SİZCE BU BIR SEBEP MI?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
1 aylık bir iliskim vardı. Güzel ve dürüst giden. Her gittiğim yerden haberi olur her yaptığımı bilirdi. Ta ki düne kadar dün akşam nişana gittim haberi var sonra kuzenlerimle canlı müziğe gittim haberi var. Eve geldim haberi var hepsini dedim. Neyse bir yağmur bastırdı etraf sel içinde video attim bizim evden neyse sonra bana nerdesin yazmış bende arabayı su basacakti çektim eve gidemiyorum dedim. Bana dedi ki sen yalancısın ilk video yu nerden attın şimdi nerdesin ben seni bıraktığım evi mi bilmicem dedi yeminler ettim hayır yalancisin hadi nesene bak beni sakın aRama dedi ve ayrıldı. Sizce bunda benim sucum ne ?

Kız eloş bir de senin bir sürü üyeliğin mi vardı yanlış hatırlıyorsam düzeltin
Kız evli sevgilin vardı ya ahhaha 2 konu açtın falan

aaa adam bunları duymuştur
Kız şaşırmayın annem böyle ayrılması bir lütuf gibi konu açmıştı
İlk konusunda ayrılmaya niyeti yoktu da bizimkiler linç etmişti

sonra da bir çok üyeliği olduğu ortaya çıkmıştı bir konuda da sanırım

Suçunuz en baştan beri adım adım her hareketinizi rapor etmeniz.

1 aylık ilişkide her adımınızı haber verecek kadar saygı duymuyor musunuz kendinize?
Üstelik ergen de degilsiniz. 27 yaşındasınız.
Ders olsun, bir daha size, hayatınıza, kişisel alanlarınıza boyle saldırıda bulunacak insanlardan uzak durun.

Suçun şu; 12 yaşında çocuğun anasına babasına rapor vermesi gibi sevgilim dediğin insana rapor vermen. Gerçi seni biliyorsa adam raporu özellikle istemiş olabilir

Benim kocam bile bu kadar rapor istemiyor, kaldı ki görebileceğiniz en kıskanç adamdır. Nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz abi? Ya da sevgiliniz mi emin değil sizden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…