• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu erkeğin amacı nedir

ayrilikus_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-1
Puanlar
1
bu erkeğin düşünceleri ne olabilir?

arkadaşlar merhaba konuştuğum adama çilek onun arkadaşına da karpuz diyelim

bu ikisi çok yakınlar ve her şeylerini bilirler. bir arkadaş aracılığıyla çilekle konuşmaya başladım yaklaşık 2 hafta konuştuk ancak ne istediğini pek anlayamadığım için kendisi de sürekli bana derdi ki “sana istediğim gibi davranamıyorum beni tutan bir şeyler var” sonrasında artık ben sıkıldım bu durumdan ve konuşmayı kestim. ben kendisine de demiştim ben bitirdiğim bir insanla selamlaşmam vs. ben bu karpuzla yine arkadaşım arada konuşuruz sohbet ederiz hatta çilek’in bende eşyaları vardı bunu karpuza verdim çok zoruna gitti beni aradı nite böyle bir şey yaptın diye. bu çilek ve karpuzun kafesi var geçen çok yakın bir kız arkadaşım ortak olan oraya gitti. dedi ki full senin muhabbetin döndü seni sordular çilek beni sormuş işte hep napıyor nasıl sınavları nasıl vs.

okulda da ara sıra karşılaştığımızda bakışlarını yakalıyorum. geçenlerde karpuz bizi kafeye davet etmişti ancak ben çilekten ötürü gitmek istemiyorum. bugün memleketteyim karpuz beni aradı birden akşam 19.30 da. işte davet et dedin ediyorum falan ben de dedim ben orada değilim. arkadaşım da söylemiş hatta önceden bugün gidecek diye unutmuş herhalde aradı. ben sürekli karpuza yönelik bir şey söylüyorum o çileki de katıyor hiç oralı olmuyorum. sonra birden ben de çilekle beraber oturuyorum dedi hiç oralı olmadım selam bile göndermedim.

bu aralar arkadaşlarımızla şaşırıyoruz hep benim bir muhabbetim, bugün arkadaşı beni arıyor çağırıyor. kötü bir niyet olduğunu pek zannetmiyorum. ne olabilir? yorumlarınızı bekliyorum.

Çileğin en yakın arkadası ortağı olan karpuzla münasebetini devam ettirdiğin müddetçe bu muhabbet bitmez . ilgi duysaydı kendı çabalar milleti bulaşık etmezdi size .

2 hafta görüştüğünüz insanın iyi niyetli olduğunu size düşündüren şey ne ! Bu arada çok yakın ortak arkadaşım dediğiniz kız istemediğinizi bile bile ortamda hep senin lafın döndü die senin kafanı karıştırıyorsa
yakın arkadaşınız değildir . karpuzda oda çilek tarafında ona göre yani her söylenenin altında iyi niyet aramayın . Birisi uzak durmak istediğim yere beni yaklaştırmaya çalışıyorsa ben orda iyi niyet aramam konu ne olursa olsun istemiyorum demişsem bitmiştir .

Çileğin en yakın arkadası ortağı olan karpuzla münasebetini devam ettirdiğin müddetçe bu muhabbet bitmez . ilgi duysaydı kendı çabalar milleti bulaşık etmezdi size .

2 hafta görüştüğünüz insanın iyi niyetli olduğunu size düşündüren şey ne ! Bu arada çok yakın ortak arkadaşım dediğiniz kız istemediğinizi bile bile ortamda hep senin lafın döndü die senin kafanı karıştırıyorsa
yakın arkadaşınız değildir . karpuzda oda çilek tarafında ona göre yani her söylenenin altında iyi niyet aramayın . Birisi uzak durmak istediğim yere beni yaklaştırmaya çalışıyorsa ben orda iyi niyet aramam konu ne olursa olsun istemiyorum demişsem bitmiştir .
aslında durum karışık ortak arkadaşlarımız başkaları ve uzun süredir tanışıyorduk aslında birde o kız arkadaşımla bu aynı bölümdeler yani normal oturdukları zaman kendine sürekli sormuşlar nasıl vs. diye. böyle istemiyorum diye bir muhabbette dönmedi birden oldu her şey

Back
X