• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu aldatmaya girer mi?

berna56

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
107
1
46
29
Merhaba. Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Önceki sevgilimden ayrılalı 2.5 sene falan oluyor ve ben önceden ayrıldığım sevgililerimle arkadaş kalabiliyorum genelde. Her neyse şuan bir sevgilim var ve çok seviyorum ciddi düşünüyoruz. Bir gün eski sevgilimle konuşurken konu saçma sapan konulara gitti cinselliğe girdi yani. Şimdi bu dediğim belki saçma gelecek ama o kadar rahatım ki bişey hissetmediğim için normal konuştuk yani. İşte yapalım mı dedim ben şakasına o da olur falan dedi işte neyse böyle biraz konuştuk. Ben sanki ciddiye almış gibi hissettim ve dedim sen ciddi olduğumu düşünmüyosun dimi ben sevgilimi seviyorum olursa bitek onla olur falan dedim. İşte biliyorum saçmalama onu ne kadar çok sevdiğini sen de ben de biliyoruz dedi eğer gerçekten olsa aldatma olurdu falan dedi. Sevgilime aldattım falan anladı beni. Ama şeytan çok çeliyor aklımı. İşte acaba konuşurken masturbasyon yaptım mı? Acaba gerçekten istedim mi? Ama arkadaşlarım hem gerçekten istediysen bile konuşmayı durdurdun yani aldatma yok diyor hem de eğer gerçekten istesen hatırlarsın şeytan vesvese veriyor diyor. Çok kötü hissediyorum sizce napmalıyım Yorumlarınız nedir?

Evet girer,eski sevgiliyle konu neden ve nasıl gelir onu da anlamadım yapalım mı ne yaa, sevgilin eski sevgilisiyle böyle konuşsa senin için aldatma sayılmaz heralde
Eğer sonunda beni ciddiye almadın dimi ben sevgilimi seviyorum ve onunla olur anca dese benim gibi o an biter aldatma olarak algılamam yani.

Eğer sonunda beni ciddiye almadın dimi ben sevgilimi seviyorum ve onunla olur anca dese benim gibi o an biter aldatma olarak algılamam yani.

Sonunda ciddi değilim diyip her muhabbeti yapabilir yani, o zaman için rahat olsun sevgiline anlat böyle bir muhabbet geçti ne diyosun diye, acaba o ne diyecek

Bu arada ben yapılan normal mi demiyorum sadece aldatmaya girer mi? Sevgilim beni anladı ama ben kendimi ikna etmeye çalışıyorum.

Aldatmaya girmez tabi ki. Sevgilin de eski sevgilisiyle konussun hatta topluca konusun daha geyik olur konuşmanın içeriği. İlişkiye bak gözlerim doldu.
Çok pişman olduğumu belirttim zaten. Bişey hissetmediğim için rahatça konuştum eğer hissediyor olsam konuşamazdım. çok seviyorum

Sevgilin seni anlamış, sen aldatma olmayacağını düşünüyorsun eee daha ne olsun. Canın hangisini isterse onunla konuşursun hatta konferans yapın, geniş geniş konuşursunuz
Pişman olduğumu belirttim dediğim gibi bişey hissetmediğim için rahatça konuştum ama sonradan pişman oldum

Back
X