Sizce bu diyet yeterli mi??

kamenrider90

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
10
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Boyum 1.65 kilom 55 yaşım çok genç :16: Ve ben 7 ayda baya zayıf biri olmak istiyorum. Nisan'ın sonlarına doğru diyetimi bitirmeyi düşünüyorum. Ve size diyet listemi göstericem.İkizim de benle diyet yapıyor.Ama o 53-54 kilo :30: Ben 65 kilodan 55 kiloya düştüm.(en çok son 1 ayda verdim) Sizce 7 ayda ne kadar kilo verebilirim bu diyetle? Neredeyse hiç kaçamak yok :49: :56:

Sabah: 2-3 Zeytin, domates, kibrit kutusu kadar peynir,bazen salatalık,yumurta (Çoğu zaman) 1 dilim tam buğdaylı ekmek (Sabahları çoğu zaman bu diyeti yapıyorum bazen ise şu diyet:

Yine sabah: 2-3 Zeytin, domates, kibrit kutusu kadar peynir,bazen salatalık,yumurta (Çoğu zaman) 1 dilim tam buğdaylı ekmek ,bir avuç ceviz ( Cevizi hiç yemem normalde.Kırk yılda bir bahçeden topluyoz :27: ) bazen de ceviz yerine çilekli yoğurt.

Öğle: Et yada köfte yanına salata :40: (et miktarı ufak ufak değişebiliyor ama genellikle bir parça) Ve ayran (Ayran herzaman içmiyorum) 2-3 dakika sonra activia sade yoğurt.

Ara öğün: Form limonlu keğekli bisküvi (1 paket)

Akşam: Sebze veya bakliyat yanına salata :21:

İşte bu benim diyetim ..Tabii ki meyvemi de yiyom :9: Sizce normal kiloya geldiğimde de bu diyetle Nisan'a kadar ne kadar kilo veriririm? Kısacası 7 ayda kaç kilo veririm arkadaşlar?:27::49:

Back