Sizce Bu Burun Nasil?

2bvx0.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar,bencede yüzün tamamını görerek yorum yapmak en güzeli,yoksa yanılgıya düşülebilir diye düşünüyorum.Bu arada bende Barış beye ameliyat olmak istiyorum ama Türkiye ye ne zaman gelebileceğim bilmiyorum..Umarım iyidir

bence ilki çok hoş ikinci tasarımda burun sırtı oyuk duruyo bence vede ole durumlarda çokme olasılıgı olabilir cnm bu arada ilkini hangi dr tasarladı solersen çok sevinicem

Gmz :];2437329 .!.:
estetik yaptırmışken de ilk tasarımdaki gibi uzun bi burun istemem,o kadar narkoz alıp ameliyata girip ilk halinden pek bi farkı olmayan bi burunla çıkmak istemem beniimde burnumda kemer var sadece kemeri alıp bıraksa burnum yine büyük gözükür biraz o kavisi vermeli doktor uygun şekilde,ayrıca doğal duruyo zaten 2. side..:1closedeyes:

Canım sen hiç tasarım yaptırdın mı peki? Ben de kavisli olunca daha güzel buluyorum.Bence de çok doğal olması gerekmiyor.Güzel olsun da estetikli olduğu belli olsun ne olacak ki?

Oldum canım ama ne işlevsel ne de estetik açıdan istediğim gibi olmadı.O yüzden revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum.Doktorun yaptığı tasarımı gönderir misin peki?

bence bu işlerde iyi barış çakır adam basarılı naparsınız bende bidahakı kış olcam bu sene olmucak insaalh güzel olur barıs cakır gönlumdeki tek isim emre ilhanda aradı beni ama bilmyrm ikisinden elıcem artık darısı bizim basımıza fiyatlarda 2.5 dan baslıyo emre ilhan 3000istiyoo barıs beyde 4000 yapıoo artık karar sizin bende olunca sizlerle paylasıcam hiç korkmaya da gerek yok bence

teşekkürler tokatlı60.....fiyatlarda bayağıı yüksekmiş, siz fiyat bilgisini muane olduğunuzdamı öğrendiz. yani acaba burun operasyonuna göre de değişir mi, genelde maille yada telefonda fiyat vermek istemiyolr

teşekkürler tokatlı60.....fiyatlarda bayağıı yüksekmiş, siz fiyat bilgisini muane olduğunuzdamı öğrendiz. yani acaba burun operasyonuna göre de değişir mi, genelde maille yada telefonda fiyat vermek istemiyolr

yok canm muayene olmadım biliyorum çok arastırma yapıyorum allahın izniyle sorunsuz bi amelyat olsam valla sadaka vercem:))eet fiyatlarda uçmuş ama değer biraz birikimle hallederiz sen kımse düşünüyosun canım:uhm:

bence de 2.burun tasarımı daha güzel birinci burun çok sivri ve arkadaşın dediği gibi içi görünüyo sivri brunlar yüze sert bi ifade veriyo diğeri daha yumuşak ama yinde sen bilirsin

cnm benim görüştüğüm bir doktor olması gereken ölçülere göre tasarımı açıklamıştı. yani ucunun öyle olmasının bir sebebi de olabilir. doktora bu fotoyla bir kez daha danışsan iyi olur bence:44:

bence ikinvci burun aman ha denecek tipte bir burun,gerçekten en sevmediğim burun şeklidir,oyuk olacaksa burun kalın veya geniş olmalıdır ki yapay durmasın ki zaten doğuştan oyuk burunluların burunları genellikle yayvandır ve ucu geniştir.oyüzden birinci daha hoş.ama birincide şöyle bir düzeltme yapılmalı bence; burun içi yandan çok görünüyor,o kısım daha kapalı olmalı

ya saol ya benim gözüme daha hoş göründü bu tasarım...kesinlikle dikkate alıcam...
nasıl yaptın çok merak ettim....
çok güzel bu nasıl yaptın canım yaaaaaaaaaa nolur banada söyle bende yapmak istiyorum çünkü bende ameliyat olmayı düşünüyorum kesinn cevp bekliyorumm lütfen

bence de aslında yorum yapabilmek için , butun yüz hatlarını görmek lazım ama bu 2.fotograf arasından , 1.burnu daha çok beğendim açıkçası..daha karakteristik duruyor..

evet ilk resimdeki burun daha karakteristik duruyor ancak kavisli burunda çok güzel..bilemedim doğalmı...güzel olanmı..artık önden görünüme göre karar verilmeli bence ikiside güzel

bence de fotograf sadece yandan oldugu icin yorum yapmak cok saglikli olmaz, sonucta yuz tipine daha cok giden belki de ilk fotograftakidir. uzman birine sormak lazim derim.:61:

Back
X