- 16 Ağustos 2019
- 237
- 68
- 48
- 33
- Konu Sahibi Suziiii007
-
Konuyu bulamadım ki buraya saldım gittiCinsellikle alakası ne? Sonunda sevisceksiniz sandım
Size kabaran bir şey var gibi. Siz derken kızla sana. Konu cinsellikte olunca boyle oldu galiba.Arkadaşlar merhaba benim aynı yerde çalıştığım birisi var sürekli bana bakıyor bir bahane ile odama geliyor uzun uzun bakıyor gözümün içine ben konuşurken dudaklarıma bakıyor sürekli bana bir espri yapma halinde sonradan öğrendim eski sevgilisi de aynı yerde kız bana yaptıklarının farkında geçen dışarı çıktı konuştular hemen içeri girince benim gördüğümü gorunce sonra bi bahane ile o kişi yine o geldi bakti biseyler söyledi gitti .ve eski sevgilisi ile aynı ortamda sanki arkadaş gibi takiliyorlar ama kiz benim farkımda aynı ortamda bile kızla bana espri yapıyor sizce bu durum nedir ne yapmaya çalışıyor .
Konu +18de olduguna sizi “sevmeye” calisiyorne yapmaya çalışıyor .
Ya konuyu gerçekten bulamadım buraya yazayım dedim .gerçek yorumunuzu merak ediyorum düşünce almak istiyorumSize kabaran bir şey var gibi. Siz derken kızla sana. Konu cinsellikte olunca boyle oldu galiba.
Hahahaha ortama uyum sağlama şekli müthişSize kabaran bir şey var gibi. Siz derken kızla sana. Konu cinsellikte olunca boyle oldu galiba.
Bende öyle düşünüyorum peki ben nasıl davranmaliyimKonu +18de olduguna sizi “sevmeye” calisiyorsaka bir yana eski sevgilisini kiskandirmak icin size yanliyor bence. Mesafeli davranin.
Çok iyiHahahaha ortama uyum sağlama şekli müthiş
Yüz vermeyin derim ben.Çok iyigerçekten merak ediyorum dusuncelerinizi
Biraz zaman lazım bence. Şu anki hamleler için bir şey söylemek güç.Ya konuyu gerçekten bulamadım buraya yazayım dedim .gerçek yorumunuzu merak ediyorum düşünce almak istiyorum
Mesafeli olacaksin. Mesela espri mi yapti “is yerinde boyle muhabbetlerden hoslanmiyorum” diyeceksiniz. Mesela dik dik yuzunuze mi bakiyor “hayirdir yuzumde birsey mi var niye dik dik bakiyirsunuz” diyeceksiniz.Bende öyle düşünüyorum peki ben nasıl davranmaliyim
Bilmiyorum ki o ortamda yokkende aynisini yapıyor sürekli bi göz teması ve bakma espri eylemi geçen bana yine takildi bende illa günlük dozunuzu almadan gitmiyosunuz dedim napim 5 dk kalmış şurada diyorDudaklarınıza neden bakıyor ki? Eski sevgilisine nispet yapıyor bence
Bulamadım saldım gittiMune konu yanlis yerde
Daha yumuşak versiyonu nasıl olabilir bir anda normlken bi anda böyle sert olursa yanlış anlaşılabilirMesafeli olacaksin. Mesela espri mi yapti “is yerinde boyle muhabbetlerden hoslanmiyorum” diyeceksiniz. Mesela dik dik yuzunuze mi bakiyor “hayirdir yuzumde birsey mi var niye dik dik bakiyirsunuz” diyeceksiniz.
Anladim onu konunuz tasinsin diye yazdim. Bu arada yuz vermeyin o kisiyede.Bulamadım saldım gitti
3 gun sonra sevgilisiyle barisirsa seninle ilgili “bu da benim manitama kuyruk salliyordu flortlesiyordu” diyecekler o yuzden mesafene dikkat et bence.Daha yumuşak versiyonu nasıl olabilir bir anda normlken bi anda böyle sert olursa yanlış anlaşılabilir
İsin en garip yani ne peki ben evliyim.ve ilk günden biliniyor. Ben normal davranıyorum ama o kız varken ya da yokken hala aynı şekilde devam ediyor3 gun sonra sevgilisiyle barisirsa seninle ilgili “bu da benim manitama kuyruk salliyordu flortlesiyordu” diyecekler o yuzden mesafene dikkat et bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?