sizce bu erkek ilerdede aynısını yapar mı?

ZAO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
30
0
86
Bursa
bundan tam 9 ay önceydi bu olay ve ozaman sevgiliydik şuanda sözlüyüz
.sevgilimle çok kötü bir kavga etmiştik ve ben o telefonu kapadımmı 1 hafta açmazdım en az
.telefonumu kapadım açmadım hergün bizim mahallede beni görmeye çalışıyodu
yüzüne bile bakmadan kulaklıgımı takıp evime girer arkadaslarımla bulusur sanki o
hayatımda hiç olmamıs gibi davranmaya baslamıstım
kolayda silerim..
herneyse birgün canım acıo onu özledim resmen deli gibi
ogün maaşımı almıştım ablası aradı beni cnm gel bize
eşim bilardoya gitti arkadaslarıyla
2 bra içelim dertliyim dedi
benmde yanımda arkadasım vardı gittik onunla içtk fln ben arasana abla kötü şeyler hissediorum dedim
aradı hoporlör açık telefona bi kız çıktı ve o kız benim arkadasım fakat görşmüorum
fazla sevmezdm onu (şuanda ..... lavaboda ben açtım telefou abla dedi ee siz nerdesiniz
dedi ablası erkek arkadasımın evindeyiz dedi
ben şokkkk kalbim fırlıcak yerinden tekrar arattım bukez arkadasımı8n sevgilisi çıktı tele
abla bizdeyiz balkonda sigara içio dedi bukez
(bu arada kız arkadasım dediğim mahlukatın sevgilisi benim erkek arkadasımın eski sevgilisinin kardeşi)biraz karısık oldu ama :)
ve ben o cocugu gerçekten severdim beni bağlamıo eski sevgilinin kardeşi olması onlara gitmediğin ve
onunla görüşmediğin sürece sıkıntı yok derdim hep
ve bu güveni bana o cocukta verdi ablamla 6 sene çıktılar evet ama 3 senedir görüşmüolar
ok abi benim cocuklugfumu bilir bitirme kardeşliğimizi diyodu hep bana
neyse ben bastımmm çıktımmm evden yani benim öküz sevglm eski sevgilisinin evinde
rakı içiolarrr bindim taksiye aradım tuncu ben geliorum ok ordamı dedim yok dio inkar ediolar bana
ama kafamda güzel hafif ben deirdim resmen bana hergün ağlayan sızlayan adamın ne işi var orda die
gittim taksiyle kornaya bastırdım cıktı benim arkadas numunesi dedimki
birdahacıkma karşıma o şerefsizi çağarda yüzüne tükürüp gidicem o tuncta cok gavatmıs ablasıyla rakı masasına oturtcak
kadar o serefsiz dedim tunc geldi zao yapma böle yok burda falan ben resmen delirdim
ok saklanmıs kafasını kaldıramıomus benden korkmus
neyse tuncla konustum brirdaha cıkmasın karşıma o adam sende tam bir gavatsın oğlum dedim
ters ters baktı ve sustu pattt beni eski sevgilisi arıo sen kmsn evime gelionda fln ok burda yokfln dio
kızım konusma sen fazla fln filan ağzının payını verdim bütün succ ok daa
beni onlarla muhatap etti delirtti
sonra arıo beni deli gibi bi tepe var ben ordaım kız arkadasımla ağlıom deli gibi
aradı beni açtım artık konusamıo sarhoşluktan ağlıom ben çıkma karşıma gebertçem seni die
neyse arkadasım söledi nerde oldumuzu saatlerce yalvardı bana
ben ayrılıp gidiomusum kafası koğmus tavuk gibi oluomu beyefendi
o sırada tunc aramıs gel abi rakı içip mangal yapcaz die
oda tek kalmıs ama ablasının evde olmadını sölemiş tunc
oyüzdfen gitmiş
saatlerce bana yalvardı yakardı atıorum kendimi dedi oucurumdan yarıya kadar sürüklendi
çok sarhoştu bide tuttum atladm bende arkasından resmen ölüodukkkk
gerizekalı öleyim bırak ben nasıl böle gittim onlarla oturdumda seni bu duruma düşürdüm
güvenmicen bana diye ağlıo sürekli bi yandan sürüklenioz bikaç kişi geldi onlar kurtardı bizi ordan
ve ben eve gittim 2 ay oldu yüzüne vurmuorum
çünkü
hattınbı değiştirdi,tuncla kesinlikle konusmuolar,sözümden cıkmıorrr
ve öbür gün benm yanımda kızı arayıp o olaydan sonrraa
ben zao yu seviorumm yanlış anlama size gelmemi
die konustu bisürü şeler söledi
ama ben halaaaaaaaaaa
güvenemiorum sanırım ona
bu adam gene yapar mı böle şeler ama 9 aydır hiçbirşeyini görmedim her anını hesap verio karfdeşi dalga gecio abi arasana söle nerde odlunu die artık düşünün

