- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
ama görünürde bozukluk yokMaslesef tatlım, tekrar kaynatıp kavanozlaman gerekiyordu. Çöp olmuş onlar
dolapta muhafaza ediyorum kapaklarını sımsıkı kapattımBozulmamıştır da dayanıklılık süresi azalmıştır. 1 2 aya bozulurlar.
Tadında da bir bozukluk yoksa tekrar kaynat yeni kapaklarla birkte tekrar kavanozla inşallah kurtarabilirsin o zamanama görünürde bozukluk yok
tadında bozukluk yok gerek var mı tekrar kaynatmaya? bozulur mu öyle kalsa?Tadında da bir bozukluk yoksa tekrar kaynat yeni kapaklarla birkte tekrar kavanozla inşallah kurtarabilirsin o zaman
tadında bozukluk yok gerek var mı tekrar kaynatmaya? bozulur mu öyle kalsa?
Canım tabi Bozulur, açmışsın kapaklarını konserve özelliğini kaybetmişler artık. Dolapta dursa bile bozulur bir iki haftaya küflenmeye başlar üstten üsttentadında bozukluk yok gerek var mı tekrar kaynatmaya? bozulur mu öyle kalsa?
ne yapmak lazım pekibozulur yakın zamanda
geçen sene ben açıp bi kaşık aldım üstünden kapattım hemen dolaba koydum 2 -3 haftaya gidici onlar
beyazladı
attım tabi
peki onları çıkarıp tek tek buzdolabı poşetlerine koysam olur mu?Kaynatmadan mı koydunuz kavanozlara. Bozulma ihtimali yüksek. Ben kaynatarak koymuştum bitanesi hava almıştı bikaç gün sonra farkettim. Hemen buzdolabı poşetine koyup buzluğa attım. Emeğiniz boşa gitmesin garanti olsun. Açın bakın tek tek buzdolabı poşetine koyup buzluğa atın. Onların süresi kısaldı şimdi bozulma ihtimalleri daha yüksek.
Ben bikaç kavanoz yaptım. Birtanesi hava almıştı. Hemen koydum poşete buzluğa attım. Eğer çok değilse sizinkide böyle yapın. Ben biraz buzluğa birazda konserve olarak sakladım domatesleri. Konservenin garantisi yok ama diğeri garanti benim içinpeki onları çıkarıp tek tek buzdolabı poşetlerine koysam olur mu?
Yok canım olur öyle yap mademkızlar tek tek buzdolabı poşetlerine koysam nasıl olur? buzluğa atsam sonra da? o zaman da bozulma olur mu? buzlanır mı?
Tadını kontrol edin, bozuk degilse kaytanın, sıcakken kavanozlara doldurun, mutlaka yeni kapak alın sıkıca kapatın.Tadı güzelse sorun olmaz.ya arkadaşlar tüm kavanozları boşaltıp yeniden kaynatıp kavanozlasam nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?