SİZCE BU DAVRANISIN ANLAMI NE??

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
126
97
48
39
Arkadaslar 15 gun once nişan attigimi yazmistim burda.Bu akşam instgram hesabimdayken bisey fark ettim.Ayrildigim bu kisiyle ortak instgramimiz vardi ikimizin adına.Nisani attigim gun ben bu hesaptaki tum fotolarimizi sildim ve bikac dk sonra o da aynı sifreden girip bu hesabin adını degisti sifreyi de degisti.Ben hesabi tamamen kapatir demiştim ama bu aksam baktimki ortak arkadaslarimizin da takipte oldugu bizim de takip ettiklerimiz sayi olarak aynı duruyo kendi eski hesabimi kullanmaya devam ettigim icin takipcilerimin cogu o ortak hesabi takip ediyo ayni sekilde fark ettim yani kisaca bu kisi hesabi tamamen kapatmamis sadece adı ve sifreyi degistirmis ve arkadas listesine dahi dokunmamis acaba neden kapatmayi mi bilmiyodu yoksa bu hesabi kullaniyo mu ?Gonderisi 0 yaziyo yani hic foto koymamis e ama kullanmiyosa da hesabin sadece adi ve sifresi niye degisti?Bu instgramla ilgili bilgisi olanlardan yorum bekliyorum

instagramın adını ve şifresini değiştirmek ne ifade edebilir ki.hesabın adını da değiştirerek beraber olmadığınızıda duyurmuş.

Ya sordugum şey hesap tamamen kapanamiyomu da ad ve sifreyi degisti sadece ve benim arkadas grubumu takipten bile cikarmamis merak ettigim bu hesaba giris yapiyo mudur hala

Back
X