tamam şu bi gerçek, huylu huyundan vazgeçmez..

ama şöyle de bişey var insanlar gerçekten pişman olabilir de..

9 aydır bişey yapmıyo demişsin, gerçekten pişman olmuş işte her anının hesabını da veriyo daha napsın.erkekler zamanla bağlanır, başlarda çok ciddiye almazlar.seviyosan takma böyle şeylere derim.

İlerde ne olur bilemiyorum ama kullandığınız argo kelimeleri böyle tekrarlarsanız sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız. Bir hafta telefonu kapatıyorsunuz ufak bir tartışmada dahi sonra sevgiliniz eski sevgilisinin evine gidiyor içiyorlar falan siz gidip küfürler savuruyorsunuz kapılarına ve o adam sizinle barışmak için yalvarıyor. Sizin tek sorununuz ilerde bu adam tekrarlar mı olmamalı bence!

bundan tam 9 ay önceydi bu olay ve ozaman sevgiliydik şuanda sözlüyüz
.sevgilimle çok kötü bir kavga etmiştik ve ben o telefonu kapadımmı 1 hafta açmazdım en az
.telefonumu kapadım açmadım hergün bizim mahallede beni görmeye çalışıyodu
yüzüne bile bakmadan kulaklıgımı takıp evime girer arkadaslarımla bulusur sanki o
hayatımda hiç olmamıs gibi davranmaya baslamıstım
kolayda silerim..
herneyse birgün canım acıo onu özledim resmen deli gibi
ogün maaşımı almıştım ablası aradı beni cnm gel bize
eşim bilardoya gitti arkadaslarıyla
2 bra içelim dertliyim dedi
benmde yanımda arkadasım vardı gittik onunla içtk fln ben arasana abla kötü şeyler hissediorum dedim
aradı hoporlör açık telefona bi kız çıktı ve o kız benim arkadasım fakat görşmüorum
fazla sevmezdm onu (şuanda ..... lavaboda ben açtım telefou abla dedi ee siz nerdesiniz
dedi ablası erkek arkadasımın evindeyiz dedi
ben şokkkk kalbim fırlıcak yerinden tekrar arattım bukez arkadasımı8n sevgilisi çıktı tele
abla bizdeyiz balkonda sigara içio dedi bukez
(bu arada kız arkadasım dediğim mahlukatın sevgilisi benim erkek arkadasımın eski sevgilisinin kardeşi)biraz karısık oldu ama :)
ve ben o cocugu gerçekten severdim beni bağlamıo eski sevgilinin kardeşi olması onlara gitmediğin ve
onunla görüşmediğin sürece sıkıntı yok derdim hep
ve bu güveni bana o cocukta verdi ablamla 6 sene çıktılar evet ama 3 senedir görüşmüolar
ok abi benim cocuklugfumu bilir bitirme kardeşliğimizi diyodu hep bana
neyse ben bastımmm çıktımmm evden yani benim öküz sevglm eski sevgilisinin evinde
rakı içiolarrr bindim taksiye aradım tuncu ben geliorum ok ordamı dedim yok dio inkar ediolar bana
ama kafamda güzel hafif ben deirdim resmen bana hergün ağlayan sızlayan adamın ne işi var orda die
gittim taksiyle kornaya bastırdım cıktı benim arkadas numunesi dedimki
birdahacıkma karşıma o şerefsizi çağarda yüzüne tükürüp gidicem o tuncta cok gavatmıs ablasıyla rakı masasına oturtcak
kadar o serefsiz dedim tunc geldi zao yapma böle yok burda falan ben resmen delirdim
ok saklanmıs kafasını kaldıramıomus benden korkmus
