Sınavdan geldiğimden beri bunu dert ediyorum.Acaba ben mi kötü niyetli düşünüyorum yada ne yapabilirim bilmiyorum.Bugün açıköğretim sınavları vardır biliyorsunuz.Bende sabah sınava girdim herşey ilk 2 saat kadar iyiydi.Sınavın bitmesine 1 buçuk saat falan kalmıştı.Salonun yarısı boşaldı az kişi kaldık, 5-6 kişi ancak vardık.Neyse salon görevlisi 2 kadın az kişi kalınca sanırım yada bilmiyorum sıkıldılar mı artık konuşmaya başladılar.Yüksek sesle değil ama fısır fısır konuşuyorlar, benim de dikkatim hemen dağılıyor.İlkten duymamazlıktan geldim yarımsaat bir saat geçti ben soruları iki kere 3 kere okumaya başladım bi de kaldı yarım saat bir sürü sorum var iyice stres bastı, kulağımı oraya vermemeye çalışıyorum versem ne söylediklerini anlarsın yani ama fısır fısır sesler geliyor.Bende dayanamadım, "konuşmanızdan dolayı ben soruları yapamıyorum çok az zaman kaldı" dedim.Bir tanesi inanılmaz derece baktı bana öldürecek gibi, sonra ben hemen kafamı indirdim ama sesini duydum.bişeyler dedi sonra Allahım yarabbim sabır ver dedi sinirli sinirli.Neyse ben duymamazlıktan geldim ama bu sefer ayağa kalktı başımda gezmeye başladı arada duruyor yanımda kafamı kaldırıp baksam sanki çatacak.Çok sinirlendi ama yürüyüşünden belli, plastik bardakları çatır çatır buruşturup çöpe atıyor falan.Ben oralı olmadım arada laflar soktu, sinirli sinirli.Neyse sınav bitti çok şükür de.Kızlar şimdi dert ediyorum bu kadın acaba ben çıktıktan sonra sınav kağıdıma işaretlediklerimi silip değiştirirse
böyle bişey yapabilir mi? Başıma ağrı girdi bu yüzden