- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
arama kaydında engelli olarak görüyorsunonun seni aradığını nasıl anladın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arama kaydında engelli olarak görüyorsunonun seni aradığını nasıl anladın
genelde yorum yaparken eski konuları okuruz araştırma gereğinden değil.orjinalin 23 çakman mı 19?sen neden beni araştırma gereği duydun orjinalim 23
orda dur bakalım sen cidden haddini aşıyorsun bi de işi hakarete götürüyorsun.. kib tatlııımmmm....sana kendimi ispatlamak gibi bir düşüncem olmadı olamazda başka konularla ilgileniniz lütfen bayan ruh hastası
Kendi biliyor mu ki ne dediğini biz anlayalim :))))herkesin neyini kim neden yanlış anlayacakmış.. yemin ederim devrelerim yandı konunu takip ederken..
sus kız yeterince bölünmüş zatençoklu kişilik bölünmesi![]()
kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
size ne oluyor yoksa sizin mesleğinizde avukatlıkmı ? kişi kendisi cevap veriyor zatenorda dur bakalım sen cidden haddini aşıyorsun bi de işi hakarete götürüyorsun.. kib tatlııımmmm....![]()
ahhhh canım kıyamam ne kadar mühim bir kişilik ki tanınmamaya çalışıyor demek ki, ben de kızın üstüne gidiyorum tühh bana...Kendi biliyor mu ki ne dediğini biz anlayalim :))))
Herkesi herkez diye yazmasinin nedeni yanlis anlasilmakmis. 1 yilda zirve yaptigi kariyerini böyle oyunlarla gizliyormus:)
Facebook'ta sizi kim aratmış göremezsiniz ki,karşı tarafın facebook adresinden görülür sadece.Onuda görmek için karşı tarafın facebook adresini ve şifresini bilmeniz gerek.kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
Nedir bu irrelevant gösterme çabaları?konumuzla ne alaka
kişi kendisi cevap veremediği için cevap yazmadım sana, hakaret hoşuma gitmiyor tepkimi koyuyorum var mı itirazınsize ne oluyor yoksa sizin mesleğinizde avukatlıkmı ? kişi kendisi cevap veriyor zaten
nasıl yani????arama kaydında engelli olarak görüyorsun
Çakma 27 değil miydi? Kafam karıştıgenelde yorum yaparken eski konuları okuruz araştırma gereğinden değil.orjinalin 23 çakman mı 19?
ki şahıs 19 yaşında .yok pardon orjinali 23 yaşındaymış çakması sanırım 19Bu kadar konuşma içerisinde tek takıldığım nokta; Asliye Hukuk Hakimesi kimmiş benim de kariyerim var, 18 yaşında üni 22de finish, 23te kariyer..