neyse tuncla konustum brirdaha cıkmasın karşıma o adam sende tam bir gavatsın oğlum dedim
ters ters baktı ve sustu pattt beni eski sevgilisi arıo sen kmsn evime gelionda fln ok burda yokfln dio
kızım konusma sen fazla fln filan ağzının payını verdim bütün succ ok daa
beni onlarla muhatap etti delirtti
sonra arıo beni deli gibi bi tepe var ben ordaım kız arkadasımla ağlıom deli gibi
aradı beni açtım artık konusamıo sarhoşluktan ağlıom ben çıkma karşıma gebertçem seni die
neyse arkadasım söledi nerde oldumuzu saatlerce yalvardı bana
ben ayrılıp gidiomusum kafası koğmus tavuk gibi oluomu beyefendi
o sırada tunc aramıs gel abi rakı içip mangal yapcaz die
oda tek kalmıs ama ablasının evde olmadını sölemiş tunc
oyüzdfen gitmiş
saatlerce bana yalvardı yakardı atıorum kendimi dedi oucurumdan yarıya kadar sürüklendi
çok sarhoştu bide tuttum atladm bende arkasından resmen ölüodukkkk
gerizekalı öleyim bırak ben nasıl böle gittim onlarla oturdumda seni bu duruma düşürdüm
güvenmicen bana diye ağlıo sürekli bi yandan sürüklenioz bikaç kişi geldi onlar kurtardı bizi ordan
ve ben eve gittim 2 ay oldu yüzüne vurmuorum
çünkü
hattınbı değiştirdi,tuncla kesinlikle konusmuolar,sözümden cıkmıorrr
ve öbür gün benm yanımda kızı arayıp o olaydan sonrraa
ben zao yu seviorumm yanlış anlama size gelmemi
die konustu bisürü şeler söledi
ama ben halaaaaaaaaaa
güvenemiorum sanırım ona
bu adam gene yapar mı böle şeler ama 9 aydır hiçbirşeyini görmedim her anını hesap verio karfdeşi dalga gecio abi arasana söle nerde odlunu die artık düşünün

dizilerde bile yok böyle senaryo ya
nebiçim konuşmaların var senin birascık uslubunu düzeltsen keşke
hiçç kimse kimseye garanti veremez şekerim yaşarken göreceksin

birisini burada yazılanları türkçeye çevirebilir mi....

hiç bir şey anlamadım:44::44:

anlayıp yorum yazanların önünde saygıyla:42::42:

okudum daha doğurusu okumaya çalıştım başıma bi ağrı saplandı..

bu nasıl cümleler,başı yok sonu yok içeriği hakaret dolu.bunu yazan gerçekten bayan mı?

eğer öyleyse aşması gereken çok yol var.

İlerde ne olur bilemiyorum ama kullandığınız argo kelimeleri böyle tekrarlarsanız sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız. Bir hafta telefonu kapatıyorsunuz ufak bir tartışmada dahi sonra sevgiliniz eski sevgilisinin evine gidiyor içiyorlar falan siz gidip küfürler savuruyorsunuz kapılarına ve o adam sizinle barışmak için yalvarıyor. Sizin tek sorununuz ilerde bu adam tekrarlar mı olmamalı bence!

Tek kelimeyle katılıyorum bu yoruma. Bence "bu hata tekrarlanır mı"dan daha öte sorunlar var. Nahoş...

Canım senin evlilikten önce düşünmen gereken çok önemli iki şey var:okumak ve yazmak önce bunları iyice öğren ,bu arada baya güldürdün alkollü gidip erkeğin kapısına küfürler etmek :53:ilk kez duydum bir bayan bunu yapar mı , daha seviyeli ol bence ne o öyle hicap ettim okurken , gençlik ne halde sonumuz hayır olsun.

