- 6 Eylül 2014
- 489
- 485
- 108
- 30
en yakınım dediğim arkadaşım aşırı kendini düşünüyor.herşeyi kendine bağlıyor yani . 10 senedir filan arkadaşız ama bu sene çok soğudum ondan . bunun nedeni de o . sabah mesaj attım işte yarın size geliyim otururuz diye(normalde şehiir dışında okuyor ) yok işim var fln dedi neyse tmm dedim akşamında mesaj attı işte işin yoksa yarın şuraya gidelim mi diye( alışveriş yapıcakmış kendisi) bende olmaz hastayım dedim ki gerçekten nezle olmuşum öğleden sonra çok kötü oldum. oda inanmadı haliyle heralde .ama ona hiç yalan söylemedim şimdiye kadar.tek bir yalanda sunamaz önüme . oda bir iki mırın kırın etti tamam bende x arkadaşımla giderim dedi . bende sevindim tek gitmemene dedim
bugünde derse gidicektim(öğlene kadar ders sadece bugünlük ) halim yoktu nezleyim diye doktora gittim rapor filan aldım . akşam da yelize(arkadaşım) naptın bugün nasıldı günün filan dedim yok işte sevgilisine hediye almış onları anlattı bir nasılsın demedi . nasıl ağrıma gitti . kesin yalan söylediğimi düşünüyor ama 10 sene de tek bir yalanım olmadı kendisine . bir de yeliz hep kendini haklı görür . kiminle olursa olsun o hep haklı onun için . benim d.günüm de ist.daydı işte sadece iyi ki doğdun canımlı bir mesaj attı . meğerse o gün sevgilisiyle geziyormuş bir gün sonra sevgilisiyle neler yaptığını anlattı ama o zaman kırıldığımı belli ettim yani . yine de kendini haklı görüp kendini savunuyordu .ah yelizz ahh