Sizce bu çocuk ne hissediyordur ve yapacağım şey doğru mu?

Bir kere açılmışsın. Eğer sonradan sana karşı hisleri değişseydi çekinmez söylerdi. Ki beraber uyuyacak kadar samimiyetiniz varmış mutlaka söylerdi. Boşuna tekrar tekrar konuşup bir tarafını kaldırma.

ne hırsı allasen.
hoşlanıyor işte kızdan daha açılmamış bile o yüzden o umut hep içinde.

siz biraz safsınız sanırım. kızlarla oynamak yoksa sizle niye sarılıp uyuyor sizin hislerinizi bile bile.

O kısmı bende çözemedim sıkıntımız orda içindeki hislerin karışık olduğunu düşünüyorum ben, içinde ukte kalmıştır belki kıza karşı ama devam etseydi yine uğraşırdı saldı o tarafı bana kalırsa yine de herkesten her şey beklenir çok net konuşmamak lazım, çocuğu tanıdığım için öyle bir amacı yok bana kalırsa.

Korkuyor sanırım bir şey hissediyor demiyorum, önceden hoşlandığı kıza da asla açılamadı çünkü çekingen ve asosyal, insan ilişkilerinde de baya beceriksiz bir çocuk, bana kalırsa kendi içinde de kararsız ondan adım atmıyor ama bilemiyorum.

Çekingen ama sizinle uyuyor
Çok gençsin çok toysun.
Tecrübelere kulak ver. Bu çocuk sandığın kadar saf masum değil sen gözünde büyütüyorsun şu an. Ama daha gençliğinin en başındasın. Gözümde büyütme kimler kimler çıkar karşına. Sana hak ettiğin sevgi ve ilgiyi vermeyen birinin peşinde gezme

atlas ne hissediyordur?

Atlas Ahu’yu seviyor. Ahu gel dese uçarak gider. Seninle sevgili olmak istese açılması daha kolay. Çünkü senin onu beklediğini biliyor. Çekingenliğinin sebebi Ahu’nun onu reddetmesini istememesi. Yani Ahuyla şuan iletişim kurabiliyor ama reddedilirse tamamen iletişimi kesilir diye Ahu’nun duygularından emin olmaya çalışıyor. Tenefüslerde devamlı yakınında duruyor vs.

Yani zorlama olur. Zaten bir kere reddedilmişsin.

Birlikte niye uyudunuz mesela? Resmen yarabandı olmaya niyet etmişsin.

Ayrıca Ahu da anasının gözü bir kız. Anlamıyor mu sanıyorsun sevildiğini. Gel diyor gidiyor uşak.

Amaaaann ben niye liseli aşkına bu kadar yazdım ya.

Derslerine odaklan boşver ahuyu atlası. Zaman kaybı ya.

Senden oldukça büyüğüm, bence konuna yazan birçok kişi de böyledir sanırım..Bu yollardan o kadar çok geçtik, o kadar tanıdık ki herşey.. Hikayeler aynı baş rolleri farklı. İstersen git açıl ama ondan sonra da bırak peşini, bir daha gelse de umrunda olmasın, yoluna bak .Ya da sonu çok belli olan birşey olmasından ötürü hiç kendini yorma. Nasıl arzu edersen öyle davran, yeter ki senin içinde ukde kalmasın. Sana hayır derse ki -çok olası- bir daha kapını çalsa da açma ki aksi zaten seni yara bandı yapmak olur..Arada derede net olmayan yanıtlar verirse bu gene seni kenarda tutmak olur. Şu şapşal erkeklerin esiri olmayın, biz yaptık bu hataları siz yapmayın güzelim Hayatınız, eğitiminiz herşeyden çok çok önemli, önce ona odaklan. Ne Atlas"lar gelip geçer şaşarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…