Sizce bu bana bir mesaj mı?

inci61inci

Azra'm tatlı kızım geliyo
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.822
23
118
35
Antalya
Kızlar dün gece rüyamda yastıgımın içinde muska buluyorum.Eski yamalardan yapılmış avucumun yarısı kadar bir muska.Avucuma alıyorum.gülüyorum sonra onu atmak istiyorum atıyormuyum su gibi biyere deniz mi anlayamadım.Ve şimdi geldi aklıma rüyam.Yeni hatırladım.

Not olarak düşmek istiyorum.
Yaklaşık 10 gün önce eşimin teyzesi, kızı, kızının çocugu, oğlu, gelini, oğlunun bebeği ile bize geldiler.İlk defa evi görmek için.Oturduk yemek yedik.Sonra öğle namazını kılmak istediler.Teyzesi banyo da değilde wc nin lavabosunda abdest almış.Bende görünce banyoda alsaydın teyze dedim orda al dedim.Tekrar orda abdest almaya gitti.Fakat ben o tarafa geçiyordum ki yatak odamın kapısını kapattı.Kolunu gördüm.O an için içeri girip bakmak gelmedi içimden.Ne bileyim bir bağlantı olabilir mi ? Kafam karıştı ve şuan korktum ürperdim.Eşimde işte çalışıyor.Bana yakın belki korkudan onun yanına giderim.
Ne bileyim fikirlerinize ihtiyacım var.Bir rüya içinde kimsenin günahınıda almak istemem elbette.Fakat teyzesi ben mutfaktayken kardeşime falan demiş ki oğlumuz evlenirke çok ağladık annesiyle ( kaynanamla) Sanırım teyzesi benden pek haz etmedi.Ayyy bilmiyorum yaaa:50::50:

bütün tesadüfler bir araya toplanmış. tabiki böyle düşünmüş olmanız, içinize kurt düşmüş olması gayet normal ama bence de kimsenin günahını almayın. evin her yerini mümkün olduğunca kontrol et. bulamasanda birşey huzursuzluğunu ve korkunu gidermen için bol bol felak nas ayetel kürsü oku.. sirkeli suyla da evinin her yerini sil.

(Evin içerisini ayda bir sirkeli su ile silmek evde olan nazarı,büyüyü ve cin musallatını ortadan kaldırır. Ayda 1 kez sirkeli su ile yıkanmak kişinin üzerindeki manevi hastalıkları kaldırır.)

bu arada Allah'tan korkan kişi böyle birşeye kalkışmaz. namazında niyazında olan biriymiş. onun için sıkma güzel canını

Son düzenleme:
bütün tesadüfler bir araya toplanmış. tabiki böyle düşünmüş olmanız, içinize kurt düşmüş olması gayet normal ama bence de kimsenin günahını almayın. evin her yerini mümkün olduğunca kontrol et. bulamasanda birşey huzursuzluğunu ve korkunu gidermen için bol bol felak nas ayetel kürsü oku.. sirkeli suyla da evinin her yerini sil.

(Evin içerisini ayda bir sirkeli su ile silmek evde olan nazarı,büyüyü ve cin musallatını ortadan kaldırır. Ayda 1 kez sirkeli su ile yıkanmak kişinin üzerindeki manevi hastalıkları kaldırır.)

evet tesadüfler halkası. Dediklerini uygulayacağım.:31:

ÖNCELİKLE Günahını alma. hiç sevme hocalara giden insanı. o kadar derdim var düşün gene de başvurmadım. hatta bazen acaba hata mı ediyorum diyorum kendime, bişey varsa da ondansa bu terslikler...İŞTEEE şeytan vesvesesini bir anda salar insana. :66: bu iş böyledir... tıpkı senin onu görmen gibi. gerçi sen kolunu gördüm demişsin o kısmını anlayamadım cnm. namaz kıldığı yerin dışında bir yerde mi gördün kadını ? ağladık derken belki duygulanıp ağladık demek istemiş de olabilir. mikser gibi ortalık karıştıran, bişey oldu mu hocalara koşan tiplerse eğer onu bilemem. böyle olmalarını düşündüren tek şey rüyansa eğer vesvese yapma. şeytani rüyadır büyük ihtimalle. ALLAH izin vermeden yaprak bile kımıldamaz

