• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu elbiseye nasıl bir ayakkabı ?

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
6cVEt.jpg

kızlar yaa böyle bir elbise aldım ama altına sizce nasıl bir ayakkabı iyi gider

renk olarak siyah ince topuklu bir ayakkabı düşünüyorum ama kararsız kaldım..

siyah renk ayakkabı uyumlu olurmu ve nasıl olmayı yaa işte fikirlerinizi bekliyorum

mesela şu ayakkabılar nasıl

Q7KSb.jpg

E2aDf.jpg

Son düzenleme:
Bence biraz daha kıslık bir ayakkabı kullanmalısın. Ya da resimdeki çorabı kullanmamalısın. Resimdeki gibi bir çorap giyeceksen, en az bileğini örtecek bir ayakkabı seçimi daha iyi olur diye düşünüyorum.

bir de yine gönderdiğin sayfadaki ayakkabıların ikisi dealakasız bence.. öptüm

saol canım fikirlerin için ..
ne bileyim ben öyle ilk aklıma gelenleri koydum

elbise kadife ve arkasında bayağı uzun bir fermuar var ve sarı altın renkte..
o ayakkabıdada öyle sarıyı görünce aklıma geldi belki dedim..
birde ben resimdeki gibi değilde tam ten renginde giymek istiyorum çorabı

birde unutmadan dışarda sokakta değil kapalı mekanlarda olabilecek bir ayakkabıyı soruyorum

Son düzenleme:
Dediğim gibi çorap koyu renk olacaksa, mutlaka ayakkabı bilek altı olmamalı, ya da üstü açık olsa bile bilekten kemerli olabilir. ayakkabıda tam renk uyumu yerine elbise altına uyumuna bakarım ben. elibse çok güzel gerçekten. hem sade, hem şık, hem iddialı. Ama saç uyumu da çok önemli. Oluşturduğun tarza göre bir saç yapablirsin.

merhaba.. öncelikle elbisen çok güzel.. ama kadife ve kışlık bir elbisenin altına resmini koyduğun ayakkabıları giyemezsin, onlar daha ince yazlık elbiseler için.. kadife gibi kalın bir kumaşın en doğru ayakkabı seçeneği mutlaka süet olmalıdır.. renk olarakta siyah.. elbise zaten iddialı, bide aynı renk ayakkabı riskine hiç girme.. ayakkabı ve çanta seçimin sade olmalıdır bence..

*** eğer opak siyah çorap giyeceksen, bootie diye tabir edilen siyah süet yarım botları tercih etmelisin..

$Aldo-Gaunt-Topuklu-Bootie-Bot-Modelleri-Siyah.webp$118717_0_b.webp

*** eğer ten rengi çorap giyeceksen, yine siyah süet platform ya da şu an çok moda olan ve trendy duran kalın topuklu siyah süet ayakkabıları tercih etmelisin..

$SIYAH-SUET-TOPUKLU-PLATFORMLU-ABIYE-AYAKKABI__52147207_0.webp$Roberto-Lenzi-Siyah-Bej-Suet-Topuklu-38-39-no__69157650_0.webp

iyi eğlenceler diliyorum şimdiden :16:

merhaba.. öncelikle elbisen çok güzel.. ama kadife ve kışlık bir elbisenin altına resmini koyduğun ayakkabıları giyemezsin, onlar daha ince yazlık elbiseler için.. kadife gibi kalın bir kumaşın en doğru ayakkabı seçeneği mutlaka süet olmalıdır.. renk olarakta siyah.. elbise zaten iddialı, bide aynı renk ayakkabı riskine hiç girme.. ayakkabı ve çanta seçimin sade olmalıdır bence..

*** eğer opak siyah çorap giyeceksen, bootie diye tabir edilen siyah süet yarım botları tercih etmelisin..

Eki Görüntüle 615615 Eki Görüntüle 615616

*** eğer ten rengi çorap giyeceksen, yine siyah süet platform ya da şu an çok moda olan ve trendy duran kalın topuklu siyah süet ayakkabıları tercih etmelisin..

Eki Görüntüle 615619 Eki Görüntüle 615620

iyi eğlenceler diliyorum şimdiden :16:

çok saol canım evet bunlar çok güzel duruyor..mutlaka bunlardan almalıyım

Back
X