7Kaç aylık bebeğiniz
Azra ismi çok ve Azrail gibi :) azra dansa Asya daha güzel mesela buğlem söylemesi zor berra da güzel onu da beğendim ama eşinizi kırmayın bence sizinde içinize siniyorsa tabi. Bi arkadaşım aylarca kızının ismini Asel koymak istedi ama doğumdan üç gün önce sevgi isminde bi kız çocuğu görmüş rüyasında sevgi koydu son anda fikriniz de değişebilir. Zerda kimsede yok ve fikrimce ben beğendim. Hamile kalsaydım kızım olsaydı alin koyacaktım yükselen ışık parlayan parıldayan demekmiş.
Hiçbiri güzel değil ayrıca Azra’nın anlamı iyi mi sizce? Bakire demek..1.Zerda
2.Berra
3.Buğlem
4.Azra
Namuslu kadın demekHiçbiri güzel değil ayrıca Azra’nın anlamı iyi mi sizce? Bakire demek..
Açıkçası benim içim ısındı ama cevremde kimse begenmeyince kararsiz kaldimAzra ismi çok ve Azrail gibi :) azra dansa Asya daha güzel mesela buğlem söylemesi zor berra da güzel onu da beğendim ama eşinizi kırmayın bence sizinde içinize siniyorsa tabi. Bi arkadaşım aylarca kızının ismini Asel koymak istedi ama doğumdan üç gün önce sevgi isminde bi kız çocuğu görmüş rüyasında sevgi koydu son anda fikriniz de değişebilir. Zerda kimsede yok ve fikrimce ben beğendim. Hamile kalsaydım kızım olsaydı alin koyacaktım yükselen ışık parlayan parıldayan demekmiş.
Bu dediğiniz kibarcası işte. Arapçada bakirenin karşılığı Azra dır. Ayrıca Azrail’i çağrıştırıyor.Namuslu kadın demek
Kötü bi isim olsaydı Peygamber efendimiz s.a.v tavsiye etmezdiBu dediğiniz kibarcası işte. Arapçada bakirenin karşılığı Azra dır. Ayrıca Azrail’i çağrıştırıyor.
Tavsiye mi etmiş özellikle kızlarınıza bakire ismini koyun diye?Kötü bi isim olsaydı Peygamber efendimiz s.a.v tavsiye etmezdi
Boşver çevreyi güzel isim hem senin kızın o Zerda güzel eşinde onu istiyor hayırlı uğurlu sağlıklı mutlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimAçıkçası benim içim ısındı ama cevremde kimse begenmeyince kararsiz kaldim
Belki peygamberler Zerdayı da tavsiye etmişlerdirAhahaha Azra bakire kız demek. Azra ismindeki bütün öğrencilerim de tembel oldu hep.
Zevk meselesi ama seçtiğiniz isimlerin hepsi kötü.
Berra'nın anlamını bilmiyorum ama onu küfre çevireceklerini biliyorum. (öğrencilerden bahsediyorum)
Buğlem buğulama misali.
Zerda da kayısı demekti bir de altın rengi. Sarışın olacak mı acaba kızınız? Kayısı
Kayısı değil altın gibi sarı kayısı çiçeğiBelki peygamberler Zerdayı da tavsiye etmişlerdirkayısım benim oohh
Yani bakire alın demiş olabilirler, o potansiyeli görüyorum, ama kızınız olsun adı Azra olsun sanmıyorum.Belki peygamberler Zerdayı da tavsiye etmişlerdirkayısım benim oohh
Tamam işte büyüyünce kayısı olacakKayısı değil altın gibi sarı kayısı çiçeği
Ne kadar terbiyesizssin seninde ismin bi peynir markası olmalı mutlaka.Belki peygamberler Zerdayı da tavsiye etmişlerdirkayısım benim oohh
Senin de ismin kavun degil kelek olmalıymışYani bakire alın demiş olabilirler, o potansiyeli görüyorum, ama kızınız olsun adı Azra olsun sanmıyorum.Kız olursa Zerda, erkek olursa da Zerdali
Benimki isim değil nick, yoksa siz site sahibin adını Kazen, adminin de Mune isminde biri olduğunu mu sanıyorsunuz?Senin de ismin kavun degil kelek olmalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?