Hakareti, argoyu filan geçtim onlar olabilir de, genel plotu anlayamadım ben. Telefon konuşmaları kısmında da kim kimi aradı nooldu anlayamadım KOnu sahibinin sevgilisi arkadaşıyla rakı içiyor orası tamam, eski sevgili neden arıyor peki? Bir de başbaşa değiller yalnış anlamadıysam orda, taksiyle oturdukları yeri basma sebebi ne konu sahibinin?

konuyu anlamakta güçlük çektim biraz yazılarından dolayı.... sorunun cvbı olarakta her insan hata yapabilr. şuan hiçbişeyini görmedim diyosun sürekli hesapta veriyomuş sana... iyi ölçüp tartacaksın bence. egerki bundan sonra ne olursa olsun güvenemem diyosan boşunada zmanını harcama derimm...

Başlık dikkatimi çekti okumaya başladım ancak sonunu getiremedim...ortasına gelince okumayı bıraktım..bu nasıl bir türkçe nasıl bir bayansınki bu kadar argo konuşabiliyorsun..bence sen önce konuşmanı düzelt..

kim kimin sevgilisi,kimin sevgilisinin kızkardeşi :27:
alkol almalar biralar, rakılar, sarhoş olup ev basmalar küfürler :53:

arkadaşların dediği gibi tek derdiniz "birdaha yaparmı" olsun..
sizde bu yapı varken, birdahakine kafasını gözünü yararsınız.
olmadı evini yakarsınız.. :27:

9 ay gecmis uzerinden siz zaten olan biteni kabullenmissiniz.yine de tek cevabim olacak size;evet yapacak!!!evlendiginize pisman olacaksiniz hem de bin pisman!!!

valla pek bişey anlamadım :37::37::37:

yorumları görünce merak edip tekrar okuyum dedim ama ne kadar kastıysam yine olmadı.hem yazdığın dili çözemedim,hem konuyu,kim kiminle nerde ne yapmış anlamış deilim.

anladığım tek şey karışık yazman gibi,karışık şeyler yaşamış olman:37::37:

en iyisi ayrıl olsun bitsin sen sağ ben selamet..:55::55:

yorumları görünce merak edip tekrar okuyum dedim ama ne kadar kastıysam yine olmadı.hem yazdığın dili çözemedim,hem konuyu,kim kiminle nerde ne yapmış anlamış deilim.

anladığım tek şey karışık yazman gibi,karışık şeyler yaşamış olman:37::37:

en iyisi ayrıl olsun bitsin sen sağ ben selamet..:55::55:

hehe:9: süpersinn canım yaaa.....

cnm güzel söylemişsinde ben ona hep iyi cnm cicimli konusuodum zaten oda cok dikkat eder
vede kızar böyle konusmalara bende ama ben bu durumun normal bi durum
olmadıgını düşünüorum ve hayatımda ilk kez bukadar sinirlendim
ve verdiğim tepkide bence azdı bile eğer öyle yapmasaydım belki suan cok farklı olabilirdik
ve o sadece benm sinirlendiğmde onu kıskandıgıımda verdiğim tepkinin
normal olmayacagını görmüş oldu bna hala der saeni ilk kez öyle gördüm
diye ve baya b,i üstünde etki bırakmıs bu davranısım sürekli yapmak doğru bi ilişkiyi yıpratır
ama normal olmayan bi durumda oan bu tepkyiyi vermiş olmam bana anormal gelmedi
hatta adam kanatsız melek oldu

tamam şu bi gerçek, huylu huyundan vazgeçmez..

ama şöyle de bişey var insanlar gerçekten pişman olabilir de..

9 aydır bişey yapmıyo demişsin, gerçekten pişman olmuş işte her anının hesabını da veriyo daha napsın.erkekler zamanla bağlanır, başlarda çok ciddiye almazlar.seviyosan takma böyle şeylere derim.

tşk ederim cnm sadece içim rahatlasın istiorum ben o hep söylüo
güven artık diye bu hatanın etkisi 9 ay sürdü ben bidaha yapar mıyım sence böyle bişey senin
neler yapabilceğini biliorum artık diyo

Back
X