sizce bu bir aldatilma hikayesi midir?

Sizde kendinize erkek arkadasi bulun. Normal dertlese bileceginiz konusa bileceginiz arkadas. Bak o normal arkadasiz diyen kocanin nasil namus damari kabaricak! Zaten bu yanlis olmasa o kadin esine ikimizde evliyiz yaptigimizin yanlis oldugunu biliyorum ama kendime engel olamiyorum demez. Bu normal diyenlerede sasiyorum. Evet normal olan is arkadasi, okul arkadasi ama chatten tanistigin bir insanla arkadaslik olunmaz normal olamaz bu!!

Merhaba..bence tam aldatma sayılmasa bile doğru olmayan bir durum var.dediğiniz oyunu çok uzun zamandır oynuyorum.bir sürü arkadaşım var.1 senedir oyun oynadığımız bir bayan var mesela.bazen oyun oynadığınız kişiyle yazışırsınız oyun sırasında.ama brn sadece oyunla ilgili konuşurum.başka tür sohbetten hoşlanmıyorum.ama eğer iradesizseniz azıcık eğiliminiz varsa yoldan çıkmak çok kolay.çünkü karşıdansürekli bir tanışabilme çabası oluyor.banadahep yazarlar adın ne,yaş kaç falan..ama ben kibarca durduruyorum.eminimli bir sürüinsan bu şekilde tanışıp görüşmüştür.eşiniz bir anlıkboşlukta yanılmış olabilir.devamını getirmediği için ve bunu reele dökmediği için ve gerçekten pişman olduğu için konuyu çok uzatmadan bu durumdan hoşlanmadığınızı tekrarlamamasını istediğinizi belirtin.tekrar tekrar konuyu açıp olayı taze tutmayın derim..sevgiler...
Turnuvada esime asilan,laubali konusan bir suru kadin olmusmus, bana hic bahsetmemisti ki zaten hoslanmiyordum o oyunla zaman oldurmesinden hepten kizarim diye sakladi anladigim kadariyla,ama bu kadin onlar gibi degilmismis sessiz ice kapanikmis da arkadaslik etmek hoslarina gitmis de bir suru mis mis, resmen yuva yikici bir oyun sikayet edilebilecek yer olsa da sikayet etsek,uzun zamandir oynuyorsaniz kadinin nick name i "guzzz" idi belki denk gelmissinizdir,simdi oynuyor mu bilmiyorum.

muhafazarlik ne demektir ki
hepte bu tip seyleri muhafazakar insanlar yasiyor ve burada paylasiyor
ve mutlaka araya muhafazakar lafini ilistiriyor
bende bunu anlamiyorum

konu sahibi bu aldatma degil bir kadin bir erkek arkadas olurlar
sanalda da reelde de
ama zihniyet önemlidir
muhafazakar bir zihniyete benzemiyor esinizin yaptiklari

muhafazarlik ne demektir ki
hepte bu tip seyleri muhafazakar insanlar yasiyor ve burada paylasiyor
ve mutlaka araya muhafazakar lafini ilistiriyor
bende bunu anlamiyorum

konu sahibi bu aldatma degil bir kadin bir erkek arkadas olurlar
sanalda da reelde de
ama zihniyet önemlidir
muhafazakar bir zihniyete benzemiyor esinizin yaptiklari
Conservative demektir muhafazakar,bazi degerleri fazla onemseyen yani,biz de islam dini degerleri uzere yasamaya calisan bir cifttik ama bu oyunu oynarken isi gucu olmayan kadinlarla konusa konusa mezhebi genisletmis arkadas,kadina karsi kesinlikle aldatma, hoslanma en ufak bir begenisi olmadigini ama rahat davranarak hata ettigini ona yakismadigini soyluyor,kadin belki ilgi duymus olabilir ama ben gercekten farketmedim diyor,kah inanmak istiyorum kah cildiracak gibi oluyorum bir cikar yol gosterse biri :(

Bir seyin sorun olup olmadigini nasil anlarsiniz? Ayni seyi esinize yapsaniz tepkisinin ne olacagindan...

Bir seyin sorun olup olmadigini nasil anlarsiniz? Ayni seyi esinize yapsaniz tepkisinin ne olacagindan...
Zaten hata ettigini kabul ediyor ama aldatmadim ondan hoslanmadim,son bir sans ver bana diyor,ben yapsam elbet hos karsilamaz cunku yaptigi cok buyuk bir hata,basireti mi baglandi bir yerde hata ettik onun vebalini mi oduyoruz bilemiyorum,Allah sonumuzu hayir etsin.

ayrica en büyük hatayi direkt yuzune carpmakla yapmissiniz. uzgunum ama bana gore siz baya baya aldatilmissiniz ve bu sadece yakaladiginiz kismi.

Aldatilmadan baska birsey degil....
Evli bir erkegin baska kadina canim demesi pek normal gelmedi bana...

Dürüst degillerki! Konusahibi yakaladiktan sonra itiraf etmisler, bu bana göre dürüstlük degil! Belki ara verip dayanamayip sonra yine iltibata gecicektiler eger yakalanmasaydar... Insallah unutabilir konusahibi hamilemiste zaten, ben unutamazdim vallah....:KK14:
Birbirlerine dürüstler yani onu diyorum, evli olduklarını vs biliyorlar.

canim senin olayin bana cok tanidik geldi.
ve ne yazik ki benim gibi hata yapmissin.
sinirine kendine yenik dusup esinle ve kadinla tartismissin
en dogrusu gizlice ne kadar ileri gidebilecegini- alcalabilecegini gordukten sonra karar vermekti sanirim.
cunku sonucta bir yuva kolay kurulmuyor.
ustelik sizin cocuklariniz da var..

neyse benim versionum olan hikayede. esim kadina ilgi duydugunu kuvvetle reddetli
seni seviyorumlar yeminler allah belami versinler
kadin la ilk asamada tartismis olsam da sonradan, nedense " esiniz sizi seviyor, iliskiniz kurtulur. yanlis yorumlamayin" minvalinde mesajlar att bana
tabii ben inanmak istedim ama inanamadim. cunku gordugum mesajlarin icerigi seninkilerden daha agirdi.
neyse ben 1-2 gun unutmus gibi yaptim. hersey normalmis gibi
sonra bi baktim.
takip etmek cok zor. bi kere saniyesinde mesajlar siliniyor.
gorebildigim kadariyla 'kuzzuumm, caniim.. karin seni neden birakmiyor ben olsam birakmistim.. ne bicim kadin.' gibi seyler yazilmis..

...

gibi seyler. yani kadin seni seviyor iste aldatilmadin tarzinda bisey solemesine ragmen mesajlar bole.

hicbisey olmamis gibi davranmaya calis. hamile oldugun icin duygusal olabilirsin ama dene lutfen. sakin gergin oldugunu ona hissettirme. sinsi snsi takip et. bence aldatmanin bir turu bu.
esin gercekten pismansa eline surmez telefonunu.
ama gizli gizli anlasip tekrar konusabilirler.

allah sabir versin.

Erkekle kadin dost olabilir diyenler neyun kafası bu ya??kadin kocana özledim diyor??o da bende canım diyor?bildigin flört etmisler?esin snden saklamis kadinda kocasından?illa yatakta mi basacaksiniz onu mu bekliyosunuz anlamiyorum ki

Back
X