- Konu Sahibi kamenrider90
Merhaba arkadaşlar.Boyum 1.65 kilom 55 yaşım çok genç
Ve ben 7 ayda baya zayıf biri olmak istiyorum. Nisan'ın sonlarına doğru diyetimi bitirmeyi düşünüyorum. Ve size diyet listemi göstericem.İkizim de benle diyet yapıyor.Ama o 53-54 kilo
Ben 65 kilodan 55 kiloya düştüm.(en çok son 1 ayda verdim) Sizce 7 ayda ne kadar kilo verebilirim bu diyetle? Neredeyse hiç kaçamak yok

Sabah: 2-3 Zeytin, domates, kibrit kutusu kadar peynir,bazen salatalık,yumurta (Çoğu zaman) 1 dilim tam buğdaylı ekmek (Sabahları çoğu zaman bu diyeti yapıyorum bazen ise şu diyet:
Yine sabah: 2-3 Zeytin, domates, kibrit kutusu kadar peynir,bazen salatalık,yumurta (Çoğu zaman) 1 dilim tam buğdaylı ekmek ,bir avuç ceviz ( Cevizi hiç yemem normalde.Kırk yılda bir bahçeden topluyoz
) bazen de ceviz yerine çilekli yoğurt.
Öğle: Et yada köfte yanına salata
(et miktarı ufak ufak değişebiliyor ama genellikle bir parça) Ve ayran (Ayran herzaman içmiyorum) 2-3 dakika sonra activia sade yoğurt.
Ara öğün: Form limonlu keğekli bisküvi (1 paket)
Akşam: Sebze veya bakliyat yanına salata
İşte bu benim diyetim ..Tabii ki meyvemi de yiyom
Sizce normal kiloya geldiğimde de bu diyetle Nisan'a kadar ne kadar kilo veriririm? Kısacası 7 ayda kaç kilo veririm arkadaşlar?

Sabah: 2-3 Zeytin, domates, kibrit kutusu kadar peynir,bazen salatalık,yumurta (Çoğu zaman) 1 dilim tam buğdaylı ekmek (Sabahları çoğu zaman bu diyeti yapıyorum bazen ise şu diyet:
Yine sabah: 2-3 Zeytin, domates, kibrit kutusu kadar peynir,bazen salatalık,yumurta (Çoğu zaman) 1 dilim tam buğdaylı ekmek ,bir avuç ceviz ( Cevizi hiç yemem normalde.Kırk yılda bir bahçeden topluyoz

Öğle: Et yada köfte yanına salata

Ara öğün: Form limonlu keğekli bisküvi (1 paket)
Akşam: Sebze veya bakliyat yanına salata

İşte bu benim diyetim ..Tabii ki meyvemi de yiyom