sizce bu aldatmak sayilirmi

ve bende ahlakı namusu yerinde olan arkadas ortamı olsun iş hayatı olsun sayılan ve sevilen bir insanım sizler benim karakterim hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsiniz ben kimseye bu şekilde yorum yapmam
Senin için ahlaksızlık sadece yatakta oluyor galiba

peki gayet samimi olarak hepinize içtenlikle bir sorum olacak burda çoğu kez bu konularla karşılaşıyorum konu kızlık zarı oluyor çoğunuzun yorumu ben namusu bir zarda aramam gibilerden erkek onlarca kişiyle beraber oluyor sonra bunu sorun yapıyor falan peki kıza zorla tecavüzmü ediyor kend isteğiyle birlikte oluyor sonra krşısındaki kişinin bunu normal karşılamasını beklior veya başka yöntemlere başvuruyor bunu gayet anlayışla karşılayıp benim durumuma neden bu kadar tepki gösterdiniiz anlayamadım doğrusu

Kim dedi normal karşıladığımızı?!
Biz o zarları toplayıp damga basıp ibret-i alem olsun diye sokaklarda sallandırıyoruz, orayı kaçırdın herhalde.
Daha geçen KK bakireleriyle ayin yaptık.

Asliye Hukuk Mahkemesi hakimesine kafa tutacak kadar 23 yaşında ne kariyeri yaptın merak ediyorum hahahaha. Kadın Türk milletinin vicdanını temsil ediyor Türk milleti adına karar veriyor.sen Türk milletinin hangi yönünü temsil ediyorsun .aklıma bir şey geliyor amaaaaa
sen kimsin yaaa ne saçmalıyorsun karşıdaki kişiyi kendi karekterinle bir tutma haa merak ettiyse 18 de ünv.22 de finish 23 yaşımdada kariyer yapmış oluyorum herkezin zekası bir değil malum

ve bende ahlakı namusu yerinde olan arkadas ortamı olsun iş hayatı olsun sayılan ve sevilen bir insanım sizler benim karakterim hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsiniz ben kimseye bu şekilde yorum yapmam
Madem sevgilinin numarasini vermiyosun . Kendi numarani ver. Şu yazdığın beni çok etkiledi .
tam aradığım özellikler
toplumsal baskilara, tek eşlilik dayatmasina karşı çıkman ,Hume, Kant gibi filozoflarlara taş cikartircasina ahlak nedir ? Etik nedir ? Gibi kavramlara yorum getirmen beni etkiledi.
Seninle ciddi düşünüyorum

sen kimsin yaaa ne saçmalıyorsun karşıdaki kişiyi kendi karekterinle bir tutma haa merak ettiyse 18 de ünv.22 de finish 23 yaşımdada kariyer yapmış oluyorum herkezin zekası bir değil malum
Bak şu an iyice etkiledin. Ingilizceye de hakim

peki gayet samimi olarak hepinize içtenlikle bir sorum olacak burda çoğu kez bu konularla karşılaşıyorum konu kızlık zarı oluyor çoğunuzun yorumu ben namusu bir zarda aramam gibilerden erkek onlarca kişiyle beraber oluyor sonra bunu sorun yapıyor falan peki kıza zorla tecavüzmü ediyor kend isteğiyle birlikte oluyor sonra krşısındaki kişinin bunu normal karşılamasını beklior veya başka yöntemlere başvuruyor bunu gayet anlayışla karşılayıp benim durumuma neden bu kadar tepki gösterdiniiz anlayamadım doğrusu

Senin devreler fena yanmış

Aynı şey mi?
Muhakeme yeteneğinde ciddi sorunlar var.

tabi ki aldatma sayılır,sevgilin sana ne yapsa haklı bu durumda,

güvenilmez birisin.

töbe yaa...İyiki on günlüğüne gitmiş sevgilin ya bir aylığına gitseydi!!

Bak şu an iyice etkiledin. Ingilizceye de hakim
bu benim hayatım isteyen herkez istediğini yapmakta özgürdür mesela siz yazsanızki evli birisiyle beraberim(mesela) burda çoğu ınsanın yazacağı yorum belli fakat benim yorumum çok çok farkli olur çünkü hayat senin hayatın

bu benim hayatım isteyen herkez istediğini yapmakta özgürdür mesela siz yazsanızki evli birisiyle beraberim(mesela) burda çoğu ınsanın yazacağı yorum belli fakat benim yorumum çok çok farkli olur çünkü hayat senin hayatın
Tamam işte ben de diyorum ki gel hayatim hayatın olsun .

Madem sevgilinin numarasini vermiyosun . Kendi numarani ver. Şu yazdığın beni çok etkiledi .
tam aradığım özellikler
toplumsal baskilara, tek eşlilik dayatmasina karşı çıkman ,Hume, Kant gibi filozoflarlara taş cikartircasina ahlak nedir ? Etik nedir ? Gibi kavramlara yorum getirmen beni etkiledi.
Seninle ciddi düşünüyorum
Yalnız onun taliplileri 23 yaşında kariyer yapmış tesisatçılar. Kızın kısmetini kapama şimdi sen de iki dakkalık zevk uğruna.

kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim

Vicdanına sor, vicdanın rahat değilse aldatıyorsundur, rahatsa aldatmıyorsundur....

Back
X