sizce bu erkek ilerdede aynısını yapar mı?

dizilerde bile yok böyle senaryo ya
nebiçim konuşmaların var senin birascık uslubunu düzeltsen keşke
hiçç kimse kimseye garanti veremez şekerim yaşarken göreceksin

cnm öncelikle teşekkür ederim yorumun için;
ben günlük hayatta sürekli argo konusan biri olsam üslubum konusundaki uyarını dikkate alabilirim
ama o an aşırı sinirliydim kullandıgım kelimeleride buraya yazmayabilirdim iyi kız düzgün konusan kız imajıda
vermem zor olmazdı ama ben herşeyi objektif yazmak istedim

o anında senin günlük hayattaki yaşantından bir kesit canım kavga anında argolaşabiliyosan demekki bi takım şeyler diline yerleşmiş yinede açık yazman iyi tabiki kendini farklı göstermiyorsun. yine aynı hataya düşermidüşmezmi dediğim gibi yaşayarak göreceksin ama kendini bu yüzden kasma bırak o kasılsın hata yaparsam terk edecek diye canımcım

birçok kavgamız oldu fakat hiçbiri aldatmadan yada arkamdan iş çevirmekten olmadı
ve ben ona hep düzgün konusurdum alkolünde verdiği cesaretle aştım resmen kendimi
ama şunuda öğrendim çevremde birsürü arkadasım var sevgilileri ölüo bitio onlar için
yada kocaları ama en ufak bişeyde kadını susturmayı biliyorlar
kaç gün trip atıcaklarki sonra gene gönülleri alıyo bende bunları gördüğüm için ve
bunuda ağlayıp sızlayıp bana bunu yaptın sunu yaptın diye geçiştirip ilerdede aynılarını yaşamak
istemedim şuan herkez ok(sevglm) a ne olmus böyle süt dökmüş kedi gibi diyolar ok da söylüyor bunu
seni öyle görünce şaşırdım bidaha yaşamak istemiyorum böyle birşey diyo
dediğim gibi bazende kadınlar böyle konusmaz etmez değilde onlarada kadınların neler yapabilceğini göstermek gerekiomus
allaha şükür çok iyiyiz şuanda bir dediğim 2 olmaz ben ne dersem onu yapmaya çalışıyo
sanırım artık çekiniyo beni üzmekten kırmaktan

erkek milletine güven olmaz ama gerçekten pişman da olmuş olabilir bunun garantisini biz veremeyiz sen o insanı tanıyorsun pişman olup olmadığını sen daha iyi anlarsın.yalnız sinirlendiğinde bile daha kontrollü olmanı öneririm.malum keskin sirke küpüne zarar demişler aslında bazıları hakediyor ama sen yinede kendine argoyu yakıştırma değmeyen insanlar için kendini hırpalama

Ne yalan söyleyeyim bana sevimli geldi anlatışınız, bir şekilde çok seviyorsunuz birbirinizi, bu olayda da alkolün etkisiyle de olsa dinsizin hakkından imansız gelmiş çok tatlı olmuş, bir daha yapmaya korkar artık, çok düşünmeyin bence akışına bırakın hayat ne getirir bilinmez

teşekkür ederim cnm yorumun için hayat sürprizlerle dolu:)

Yazılanlardan pek birşey anlaşılmıyor.

Bence herseyden once okuma-yazma ve uslup öğrenmelisiniz küfür etmeden kendınızı ifade edebilceğinize inanıyorum.

yaşınızı bilmiyorum ama şok oldum...allahım bu nasıl bir türkçe..yapabılecegim hiçbir yorum yok..kahvedeki agzı bozuk bir adam anlatıyor zannettm..sizin için üzüldüm..bol şans..:26:

Argo kelimeler kullanmayınız ve Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…