• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu aldatmaya girer mi?

- yapak mi?
- :57:
-yaa ciddiye alma sapsaall sevgilimle yaparim ancaa.. Cunku annem goster ama elletme dedi hihihi :o

sen eski sevgilinle bu kadar ileri gidip bunları konusuyosn snra da aldatma sayılır mı diyosun yok canım ne aldatması sonucta yapmamıssınız ne alaka

Sen arkadaşına seni seviyorum dediğinde gerçekten aşk manasında mı oluyor. Ben yapalım mı dedim ciddi misin dedi hayır şaka tabiki dedim. Ve en sonunda olursa sadece sevgilimle olur dedim.

yalnız ben arkadaşlarıma yapalım mı demiyorum...
şeytan beni pek dürtmüyor sanırım...

Bence şaka yapmışsınız hiçbir şey hissetmediginiz, arkadaş olduğunuz biriyse tamam ve sonra şaka demissiniz tamam hoş bir şaka değil ama aldatma bu değil bence flört niyetiniz yoksa yoktur sizinki sadece bosbogazlik olmus ama bir daha dilkat edin derim .
Bir daha asla olmaz zaten. Bu arada bu gerçek düşünceniz değil mi dalga geçmediniz

Bir daha asla olmaz zaten. Bu arada bu gerçek düşünceniz değil mi dalga geçmediniz

Hayır dalga gecmedim ben burdaki yorumlara katılmadım pek, bence bu aldatmak değil. Sevgilim böyle konuşsa ben de kızarım ama son tahlilde pek irdelemem, güvenirim samimiyetine.

Bence açıkçası bişey hissettim mi hissetmedim mi aldattim mı vb konuları- takıntıları kafadan uzaklaştırıp mutlu olmaya ve şu anki ilişkiye odaklanmali... ne kadar doğru bilmem ama benim görüşüm bu... :)

Hayır dalga gecmedim ben burdaki yorumlara katılmadım pek, bence bu aldatmak değil. Sevgilim böyle konuşsa ben de kızarım ama son tahlilde pek irdelemem, güvenirim samimiyetine.

Bence açıkçası bişey hissettim mi hissetmedim mi aldattim mı vb konuları- takıntıları kafadan uzaklaştırıp mutlu olmaya ve şu anki ilişkiye odaklanmali... ne kadar doğru bilmem ama benim görüşüm bu... :)
Çok seviyorum ve o affetti ama ben böyle bi hata yaptığım için ayrılmayı düşünüyorum

Valla ben böyle bişeyin şakasını bile yapamam eşine, zaten cümlemi bitiremeden bana saydırmaya başlamış, yüzüme tükürmüş ve kapının önüne çoktan koymuş olur. Bir daha da ölsem yüzüme bakmaz...sevgilin ve sen çok modern ilişki yaşıyormuşsunuz, allah mesut etsin iki tarafta kabullendikten sonra bize laf etmek düşmez...!

Ben her şeyi geçtim de şuraya takıldım. Şakasına yapalım mı dedin:rolleyes::KK70::KK70: neler var yaa kadınlardan korkulurr!:KK66:

Sevgilin seni anlamış, sonuçta eski sevgililerle cinsellik çok rahat konuşulur yani sevgilin de gider eski sevgilisiyle cinsellik hakkında konuşur "hadi yapalım mı, bak ben seni şimdi şöyle düşünüyorum, hadi şu fantaziyi düşünelim" gibi ama sana dese tabi ki de normal karşılarsın hatta herkes her önüne gelenle konuşabilir yani aldatma değildir. Hey yarabbim.:KK53:

Merhaba. Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Önceki sevgilimden ayrılalı 2.5 sene falan oluyor ve ben önceden ayrıldığım sevgililerimle arkadaş kalabiliyorum genelde. Her neyse şuan bir sevgilim var ve çok seviyorum ciddi düşünüyoruz. Bir gün eski sevgilimle konuşurken konu saçma sapan konulara gitti cinselliğe girdi yani. Şimdi bu dediğim belki saçma gelecek ama o kadar rahatım ki bişey hissetmediğim için normal konuştuk yani. İşte yapalım mı dedim ben şakasına o da olur falan dedi işte neyse böyle biraz konuştuk. Ben sanki ciddiye almış gibi hissettim ve dedim sen ciddi olduğumu düşünmüyosun dimi ben sevgilimi seviyorum olursa bitek onla olur falan dedim. İşte biliyorum saçmalama onu ne kadar çok sevdiğini sen de ben de biliyoruz dedi eğer gerçekten olsa aldatma olurdu falan dedi. Sevgilime aldattım falan anladı beni. Ama şeytan çok çeliyor aklımı. İşte acaba konuşurken masturbasyon yaptım mı? Acaba gerçekten istedim mi? Ama arkadaşlarım hem gerçekten istediysen bile konuşmayı durdurdun yani aldatma yok diyor hem de eğer gerçekten istesen hatırlarsın şeytan vesvese veriyor diyor. Çok kötü hissediyorum sizce napmalıyım Yorumlarınız nedir?

Yaptım mı istedim mi ne demek yahu cok içkiliydim hatırlamıyorum gibi:KK70: Bence sen bi süre ilişki düşünme yaptıkların hiç olgunca değil cünkü.

Sizinki çölde deve s..kn bedeviye ben demiş yap yap aman şeytan ay vesvese ... ne geniş kişilikler var şeytana ne hacet
Evet aldatmadir bu berna hanim konu 2.5 yil sonra sevismenize geliyorsa siz bence kendinizi aldatmayin..

Sizinki çölde deve s..kn bedeviye dönmüş yap yap aman şeytan ay vesvese ... ne geniş kişilikler var şeytana ne hacet
Evet aldatmadir bu berna hanim konu 2.5 yil sonra sevismenize geliyorsa siz bence kendinizi aldatmayin..

Back
X