Sizce bu adamla evlenilir mi evlenilmez mi?

Tabii ki, evlenilecek bir erkek )))
Hayat full adrenalinli gecer, hic sıkılmazsiniz, hayat monoton gecmez)))
Kiminle ihanet etti, nerde ihanet etti, kac tanesiyla keyif yapti)))
Oooo hayalimdeki evlilik:halay:

Artilari
1.tutkulu,asikken kedi gibi.senin icin dunyayi karsisina alir
2.cok seviyor.hediyeler aliyor,ince dusunceli,ozel gunleri kutlar
3.maddi durumu iyi,guclu biri
4.bi yaptiklarimi cekerim korkusu var.bu iyi mi bilemedim tabi de korkuyo kotuluk etmekten.hemen ozur diler
5.asikken dunyanin en sadik adami.kimseyle.konusmaz bile.öl de ölür.kedi gibi
Eksileri
1.esini aldatti evliyken.bunu yapma sebebi 2 cocuk var ve esi bosanmiyor.o da kendisine 2 cocuk vermis bir kadina her seye ragmen saygi duyuyor.esi bosanmayi yuksek bir meblag karsiligi kabul etmis de bosanmislar.ama sini surekli aldattigina ben sahittim.baska baska kadinlarla
2.esini aldattigi kadini da baskasiyla aldattigini biliyorum.lakin onlara asik degildi.
3.bana kufur etti.nedenini sordugumda sana saygi duymuyorum dedi.defalarca ozur diledi ama bu olaydan sonra iliskimi bitirdim.
4.cok fazla ozur diliyor.surekli kurici laflar edip yalvariyor.
Kendini kandırma adamın hıyar olduğunu bildiğin için sana kendini domates diye yutturmaya çalışıyor. Yok saygıymış sevgiymiş kediymiş bunlar dalavere palavra... Adam evlilik adamı değil 2çocuk vermiş kadına bunları yapan başkasına neler yapmaz gerçekçi ol gözünü aç ağzını kapat tabana kuvvet kaç kaç kaç...

Eşini aldattı ama ona aşık değildi yada eşlerini orayı tam anlayamadım her neyse..Nerden biliyosunuz aşık olmadığını yanında mıydınız bu bir..Bu kişi size küfür etmiş saygım yok demiş,daha ne desin bu iki.Size böyle davranan kişi size aşık mı oluyor orayı anlayamadım bu da üç..Olumlu diyeceklerim kaç bu heriften bu bir.Aşığım diyorsa inanma bu iki.Beni bi aydinlativer bu da üç.

Bu kadar çelişki insanı yorar. Sanki bir anda artıları eksi olacak bir adam gibi duruyor. Özellikle sürekli aldatma davranışı olan bir erkek bu özelliğinden zor vazgeçer gibi geliyor bana.

Artısı sevdıgıne sadık demıssın eksısı esını aldattı demıssı ınce dusuncelı kırmaktan kacınır ama kufur eder ben yanlısmı anladım yoksa artı ve eksılerı aynı seylermı

Size evlenme teklif etti de , nerede yasayacaginizi kurguladi da , dugun tarihi falan netlesti de mi o yuzden karar vermenizi bekliyor? Eger nisan yakinsa bir deneyin bakalim kufurlere devam edecek mi. Bir de buyuklerinizle tanistirip onlarin fikirlerini de alin.

Aşıkken öyle muhteşem böyle muhteşem.
Bu aşk dediğiniz şey 3 gün sürüyor, insan öyle ayakları havada uçmuyor devamlı.
3 gün sonra ne olacak.

Sen bununla evlenirsen seni de aldatır. Seni adlattığıyla da başkasını aldatır. Başkasını aldattığını da aldatır. Neden biliyor musun? Çünkü aşık değil. Ama sana da aşık değil. Aşık olan insan aşık olduğu kişiye saygı sevgi ve minnet duyar. Seninki suratına suratına küfrediyor.

Eksileri artılarını yok edecek kadar büyük maalesef bence ahlakı sıkıntılı biri tabii ki siz bilirsiniz ama bu bile bile lades

Cem Yılmaz'ın Gora filmi geldi aklıma aşçı bahcivana bahçıvan uşağa sonra hepsi uşağa gibi olmuş 😂😂😂😂

Bunları görüp hala net değilsen ne diyelim biz sana eksileri ağır eksilerden ..bunları görebildiğine şükret mantıklı davran ..

2.esini aldattigi kadini da baskasiyla aldattigini biliyorum.lakin onlara asik degildi.
3.bana kufur etti.nedenini sordugumda sana saygi duymuyorum dedi.defalarca ozur diledi ama bu olaydan sonra iliskimi bitirdim.
4.cok fazla ozur diliyor.surekli kurici laflar edip yalvariyor.
şurayı okumadınız mı
pardon siz yazdınız zaten

Back
X