benim eski işyerimdeki bayan arkadasımın kayınvalideside namazını orucunu tutan birisymiş fakat arkadasımı istemiyorlar . kayınvalidesinin kız kardeşi büyücüde kolyenin icine büyüleri sıkıştırmış sıkıştırmış arkadasıma hediye etmiş . kolyenin nasıl farkına vardı anlatmıştı ama hatırlamıyorum. her insandan beklenir kimseye güven olmaz . namaz oruc göstermelikte olabilir tabi bilemem ama benim düsüncem böyle ... Allah seni korusun

ben olayı tam anlamadım..sen onu yatak odanızdan çıkarken mi gördün??eğer öyleyse evini özellikle yatak odanı dip bucak ara,için rahat eder...sirkeli suyla sil demiş bazı arkadaşlar..onuda yapabilirsin..kaybedeceğin bişeyy yok sonucçta için rahat eder

bence günahını almayın inançlıysanız
ben hayırlara gitsin inşallah rüyamda kızkardeşim kürekle üzerime torak attığını gördüm..ben halsizmişim..
bunu kötüyemi yormam gerek:6:

haberci rüya olabilir ben inanırım. evin her bir tarafını iyice arayın. namazda niyazda olması böyle birşeyi asla yapmayacağı anlamına gelmez ne yazık ki. şimdiden o yapmıştır diye günahını almayın tabi ama eğer birşey bulursanız o kişinin yaptığından şüphelenmekte haklı olursunuz ...

kızlar bzim yatak odasına daldı çıktı.Sonra yemek odasında namaz kıldı.Yarın evi sirkeli suyla silecem.Yatak odamıda arayıp tarayacağım.Ne olur ne olmaz.Dost var düşman var.

Evet rüyanız güzel bir işaret inşaallah..
Öncelikle muska görmek; sevinçli bir haber alacağınıza, onu su olan bir yere attığınızı görmek; evde olan sıkıntılı bir durumun hızla iğleşmesine, muskayı görüp gülümsemeniz ise alacağınız bir bebek haberine delalettir..(Siz ya da haberini aldığınız zaman çok sevineceğiniz biri)

...

Yani düşündüğünüz duruma işaret değil rüyanız..Rahat olsun gönlünüz inşaallah..
..

Bu arada böyle durumlarda korkanızı gerektirecek hiçbirşey yok ki. Allah koruyucudur.O dilemedikçe hiçbir zarar verilemez.

Böyle durumlarda Efendimizin tavsiyesi;

Abdest alınır, namaz kılınır (özellikle sabah namazı) ; 1 fatiha,üç ihlas, 3 nas, 3 felak, 7 ayetel kürsi okunur avuç içine üflenir ve avuç içi başımızdan ayak ucumuza kadar vurulur..Bu hem nazardan hem sıkıntılardan hemde söz ettiğiniz o kötü durumlardan korur-kurtarır.

Evet rüyanız güzel bir işaret inşaallah..
Öncelikle muska görmek; sevinçli bir haber alacağınıza, onu su olan bir yere attığınızı görmek; evde olan sıkıntılı bir durumun hızla iğleşmesine, muskayı görüp gülümsemeniz ise alacağınız bir bebek haberine delalettir..(Siz ya da haberini aldığınız zaman çok sevineceğiniz biri)

...

Yani düşündüğünüz duruma işaret değil rüyanız..Rahat olsun gönlünüz inşaallah..
..

Bu arada böyle durumlarda korkanızı gerektirecek hiçbirşey yok ki. Allah koruyucudur.O dilemedikçe hiçbir zarar verilemez.

Böyle durumlarda Efendimizin tavsiyesi;

Abdest alınır, namaz kılınır (özellikle sabah namazı) ; 1 fatiha,üç ihlas, 3 nas, 3 felak, 7 ayetel kürsi okunur avuç içine üflenir ve avuç içi başımızdan ayak ucumuza kadar vurulur..Bu hem nazardan hem sıkıntılardan hemde söz ettiğiniz o kötü durumlardan korur-kurtarır.

sağol canım yorumun için. duaları okuyorum.Ben karanlıktan bile korkarım gece lambası illa yanar.Öyle bir fobim var.Umarım güzel şeylere işarettir.Allah bizi tüm kötülüklerden korusun.amin.

Şüphesiz en doğrusunu Allah bilir.Amin..

Dualarınızı-ayetlerinizi okuyorsanız,( mesela) bir yemeğe konulduğunu gözünüzle görseniz BİLE ve onu yeseniz size ASLA zarar vermez.Bu böyledir,açık ve nettir.

Dini içeikli konula tatışmaya neden olduğu için yasak.
Bu nedenle konu yorumlara kapatıldı.

Son düzenleme:
Back
X