.html

bende olsaydım senın gıbı yapardım hatta ben hmenceık kırılıyorum benım zor gunumde yanımda olmayan hıc olmasın gule gule yolu acık olsun ki bunun yanında da arkadası varken aramıyor kusunce yanlı kalınca arıyo r yok ya ıyı kaldırmıssın canım sen bence bı eksıklık var o kısıde guler yuzlu evıne gelen ragbet hurmet ama sana sesını yukseltmesı acaba bıseye mı kızdı dıyecegım ama hal hareketlerınden bellı 7ay olmus zaten uzulme artık sen senı sevıyorsa zaten gerı arayacaktır bence bakalım etrafında kımse kalmayınca yıne ryacakmı

bence ıyı lmus cnm o senı hak etmıyormus bence

benımde 4yıl aynı evı hatta aynı yatagı paylastıgım unıv. arkadasım okul bıttıkten sonra anında kestı ılıskıyı benle yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmezdı cok uzgunum hala uzgunum ama elden bısey gelmıyor

Bence sizi arayıp sormayan birisiyle çok bile arkadaş kalmışsınız. Görüşmeyin böyle bencil biriyle. Sizi gerçekten önemseyen insanlar mutlaka vardır. Onlara verin dostluğunuzu. Bu insan resmen sizin iyiniyetinizi sömürmüş.

yok canim yaa biseye kizmadi sinirlendi bir anda birsuru isim var benim sanami gelicem demeye getirdi, yani aramizda hiçbir kotu sey gecmedi....herkese hurmet eder evine gidince banada eder ama telefonda oyle yapti iste...sonrasindada umursamamasi 3 ay aramamasi tuhafima gitti...ben olsam kirdimmi acaba der arardim mutlaka...malesef bende çabuk kiriliyorum....

demekki neymis herkesin isine yaradigin kadar iyisin bu hayatta...
bu arkadasim beni cagirdigimda para pul hesap etmez giderdim ki onun esi benimkinden cok kazanir, ben cagirdigimda o yol parasinin hesabini yapardi....birde kiskançligi vardi çok bunlarda uzuyordu beni tabi...mesela ben calisirken çik isten cocuguna bak cocuk anneyle buyumeli falan derdi, ben olsam cocuklarimi birakip calismam falan derdi (is bulamazdi dili benimki kadar iyi degil cunku) ama bir muddet sonra o dedigini unutup keske bende is bulabilsem derdi...ve hatta simdi bana dediklerini yapmis cocuklarini birakmis calisiyormus, beni ise isten cikarmak için onca gayret gostermistiki sorma... birde bazi samimi oldugu arkadaslarini kotulerdi bana bende hep suphelenirdim benim hakkimdada biseyler diyormudur acaba diye guvenim sarsildi ona iyice, sevgimde bitti...ama yinede kimsenin kalbini kirarak arkadasligimi bitirmek istemem kul hakki sonucta

haklisin canim zaten gorusmuyorum artik ama uzuluyordum acaba haksizlik mi ettim diye (çunku son mesajinda bana senin arkadaslarini dostlarini bu kadar çabuk sildigini bilmiyordum, seni tanimis oldum demisti ve kendimi suclu hissetmeme sebep olmustu ) ama haksizlik etmedigime eminim artik....kalbim rahat, beynim rahat, gonlum rahat artik su saatten sonra....

Son düzenleme:
canım bece bıtmesı cok ıyı olmsu ararsada sakın cevap verme bıtsın bence kıskanclıkta gırıyorsa araya daha uzatma

canım bece bıtmesı cok ıyı olmsu ararsada sakın cevap verme bıtsın bence kıskanclıkta gırıyorsa araya daha uzatma
haklisin canim valla inanirmisin bende ararsa ne yaparim acaba? diyordum açsammi açmasammi? açsam aynisini tekrarlar açmasam hatasini anlamis ozur dileyecektir belkide falan diye bir turlu sey geçiyordu aklimdan....ama en iyisi bitirmisken baslamamak sanirim huylu huyundan vazgeçmez çunku, yine uzer beni...uzulmek istemiyorum artik...

oglumu okuldan almaya gidiyorum canim, bu aksam giremem belki kk ya geri ...yarin gorusuruz artik....

canım bıtır bence kesınlıkle sen cok ıyı nıyetlı bırısısın ve hassassın senı yıne uzecek bence o

aradan 7 ay gecmıs ,siz de arkadasınız gıbı sanırım

yalnız kaldınız o yuzden sorguluyorsunuz

saka bır yana ,keske vaktı zamanında sorununuz ne ıse

soyleseydınız,ucu acık cumleler kurmak yerıne net

olsaydınız belkı de ortadan sorun kalkmıs olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…