sizce bu aldatmak sayilirmi

Su.. Çerez.. Mısır..
Kalabaya su..
İsteyen var mı ablalar abiler, biz de yolumuzu bulalım iki sakal atın da hazır kalaba toplanmışken.
Su..

kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim

Erkek arkadaşın aynı şeyi sana yapsa ne hissedersin ?
Bunu düşünüp en doğru kararı ver ..
Bizim kişiliklerimiz senden farklıdır..
Seninkide bizimkinde..
O yüzden sen kendi kişiliğine yakışanı yap..
Açıkçası ben gider miydim ?
Hayır !
Çünkü onun yapmasından hoşlanmıcağım bişey olurdu bu ve ben yaparsam içten içe rahatsızlık duyardım..
Eğer sevgilim giderse de o onun kişiliğini yansıtır..
Ben ona saygı gösteriyorum çünkü..
Birde sevgilim farketmesin diye her yerden engellediğim biri olucaksa bu şahıs kesinlikle gitmezdim.
Yinede sen bilirsin.

Seviyorum diyipte bosluktayim demek ne oluyor anlamiyorum.aldamanin en babasi kuzucum bu.cunki karsi tarafin sana hissi var anlasilan.sende bence kiyas yapacaksin duruma gore iliskiyi devam ettirip yada ettirmeyeceksin.yoksa normsl olsa sevgilin baska sehir de oldugunda yapmazdin.

Kendi biliyor mu ki ne dediğini biz anlayalim :))))

Herkesi herkez diye yazmasinin nedeni yanlis anlasilmakmis. 1 yilda zirve yaptigi kariyerini böyle oyunlarla gizliyormus:)
ahhhh canım kıyamam ne kadar mühim bir kişilik ki tanınmamaya çalışıyor demek ki, ben de kızın üstüne gidiyorum tühh bana... :D

kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
Facebook'ta sizi kim aratmış göremezsiniz ki,karşı tarafın facebook adresinden görülür sadece.Onuda görmek için karşı tarafın facebook adresini ve şifresini bilmeniz gerek.

Bu kadar konuşma içerisinde tek takıldığım nokta; Asliye Hukuk Hakimesi kimmiş benim de kariyerim var, 18 yaşında üni 22de finish, 23te kariyer..

Senin onurun haysiyetin gururun olsa başka erkekle sinemaya kadar varacak muhabbetin olmazdı ve şurada pişkin geniş rahat takılman karakterini belli ediyor

Sevgilinin bu olaydan haberi yoktur zerre inanmam şu tavırların ile buna

Garibanın belki ruhu bile bilmiyordur arkasından yediğin haltları hayırlı işler sana ne diyeyim ?

Konu acmisin iyi hoş arkadaşlar yorum yapmışlar neden tesekkur edeceğine diklenip üslubunu kavga çıkarma durumuna getiriyorsun ki boyle yapınca konunun fake mi ne olduğu düşündürücü oluyor...

Burada senin için yorum yapanlara diklenen laf yariştıran birinin kişiliği su olmalıydı...

Sevgilin varken biri hayatına gidiyorsa ona da boyle diklenip sert olmalıydı ki o kişiye umut vermemeliydin...birini uzağa yollayıp biriyle çıkma planları yapmak yerine

Pişman olan insanin vicdani ve düşüncesi olur ne yapması yada yapmaması gerektiğini bilir adımını ona gore atar.

Yanlış bir şey yapmaz yani

Senin hem aldatman var hem de yalanın

Ha bide dürüst olan kişi neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilir ve böyle bir konu sorun bile olamaz

Back
X