Kıskanmak değil. Eşimin abisinin ilk çocuğuna geçen sene her şeyi yapmışlardı A'dan Z'ye. Şmdi bizimkine yaptıklarını bölüştürmeleri hoş mu sizce?Onlara güvenerek mi yaptınız çocuğu? Haksızlık falan değil bence, istedikleri gibi versinler, belki maddi durumları diğer bebeğe hediye almak için yeterli değil. Böyle şeyleri kıskanmayı hiç anlayamıyorum.
Ben hiç takılmam böyle şeylere, ona o kadar yapmışlar buna bu kadar yapmışlar falan. Çocuğu ben dünyaya getiriyorsam her şeyinden sorumlu olan ben olmalıyım, kayınaileninkiler sadece hediye. Belki insanların elinde avucunda yok, neden bu kadar büyütüyorsunuz ki?Kıskanmak değil. Eşimin abisinin ilk çocuğuna geçen sene her şeyi yapmışlardı A'dan Z'ye. Şmdi bizimkine yaptıklarını bölüştürmeleri hoş mu sizce?
benim bebeme kimse bir sey almasın cübkü ben istediğimi alırımben bunu açık açık herkese söylemiştim. kimse kıyafet, oyuncak va almadı o yüzden. herkes para ve altın getirdi (zeka) 
Benim bebeğime altın getireceklerini de pek sanmıyorum. Diyorum ya ayrımcılık yapıyolar. Eltime bilezikleri kendileri yapmışlar evlenirken, ben evlendiğimde paramız yok dediler eşim yaptı bemim bileziklerimi. Yani evlatları arasında da ayrım yapıyolar, gelinler arasında da. Ve sanırım torunlar arasında da yapacaklar.benim bebeme kimse bir sey almasın cübkü ben istediğimi alırımben bunu açık açık herkese söylemiştim. kimse kıyafet, oyuncak va almadı o yüzden. herkes para ve altın getirdi (zeka)
bizimkiler de yapıyır ayrım ama altın yaptılar yüne de. diğerlerine kıyafet vs almislardı. ben kıyafet istemiyorum, alışverisi kendi zevkime göre yapıcam demiştim. o yüzden hepsi altın takmak zorunda kaldı bi neviBenim bebeğime altın getireceklerini de pek sanmıyorum. Diyorum ya ayrımcılık yapıyolar. Eltime bilezikleri kendileri yapmışlar evlenirken, ben evlendiğimde paramız yok dediler eşim yaptı bemim bileziklerimi. Yani evlatları arasında da ayrım yapıyolar, gelinler arasında da. Ve sanırım torunlar arasında da yapacaklar.
Allah sıze hamıle kalabılmeyı ve evlat nasıp etmıs sız kayınvaldenızın alacağı aldıgı kıyafetın derdıne düşmüşsünüz yanı bende bos seyler bak çoğu kadın evlat sahıbı olamıyor oluyor kürtaj olmak zorunda kalıyor benım gıbı rabbım doğacak bebegıde nasıbıyle gönderiyor esınız bıle sorun yapmıyor sızınkı bıraz kıskançlık bence boyle seylerı düşünmek yerıne Allah onada bana da sağlıklı evlat nasıp etsın kime ne alırsa alsın cok sukur evladına herkez az cok bıseyler alabılır yanı benden tavsıye herseyı bos seylerı düşünüp hamılelıgınızı zehır etmeyın derım8 aylık hamileyim. Nasipse oğlum olacak. Eltim de 7 aylık hamileymiş ama bizim ve eşimin ailesinin hiç haberi olmadı, daha yeni söylediler. Eşimin ailesi benim çocuğum için bayağı bir oyuncak, kıyafet, bebek malzemeleri vs almıştı normalde hepsini benim çocuğum için almışlardı. Hatta bu hafta vereceklerdi yıkayıp ütüliycektim. Şimdi eşime demişler ki abinin de oğlu olcak yarısını ona vericez. Geçen sene de kızı olmuştu, ona zaten her şeyi yapmışlardı. Sizce burda biraz haksızlık yok mu? Yani benim ilk çocuğuma yapılan şeyleri sonradan diğer torunla paylaştırmak. Zaten genel olarak da maalesef eşim ikinci planda kalan evlattır. Abisi daha saf, sessiz yapıdadır o yüzden onun üstüne titrerler. Eşim daha gözü açık, iş bitirici,zeki bir tiptir. Ben bunun haksızlık olduğunu söyledim eşime. Eşim diyor aman boşver isterlerse hiç yapmasınlar. Herkes ne hali varsa görsün diyor. O benim kadar takmıyor yani sizin anlayacağınız.
Şu yazdıklarınızı görünce kayınailenize bir şey diyemedim. Çünkü bende sanırım böyleyim. Daha saf olan çocuğuma daha korumacı davranırım, diğeri nasıl olsa başının çaresine bir şekilde bakar diyeZaten genel olarak da maalesef eşim ikinci planda kalan evlattır. Abisi daha saf, sessiz yapıdadır o yüzden onun üstüne titrerler. Eşim daha gözü açık, iş bitirici,zeki bir
Çok yanlış.Şu yazdıklarınızı görünce kayınailenize bir şey diyemedim. Çünkü bende sanırım böyleyim. Daha saf olan çocuğuma daha korumacı davranırım, diğeri nasıl olsa başının çaresine bir şekilde bakar diye
Saf sessiz olan sizin eşiniz olsaydı ve bu pozitif ayrım sizinkine yapılsaydı da çok yanlış diyecek miydiniz? Hiç sanmıyorumÇok yanlış.
Evet derdim. Eşit davranılmalıSaf sessiz olan sizin eşiniz olsaydı ve bu pozitif ayrım sizinkine yapılsaydı da çok yanlış diyecek miydiniz? Hiç sanmıyorum
İnsanlar güçlerinin yettiğini yapabilir. Geçen yıl doğan toruna yapmışlar bu yıl iki torun birden geliyor e hali ile güçleri ikiye bölünecek. Kendinizi doldurmayın derim belli ki torun sever bir aile eğer ihtiyacınız varsa Kv ve kp ile yaplaşın durumları var ise yaparlar. Bakarsınız sizin diğer çocukta elti doğurmaz ona herşeyi yaparlar.8 aylık hamileyim. Nasipse oğlum olacak. Eltim de 7 aylık hamileymiş ama bizim ve eşimin ailesinin hiç haberi olmadı, daha yeni söylediler. Eşimin ailesi benim çocuğum için bayağı bir oyuncak, kıyafet, bebek malzemeleri vs almıştı normalde hepsini benim çocuğum için almışlardı. Hatta bu hafta vereceklerdi yıkayıp ütüliycektim. Şimdi eşime demişler ki abinin de oğlu olcak yarısını ona vericez. Geçen sene de kızı olmuştu, ona zaten her şeyi yapmışlardı. Sizce burda biraz haksızlık yok mu? Yani benim ilk çocuğuma yapılan şeyleri sonradan diğer torunla paylaştırmak. Zaten genel olarak da maalesef eşim ikinci planda kalan evlattır. Abisi daha saf, sessiz yapıdadır o yüzden onun üstüne titrerler. Eşim daha gözü açık, iş bitirici,zeki bir tiptir. Ben bunun haksızlık olduğunu söyledim eşime. Eşim diyor aman boşver isterlerse hiç yapmasınlar. Herkes ne hali varsa görsün diyor. O benim kadar takmıyor yani sizin anlayacağınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?