• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu aldatmaya girer mi?

Sevgilin affettiyse niye kendini ikna ediyon cicim ya gayet geniş bir ilişkiniz var her şeyi kaldirir dert etme. İlerde aldatsanda bişey olmaz yani.

Şakasına yapalım mı dedin? Yani sex yapalm mı, yanlış anlamadm değilmi. .
Aldatma sadece reelde olmuyor düşünce bile yetiyor kusura bakma midem bulandı kullandgn i kelimeden.

Yaptığım hatanın farkındayım ve farkına vardığımda zaten sevgilimi seviyorum diyip bitirdim ama. Ben hata değil demiyorum ama gerçekten bişey hissetmediğim için konuştum. Ona sorduğumda tabiki şaka olduğunu biliyorum senin onu ne kadar çok sevdiğini biliyorum dedi. Hani arkadaş muhabbeti. Bu muhabbeti edecek kadar rahat olmak büyük hata biliyorum ama aldatmadığımı düşünüyorum.
Ne arkadaşı be ya.kim hangi arkadaşıyla seninle yapmam onunla yapıcam gibi bir muhabbete giriyor.

Ben normal arkadaşima bile yapalim mi diyemem aklimdan geçmez. Hatta düşündümde ben normal bi erkek arkadaşimla neden cinsellik konuşayim ki. Bir de eski sevgili ve bunu normal karşilayan yeni sevgili.
Gerçekse sevilmiyor kiskanilmiyor ve büyük ihtimal aldatiliyorsun.

Eski sevgilinizle cinsellik konusmanız
Ona yapalım mı? Demeniz..
Kızlığınızı yada kadınlığızı bukadar basite indirgemeyin.
Daha fazla devam edemiciim:)

Sevgili berna56 kızım,
Öncelikle bu konuyu buraya açtığın içtiğin teşekkür eder ve yorumuma geçerim.
Eski sevgiliyle arkadaş kalmak iyi hoş medeni cesaret sonuçta lakin konuşmanın içeriği ahlak kültürümüze aykırı olduğu gerekçesiyle aldatmaya girer.
Senin ahlak kültürün aldatmadım diyorsa da aldatmış sayılmazsın.
Ciddi düşündüğün sevgilin bu duruma ciddiyetsiz bakıyorsa ikinizde birbirinizi aldatmış sayılırsınız.
İyi akşamlar.

Back
X